gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='Marta_Ares']http://img59.imageshack.us/img59/118/dsc08061c.jpg ale swietne!!!!:loveu: :loveu: wariatka:evil_lol: podobno nie lubi pływać:eviltong: lubi jak ma misje hehe [quote name='Vitka']Jak Gops stoi po drugiej stronie rzeki to lubi pływać :D Super było wczoraj! :) mam nadzieje ze jescze to powtorzymy kiedys :)
gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Onomato-Peja napisał(a):Ile Wy macie tych obroży ? :D Miśkowa cudna ; ) duuzooo :eviltong: nie licze
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 http://img714.imageshack.us/i/dsc08005l.jpg/ - uśmiałam się z tego - imię na adresówce i mina jakoś tak do siebie nie pasują :evil_lol: Przez Ciebie znowu mnie naszło na jakąś obrożę, tym razem jednolitą :roll:
Vitka Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='*Monia*']http://img714.imageshack.us/i/dsc08005l.jpg/ - uśmiałam się z tego - imię na adresówce i mina jakoś tak do siebie nie pasują :evil_lol: Przez Ciebie znowu mnie naszło na jakąś obrożę, tym razem jednolitą :roll: Uważaj, bo to zaraźliwe!!!! Gops mnie już zaraziła kupowaniem nowych obroży i teraz szaleję :D
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='Vitka']Uważaj, bo to zaraźliwe!!!! Gops mnie już zaraziła kupowaniem nowych obroży i teraz szaleję Niestety... Ja już dawno byłam zarażona, wyleczyłam się i teraz znowu mnie wzięło :shake:. Idą nam 2 Lupiny a ja znowu coś chcę :roll:. Na szczęście mam już 2 psy to przynajmniej ilość idzie na pół i tak dużo na jednego nie wychodzi :lol:.
gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='*Monia*']http://img714.imageshack.us/i/dsc08005l.jpg/ - uśmiałam się z tego - imię na adresówce i mina jakoś tak do siebie nie pasują :evil_lol: Przez Ciebie znowu mnie naszło na jakąś obrożę, tym razem jednolitą :roll: toc mowilam ze imie do niej nie pasuje hehe kupuj ;p obroz nigdy za duzo ;D [quote name='Vitka']Uważaj, bo to zaraźliwe!!!! Gops mnie już zaraziła kupowaniem nowych obroży i teraz szaleję :D teraz to TY kupujesz wiecej niz ja ;p [quote name='*Monia*']Niestety... Ja już dawno byłam zarażona, wyleczyłam się i teraz znowu mnie wzięło :shake:. Idą nam 2 Lupiny a ja znowu coś chcę :roll:. Na szczęście mam już 2 psy to przynajmniej ilość idzie na pół i tak dużo na jednego nie wychodzi :lol:. ja tez mam ochote na tego lupine , ale chyba jednak kupie z cwiekami cos
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='gops']toc mowilam ze imie do niej nie pasuje hehe kupuj ;p obroz nigdy za duzo ;D Jak była puchata to była misiem ;) TZ mi wisi 1 obrożę i muszę wybrać, ale cyrkonie które wybraliśmy jakoś mi nie pasują i od ponad tygodnia już się zebrać z zamówieniem nie mogę. Na Pitmana 2,5 cm chyba w końcu padnie, chociaż ja wolę półzaciski bo psy mają wspólne obroże.. ja tez mam ochote na tego lupine , ale chyba jednak kupie z cwiekami cos Jestem wierna Lupinom, ale właśnie nad ćwiekami się zastanawiam... Kolce wozy mamy, ale nie używam. Jak myślisz - ta będzie pasowała? Jak u nich ze strzępieniem się?
Agnes Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Monia ja mam ta obroze, zreszta wstawialam fote na mojej suce - pi razy drzwi podobny kolor tak twoja mloda. Bardzo fajny odcien. Ja jednak na cwieki czekam u Marty:eviltong: Chociaz do pitmana nic nie mam:lol:
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Widziałam ;). Ale mnie zastanawia czy te dziurki się zaraz nie postrzępią dookoła, bo mi we wszystkich paskach się zaraz takie dziurki rozwalają :roll:. Może też Marty popytam cóż tam ciekawego im przyjdzie.. Ale mam ograniczenie finansowe niestety...
Agnes Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Monia ale ktore dziurki? Do zapinania? Cos Ty, te obroze sa mega porzadne, zreszta tam chyba nie ma jak sie strzepic -tak jak w przypadku obrozy Tz Marty
gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='*Monia*']Jak była puchata to była misiem ;) TZ mi wisi 1 obrożę i muszę wybrać, ale cyrkonie które wybraliśmy jakoś mi nie pasują i od ponad tygodnia już się zebrać z zamówieniem nie mogę. Na Pitmana 2,5 cm chyba w końcu padnie, chociaż ja wolę półzaciski bo psy mają wspólne obroże.. Jestem wierna Lupinom, ale właśnie nad ćwiekami się zastanawiam... Kolce wozy mamy, ale nie używam. Jak myślisz - ta będzie pasowała? Jak u nich ze strzępieniem się? pitman to bardzo porzadne obroze :) ale od Marty rzecza rowniez nic nie mozna zarzucic pasowac bedzie napewno! ja to bym Twoja nawet w 3cm widizala :) [quote name='Agnes']Monia ja mam ta obroze, zreszta wstawialam fote na mojej suce - pi razy drzwi podobny kolor tak twoja mloda. Bardzo fajny odcien. Ja jednak na cwieki czekam u Marty:eviltong: Chociaz do pitmana nic nie mam:lol: no czekamy razem na cwieki ;D [quote name='*Monia*']Widziałam ;). Ale mnie zastanawia czy te dziurki się zaraz nie postrzępią dookoła, bo mi we wszystkich paskach się zaraz takie dziurki rozwalają :roll:. Może też Marty popytam cóż tam ciekawego im przyjdzie.. Ale mam ograniczenie finansowe niestety... nic sie nie strzepi , jednego pitmana mam juz 1,5roku i nic sie znim nie dzieje , Marty obroze najdluzej mam z tych klamrowych kolo 3-4 meisiace ale rowniez nic sie nie dzieje ,sa mocne
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No to mnie namówiłyście :evil_lol:. Ale znowu będę miała myślenie - czy brać Pitmana czy czekać co u Marty się pojawi... A TZ mi w tym wcale nie pomaga, bo on ma gdzieś w czym pies będzie chodził - aby tylko nie było zbyt różowe :p. [quote name='gops']pasowac bedzie napewno! ja to bym Twoja nawet w 3cm widizala Kiedyś mówiłam, że ona nigdy obroży powyżej 2 cm nie będzie miała, teraz w 2,5 cm chodzi więc czas i na 3 cm kiedyś przyjdzie ;). Ale na razie się nie mogę przemóc :roll:.
gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='*Monia*']No to mnie namówiłyście :evil_lol:. Ale znowu będę miała myślenie - czy brać Pitmana czy czekać co u Marty się pojawi... A TZ mi w tym wcale nie pomaga, bo on ma gdzieś w czym pies będzie chodził - aby tylko nie było zbyt różowe :p. Kiedyś mówiłam, że ona nigdy obroży powyżej 2 cm nie będzie miała, teraz w 2,5 cm chodzi więc czas i na 3 cm kiedyś przyjdzie ;). Ale na razie się nie mogę przemóc :roll:.[/QUOTE] u Marty cwieki beda pod koniec tygodnia :) poczekaj moze cos lepszego beda mieli :) 2cm to na mojego pudla ;p moja suka chodzi tylko i wylacznie 2,5 i 3cm w wiekszasci 3cm a jest mniejsza ;p wiec Twoja bedzie dobrze wygladac napewno
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='gops']u Marty cwieki beda pod koniec tygodnia poczekaj moze cos lepszego beda mieli 2cm to na mojego pudla ;p moja suka chodzi tylko i wylacznie 2,5 i 3cm w wiekszasci 3cm a jest mniejsza ;p wiec Twoja bedzie dobrze wygladac napewno To poczekam, może akurat mi się coś spodoba :). Jutro Lupiny przyjdą :cool3:. Hexa chodziła w 2 cm, a jest ze 3 razy większa od Basterka :lol:. Tylko Hexolina ma szyjkę 38 cm i mały wybór był szerszych obróżek :roll:. Shina ma już ok. 40-41 w szyi, więc już trochę łatwiej by było coś dobrać. Misi ładnie w 3 cm. Tak poważnie wygląda. Już nawet się przyzwyczaiłam do jej braku kudłów :evil_lol:
gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='*Monia*']To poczekam, może akurat mi się coś spodoba :). Jutro Lupiny przyjdą :cool3:. Hexa chodziła w 2 cm, a jest ze 3 razy większa od Basterka :lol:. Tylko Hexolina ma szyjkę 38 cm i mały wybór był szerszych obróżek :roll:. Shina ma już ok. 40-41 w szyi, więc już trochę łatwiej by było coś dobrać. Misi ładnie w 3 cm. Tak poważnie wygląda. Już nawet się przyzwyczaiłam do jej braku kudłów :evil_lol:[/QUOTE] Miska tez ma 38-9 w szyi :) my zawsze nosilismy rogzy Lki ale nie dosc ze cienizna to jescze jakosc starsznie spadla i zrezygnowalismy z nich calkiem na rzecz 3cm na klamry ja bym chciala czarna 3cm z jakimis drobnymi cweikami dzisiaj mamy starsznie goraco , oby juz sie pogoda nie zepsula
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='gops']Miska tez ma 38-9 w szyi my zawsze nosilismy rogzy Lki ale nie dosc ze cienizna to jescze jakosc starsznie spadla i zrezygnowalismy z nich calkiem na rzecz 3cm na klamry ja bym chciala czarna 3cm z jakimis drobnymi cweikami A jaką szerokość masz pitmana? Rogza mam jednego - łańcuszek. Ale odkąd kupiłam pierwszą 2,5 cm obrożę to już w 2 cm Hexa nie chodzi, Shina już też 2,5 nosi bo jej kudły zasłaniają pół obroży ;) A nie zginie czarna na Misi? Zleje się z nią i nie będzie widać. dzisiaj mamy starsznie goraco , oby juz sie pogoda nie zepsula U nas też gorąco i większość dnia muszę w domu siedzieć, bo pies odmawia szwendania się w tłumie i upale :roll:. Dzisiaj łamała wszystkie przepisy i bezczelnie gapiła się policjantom w oczy :evil_lol:. Wy to przynajmniej macie gdzie iść nad wodę... Zazdroszczę, Shina też Wam bardzo zazdrości...
gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='*Monia*']A jaką szerokość masz pitmana? Rogza mam jednego - łańcuszek. Ale odkąd kupiłam pierwszą 2,5 cm obrożę to już w 2 cm Hexa nie chodzi, Shina już też 2,5 nosi bo jej kudły zasłaniają pół obroży ;) A nie zginie czarna na Misi? Zleje się z nią i nie będzie widać. U nas też gorąco i większość dnia muszę w domu siedzieć, bo pies odmawia szwendania się w tłumie i upale :roll:. Dzisiaj łamała wszystkie przepisy i bezczelnie gapiła się policjantom w oczy :evil_lol:. Wy to przynajmniej macie gdzie iść nad wodę... Zazdroszczę, Shina też Wam bardzo zazdrości...[/QUOTE] pitmana mamy 3cm tego z napisem zdzicha , juz sporo zcasu go mamy no wlasnie chcialabym cos co bd slabo widac i zeby sie odznaczaly te cwieki :) no miska rano byla plywac ze mna a pozniej jak sie polozyla na kafelki to do 16 nie wstala hehe akurat mamy mase miejsc do plywania . mieszkam przy samej rzece mamy moze 3min zeby tam dojsc
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='gops']pitmana mamy 3cm tego z napisem zdzicha , juz sporo zcasu go mamy no wlasnie chcialabym cos co bd slabo widac i zeby sie odznaczaly te cwieki no miska rano byla plywac ze mna a pozniej jak sie polozyla na kafelki to do 16 nie wstala hehe akurat mamy mase miejsc do plywania . mieszkam przy samej rzece mamy moze 3min zeby tam dojsc Tak właśnie później pomyślałam, że będzie ładnie ćwieki widać :). Mojemu TZowi się ćwieki nie podobają i tego pitmana nie będzie :roll:. Fajnie jej... My teraz nie mamy dostępu do wody. Też przy rzece mieszkamy, tylko jak rzeka wylała to policja broni do niej dostępu.. Ale psu się wytłumaczyć nie da i kilka razy im pokazała że ona musi iść do wody bo jest biednym spoconym pieskiem, nikt nawet tego desperata nie próbował powstrzymać :evil_lol:.
