Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olus Ty inaczej nie umiesz? Byles na watku Azy? Czytales co sie u niej dzieje? Czy jak zwykle masz klapki na oczy i piszesz co ci sie na jezyk nawinie (omijajac pewne czescie ciala) ?

Posted

rowniez na zdjeciach inaczej pies wychodzi niz na zywo :)
moja ma zawsze wciecie a zebra czuc bez zadnego problemu mimo ze na zdjeciach tego nie widac
jest zwyczajnie masywna , ma duzo luznej skory ktora daje dziwny efekt

jak narazie chora nie jest procz problemow z lapami ktore nie sa napewno od masy ;p

Posted

[quote name='evl']Zu też na zdjęciach wygląda jak wieprz, ale z jej wagą jest wszystko ok :eviltong:[/QUOTE]
Zu to wogole grubas jaki malo :diabloti:
zdjecia nigdy nie pokaza do konca prawdy :eviltong:
skoro nie mamy sobie nic do zarzucenia to jest git :lol:

• 3 weeks later...
Posted

jutro z rana wyjedzam na dzialke ,pojutrze dojezdza do nas Agnes z Aza, za jakies 2 tyg wracamy
trzymajcie kciuki! zeby obylo sie bez rozlewu krwi :diabloti:
napewno bedzie masa fot po powrocie :razz:

Posted

Hehe, Gops, mamy podobnie! W nocy z poniedziałku na wtorek wyjeżdżamy do Zielonej Góry! Ciekawe jak mi psy przetrzymają tą podróż, może upały nas oszczędzą!

• 2 weeks later...
Posted

wrocilismy :cool3:
bylo bardzo fajnie , suki sie tolerowaly (MIska i Aza) Luna bardzo polubila Aze
narazie dam kilka zdjec wiecej kiedys :diabloti:

Posted

Gosc niedzielny:diabloti:

Gops milo bylo poznac i Ciebie i Misie, Lune i wlascicielke:evil_lol: I do zobaczenia za rok:diabloti:

Jak zobaczylam pierwszy raz Misie to sie zdziwilam ze takie male to to:evil_lol: Ale bardzo sympatyczna sucza, o dziwo wzglednie dogadujaca sie z moim brytanem:eviltong:

Posted

[quote name='Onomato-Peja']http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Winiec/DSC_9198.jpg ale skok ! :D
http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Winiec/DSC_9360.jpg to 25mm ? O.o?
http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Winiec/DSC_9723.jpg żółto :)
to 3cm :eviltong:

[quote name='evl']http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Winiec/DSC_9539.jpg a co to to? :)
to to Lulek , pseudo lab znajomych ktory nam towarzyszyl przez jeden dzien ;)

[quote name='Agnes']Gosc niedzielny:diabloti:

Gops milo bylo poznac i Ciebie i Misie, Lune i wlascicielke:evil_lol: I do zobaczenia za rok:diabloti:

Jak zobaczylam pierwszy raz Misie to sie zdziwilam ze takie male to to:evil_lol: Ale bardzo sympatyczna sucza, o dziwo wzglednie dogadujaca sie z moim brytanem:eviltong:
mi rowniez bylo milo, ale to juz wiesz :diabloti:
mowilam ze Miskowa w poronaniu do Azy to maly pies :eviltong:
co do tego dogadywania sie to przemilcze :evil_lol:

Posted

A tak w ogóle, to chciałam napisać, że super wygląda Miśka w tych obrożach, jak dla mnie naj jest czerwony pitman (?) i rogz :loveu:

A powiedz mi, takie jasne szelki Ci się nie brudzą szybko?

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
3cm, czyli rogz czyms podszyty ? Główka pracuje ::D

kurde :evil_lol:
mialam napisac 2,5 :eviltong:
to xlka

Marta_Ares napisał(a):
to Rogz ma 3cm??:evil_lol:

swietne fotki:loveu: :loveu: :loveu:

Misia bardzo ładnie wygląda w tych zoltych szelach:loveu:

oj czepiacie sie :eviltong:

evl napisał(a):
A tak w ogóle, to chciałam napisać, że super wygląda Miśka w tych obrożach, jak dla mnie naj jest czerwony pitman (?) i rogz :loveu:

A powiedz mi, takie jasne szelki Ci się nie brudzą szybko?

tak to pitman, jestem bardzo zadowlona z tych obrozy , rogz wychodzi bardzo slabo przy pitmanie ale wiadomo wzorki ma ladne
szelki to jedna wielka porazka :roll:
napewno nie polecam jak ktos ma takiego jak moj
brudza sie bardzo szybko , po jednym spacerze mialam spod szelek tak brudny ze juz nie dopralam :roll:
choc sa bardzo ladne :p

Posted

My mieliśmy te szelki, ale wcisnęliśmy Pusiakowej :P Niedosyc, że cienizna to jeszcze 1 spacer i właśnie szelki po 2 praniach do siebie nie dochodzą ;P
Mogłabyś zrobic zdj. całej kolekcji obroży Miśkowych ? :diabloti:

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
My mieliśmy te szelki, ale wcisnęliśmy Pusiakowej :P Niedosyc, że cienizna to jeszcze 1 spacer i właśnie szelki po 2 praniach do siebie nie dochodzą ;P
Mogłabyś zrobic zdj. całej kolekcji obroży Miśkowych ? :diabloti:

:evil_lol: niezla z Ciebie kolezanka:diabloti:
zrobie jak zakoncze faze kupowania :eviltong:
jestem w trakcie wybierania 2 obrozy i jak dojda to zrobie fote

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...