Onomato-Peja Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Oo widzę, że Basterek już może obroże nosić ;) A werdykt był szelki do końca życia, świetnie, że wrócił do takiej formy! Życzymy dużo zdrówka i żeby było juz tylko lepiej z tymi Twoimi pieskami ;)
gops Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='Onomato-Peja']Oo widzę, że Basterek już może obroże nosić ;) A werdykt był szelki do końca życia, świetnie, że wrócił do takiej formy! Życzymy dużo zdrówka i żeby było juz tylko lepiej z tymi Twoimi pieskami ;)[/QUOTE] ....nie moze ale zakladam bo nie zapinam go juz wcale na smycz a to chodzi o pociagniecie na smyczy on nie daje rady juz nawet dojsc na pola wiec najczesciej jak go biore to polowa drogi na rekach . nie biore wcale smyczy do weta w szelkach tylko a tak to lata w obrozy zeby adresowke mial jakby co :) zalezy co oznacza lepiej ;p Miska robi duze postepy w relacjach z psami , w kagancu i bez smyczy jest w stanie przywitac sie spokojnie z wiekszym psem a do niektorych nawet sie cieszy teraz najiwkesyzm naszym problemem jest jej instynkt , nie odpusci zadnej zwierzynie , jak poczuje to po psie musze bardzo uwazac a u nas pola i park to jedyne miejsce na wybiegania psa a tam tego pelno , na dzialce jeszcze wiecej ...bd skazana na linke chyba
gops Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 kilka zdjec ze spaceru w parku zdjecia robila Vitka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 cd Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn
gops Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 cd Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us KONIEC
Infortune. Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ależ Ci zazdroszczę bawiącego się seniora! :placz:
gops Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='Infortune.']Ależ Ci zazdroszczę bawiącego się seniora! :placz: no na ile moze na tyle lata :) zazwyczaj takie zbawy koncza sie bolem lapek i kilku dniowym noszeniem po schodach ;/ Miska ostanio miala problemy ze stawami , bylam u weta i na sczescie okazalo sie ze to raczej nic powaznego , leki na stawy powinny starczyc , a jak nie bd widac zmian to za miesiac idziemy na rtg macie jescze foty wieczorne
evel Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Przyszłam zatem do "ciut" większego klonika Zu :loveu: Ale czemu Zdzicha w tytule, na boga? :evil_lol: Edit: właśnie się cofam i widzę, że Misia ma ogonek na króciutko ogolony - fajnie to wygląda :) Zu ma kitę, bo ma tak krzywy ogon, że szok... :shock:
Marta_Ares Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 http://images42.fotosik.pl/207/0187e63e04669494med.jpg hahah swietne, to na pewno pies?? :P
gops Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='evl']Przyszłam zatem do "ciut" większego klonika Zu :loveu: Ale czemu Zdzicha w tytule, na boga? :evil_lol: Edit: właśnie się cofam i widzę, że Misia ma ogonek na króciutko ogolony - fajnie to wygląda :) Zu ma kitę, bo ma tak krzywy ogon, że szok... :shock: powodow jest kilka dlaczego Zdzicha jeden znich to to ze Misia mi sie nie podoba, jak do nas pzryszla mialo byc inne imie lecz na te juz reagowala i nie chcialam jej mieszac drugi powod to to ze Misia do niej nie pasuje , ona jest taka wiesz..wredna suka hehe no ja lubie taka szable ;p [quote name='Marta_Ares']http://images42.fotosik.pl/207/0187e63e04669494med.jpg hahah swietne, to na pewno pies?? :P wiewiorka ;p
*Monia* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 A co jej się ze stawami dzieje? Kuleje? A po drzewach chodzić nie powinna przy problemach stawowych :mad:. Moje małe też po drzewach śmiga i dla niej to najlepsza zabawa :lol:. Widzę że grubasek z niej jest ;). gops napisał(a):drugi powod to to ze Misia do niej nie pasuje , ona jest taka wiesz..wredna suka hehe Misie potrafią być wredne :razz:.
