Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam sunieczce osobny wątek, może tu ktoś ją zobaczy, bo na nasz kielecki wątek szczeniaczkowy nikt niestety nie wchodzi:-(:-(:-(.

A sprawa jest bardzo pilna, bo państwo, którzy ja przechowują wyjeżdżają przed świętami i nie będzie zupełnie co zrobić z sunieczką:shake:.

Fila - sunia, ma ok. 2 mies. Została znaleziona w lesie, przez ludzi będących na spacerze ze swoją suką. Biedactwo było tak przerażone, że uciekało przed ludźmi. Wpadła do wody. Złapali ją tylko dzięki swojej suce, do której malutka w końcu przyszła. Była zmarznięta, mokra, wycieńczona, tylko brzuch wielki od robali.
Już została odrobaczona i zaczyna odżywać.
Będzie docelowo niewielka, jest śliczniutka i bardzo grzeczna.

Bardzo pilnie potrzebny jest dla niej DT lub dom stały!

Posted

Tak rozmawiałam z nimi przez telefon. To bardzo porządni ludzie , niezmiernie zależy im, żeby suńka trafiła w dobre ręce i prawdopodobnie, gdyby nie kot wredzio, klóry jest ich stałym domownikiem i niestety atakuje maleństwo, sami by ją zatrzymali:lol:

Posted

Fila ma na alegro obserwatora, poczekamy -zobaczymy. Ci państwo, u których jest teraz, mogą ją "przetrzymać" jeszcze tydzień może w tym czasie trafi się dobry dom na stałe???:cool3:

Posted

betel napisał(a):
Fila ma na alegro obserwatora, poczekamy -zobaczymy. Ci państwo, u których jest teraz, mogą ją "przetrzymać" jeszcze tydzień może wtym czasie trafi się dobry dom na stałe???:cool3:

Oby Betel, twoje słowa były prorocze:loveu:
Malutka do góry:evil_lol:

Posted

Suniu skacz po domek!!
A jeśli.. <tfu tfu odpukać, ale muszę zapytać.. > Jeśli przez ten tydzień nic się nie znajdzie to co wtedy? Czy płatny dt /ew. hotel wchodzi w grę? Są jakieś fundusze zbierane na małą? I czy jest zdrowa?
No i ponawiam pytanie które już zadała agusiazet- czy macie jakieś możliwości transportu?
TAKIE CUDO NIE MOŻE ZOSTAĆ BEZ DOMKU!!!

Posted

Jesli nic sie nie znajdzie to być może wezmę ją do siebie na DT. W każdym razie myślę o tym - jestem na etapie rozważania wszystkich za i przeciw:cool3:

Posted

betel napisał(a):
Jesli nic sie nie znajdzie to być może wezmę ją do siebie na DT. W każdym razie myślę o tym - jestem na etapie rozważania wszystkich za i przeciw:cool3:

:cool3: oo Betel :razz:
miałaby jak w niebie u Was :loveu:

Posted

Rozmawiałam przed chwilką z panem , który uratował Filę i umówiliśmy się ,że jeśli do poniedziałku nie znajdzie się ktoś, kto ją weźmie na stałe , to we wtorek prawdopodobnie sunia wyląduje u mnie. Jutro Ci państwo szczepią ja przeciwko chorobom zakaźnym:cool3: