erka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Zakładam sunieczce osobny wątek, może tu ktoś ją zobaczy, bo na nasz kielecki wątek szczeniaczkowy nikt niestety nie wchodzi:-(:-(:-(. A sprawa jest bardzo pilna, bo państwo, którzy ja przechowują wyjeżdżają przed świętami i nie będzie zupełnie co zrobić z sunieczką:shake:. Fila - sunia, ma ok. 2 mies. Została znaleziona w lesie, przez ludzi będących na spacerze ze swoją suką. Biedactwo było tak przerażone, że uciekało przed ludźmi. Wpadła do wody. Złapali ją tylko dzięki swojej suce, do której malutka w końcu przyszła. Była zmarznięta, mokra, wycieńczona, tylko brzuch wielki od robali. Już została odrobaczona i zaczyna odżywać. Będzie docelowo niewielka, jest śliczniutka i bardzo grzeczna. Bardzo pilnie potrzebny jest dla niej DT lub dom stały! Quote
Kar0la Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 O rany jakie cudeńko.:loveu: Domki ustawiać się w kolejce. Quote
betel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Zrobiłam maleństwu Allegro:loveu: Fila - śliczna sunia ok. 2 mies pilnie szuka domu Quote
erka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Sunieczka cudem uratowana bardzo potrzebuje domku! Quote
agusiazet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Czy macie jakieś możliwości transportowe? Quote
betel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Czy to nie jest śliczne psie dziecko??? :lol: Quote
beka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Wrzuciłam ja na kupiepsa, ojej, tresura.pl i 4lapy Quote
betel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Niestety, jeśli o to chodzi, to idiotów w tym kraju nie brakuje:mad: Quote
erka Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Gdyby nie ci państwo na spacerze w lesie, to maleństwo już by pewnie nie żyło, a ile takich biedaczków nie doczeka sie pomocy. Quote
betel Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Tak rozmawiałam z nimi przez telefon. To bardzo porządni ludzie , niezmiernie zależy im, żeby suńka trafiła w dobre ręce i prawdopodobnie, gdyby nie kot wredzio, klóry jest ich stałym domownikiem i niestety atakuje maleństwo, sami by ją zatrzymali:lol: Quote
betel Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Fila ma na alegro obserwatora, poczekamy -zobaczymy. Ci państwo, u których jest teraz, mogą ją "przetrzymać" jeszcze tydzień może w tym czasie trafi się dobry dom na stałe???:cool3: Quote
kika22 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 betel napisał(a):Fila ma na alegro obserwatora, poczekamy -zobaczymy. Ci państwo, u których jest teraz, mogą ją "przetrzymać" jeszcze tydzień może wtym czasie trafi się dobry dom na stałe???:cool3: Oby Betel, twoje słowa były prorocze:loveu: Malutka do góry:evil_lol: Quote
AguśSosnowiec Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Suniu skacz po domek!! A jeśli.. <tfu tfu odpukać, ale muszę zapytać.. > Jeśli przez ten tydzień nic się nie znajdzie to co wtedy? Czy płatny dt /ew. hotel wchodzi w grę? Są jakieś fundusze zbierane na małą? I czy jest zdrowa? No i ponawiam pytanie które już zadała agusiazet- czy macie jakieś możliwości transportu? TAKIE CUDO NIE MOŻE ZOSTAĆ BEZ DOMKU!!! Quote
betel Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jesli nic sie nie znajdzie to być może wezmę ją do siebie na DT. W każdym razie myślę o tym - jestem na etapie rozważania wszystkich za i przeciw:cool3: Quote
ewelinka_m Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 betel napisał(a):Jesli nic sie nie znajdzie to być może wezmę ją do siebie na DT. W każdym razie myślę o tym - jestem na etapie rozważania wszystkich za i przeciw:cool3: :cool3: oo Betel :razz: miałaby jak w niebie u Was :loveu: Quote
betel Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Rozmawiałam przed chwilką z panem , który uratował Filę i umówiliśmy się ,że jeśli do poniedziałku nie znajdzie się ktoś, kto ją weźmie na stałe , to we wtorek prawdopodobnie sunia wyląduje u mnie. Jutro Ci państwo szczepią ja przeciwko chorobom zakaźnym:cool3: Quote
Recommended Posts