gops Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 *Monia* napisał(a):A co jej się ze stawami dzieje? Kuleje? A po drzewach chodzić nie powinna przy problemach stawowych :mad:. Moje małe też po drzewach śmiga i dla niej to najlepsza zabawa :lol:. Widzę że grubasek z niej jest ;). Misie potrafią być wredne :razz:. ze stawami wedlug weta narazie to brak jakis tam witamin , tak naparwde to do konca nie wiemy a nie chcial odrazu rtg robic , bo moze przejdzie po tych tabetkach co mi kazal kupic objawy to tzresienie sie przednich lap po wysilku fizycznym nie jest gruba ;p jest masywna hehe ma 17kg co do imienia to mi sie nie podoba ;p no ale coz :)
*Monia* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Może nogę cielęcą gdzieś skombinuj, ugotuj i daj galaretkę? Kurze łapy odpadają to może noga/kolano cielęce będzie ok? To z metod naturalnych mi do głowy przyszło. Mój kurdupel waży 18,5 i jest połowę chudsza ;). Pewnie i tak imię jakoś zdrabniasz/zmieniasz jak ją wołasz :razz:. Moje małe jest Shinul/Shin i na spacerze jej inaczej nie wołam bo tak mi akurat wygodniej. A reaguje na wszystkie odmiany imienia ;).
Agnes Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 *Monia* napisał(a):Mój kurdupel waży 18,5 i jest połowę chudsza ;). a Twoj kurdupel nie jest znacznie mlodszy od Miskowej? To jednak moze byc roznica w wadze i wygladzie przede wszystkim. Z tymi naturalnymi dodatkami to dobry pomysl, nie zaszkodzi, ale po co cieleca? To juz lepiej wieprzowa i mniej kasy zaplacic i galareta bedzie piekna ;)
*Monia* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 No połowę młodsza jest, ale żre to to za dwóch :evil_lol: (jak oczywiście smakuje..). Nie wiem czy Misia nie jest przypadkiem uczulona na wieprzowinę, wiem że na kurczaka na pewno.. A cielęce wcale nie takie drogie - ja za raciczkę płacę 2 zł, a za kolano 1-1,5 zł ;)
Agnes Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Masz dobre dojscie, ja takich nie posiadam, wszystko co cielece cene ma od 4 zl kg badz sztuke...nie na wieprzowine o ile ja wiem uczulona nie jest ;)
*Monia* Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Przy Hali Mirowskaj kupuję psicy wszystko - tam jest duży wybór i tanio :razz:. Jak nie jest uczulona to i wieprzowe może być ;).
gops Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 *Monia* napisał(a):Może nogę cielęcą gdzieś skombinuj, ugotuj i daj galaretkę? Kurze łapy odpadają to może noga/kolano cielęce będzie ok? To z metod naturalnych mi do głowy przyszło. Mój kurdupel waży 18,5 i jest połowę chudsza ;). Pewnie i tak imię jakoś zdrabniasz/zmieniasz jak ją wołasz :razz:. Moje małe jest Shinul/Shin i na spacerze jej inaczej nie wołam bo tak mi akurat wygodniej. A reaguje na wszystkie odmiany imienia ;). a napewno skorzystam i zrobie jak tylko taka znajde wolam ja Zdziś lub Miś reaguje na to i na to Agnes napisał(a):a Twoj kurdupel nie jest znacznie mlodszy od Miskowej? To jednak moze byc roznica w wadze i wygladzie przede wszystkim. Z tymi naturalnymi dodatkami to dobry pomysl, nie zaszkodzi, ale po co cieleca? To juz lepiej wieprzowa i mniej kasy zaplacic i galareta bedzie piekna ;) jak bd w rzezniku jakims to poszukam i kupei taka i taka ;p *Monia* napisał(a):No połowę młodsza jest, ale żre to to za dwóch :evil_lol: (jak oczywiście smakuje..). Nie wiem czy Misia nie jest przypadkiem uczulona na wieprzowinę, wiem że na kurczaka na pewno.. A cielęce wcale nie takie drogie - ja za raciczkę płacę 2 zł, a za kolano 1-1,5 zł ;) Miskowa ucuzlona jest na rybe i kuraka napewno a co jescze to pewnie wyjdzie nam z czasem
gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 troche zdjec z wczoraj :) robila vitka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Marta_Ares Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 http://img59.imageshack.us/img59/118/dsc08061c.jpg ale swietne!!!!:loveu: :loveu: wariatka:evil_lol: podobno nie lubi pływać:eviltong:
gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us koniec
Vitka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Jak Gops stoi po drugiej stronie rzeki to lubi pływać :D Super było wczoraj! :)
Recommended Posts