Agnes Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Monia i dobrze, ze broni. ta woda to syf straszny! Juz nurkowie mowili, ze maja wysypki po kontakcie z ta woda, ludzie maja sie zglaszac na zastrzyki p tezcowi - zdecydowanie nie wpuszczaj tam suki. Moja tez w tym sezonie nie ma gdzie plywac, ale...trudno zdrowie wazniejsze ;)
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 No to jej wytłumaczę bardziej brutalnie niż "Shinulku nie wolno, bo woda brudna" ;). I już po ptakach z obróżką, bo obroże TZ kupił 2 podobne (na kolor nie mógł się zdecydować). Niby skórzane, ale zobaczymy cóż to takiego..
gops Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='*Monia*']Tak właśnie później pomyślałam, że będzie ładnie ćwieki widać :). Mojemu TZowi się ćwieki nie podobają i tego pitmana nie będzie :roll:. Fajnie jej... My teraz nie mamy dostępu do wody. Też przy rzece mieszkamy, tylko jak rzeka wylała to policja broni do niej dostępu.. Ale psu się wytłumaczyć nie da i kilka razy im pokazała że ona musi iść do wody bo jest biednym spoconym pieskiem, nikt nawet tego desperata nie próbował powstrzymać :evil_lol:. no tak .. ale za jakis czas znowu bd mogla plywac [quote name='Agnes']Monia i dobrze, ze broni. ta woda to syf straszny! Juz nurkowie mowili, ze maja wysypki po kontakcie z ta woda, ludzie maja sie zglaszac na zastrzyki p tezcowi - zdecydowanie nie wpuszczaj tam suki. Moja tez w tym sezonie nie ma gdzie plywac, ale...trudno zdrowie wazniejsze ;) bd miala gdzie plywac ... w lipcu ;D;p [quote name='*Monia*']No to jej wytłumaczę bardziej brutalnie niż "Shinulku nie wolno, bo woda brudna" ;). I już po ptakach z obróżką, bo obroże TZ kupił 2 podobne (na kolor nie mógł się zdecydować). Niby skórzane, ale zobaczymy cóż to takiego.. tlumacz tlumacz :) jescze bd miala oakzje kupic pitmana ;p
Agnes Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Monia ja po prostu omijam miejsce z woda, tyle ;) gops wiem wiem czekam na ten lipiec z utesknieniem ;) ;)
*Monia* Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='gops']tlumacz tlumacz jescze bd miala oakzje kupic pitmana ;p Postaram się. Dzisiaj tylko pobiegła za wał i wróciła prawie sucha - czyli jej się woda nie spodobała ;). Kiedyś pitmana na pewno się dorobimy. Skóra dobrym pomysłem nie jest, ale niech się chłop cieszy, że mógł wybrać :lol:. [quote name='Agnes']Monia ja po prostu omijam miejsce z woda, tyle gops wiem wiem czekam na ten lipiec z utesknieniem U nas niestety nie ma gdzie pójść.. Od początku chodziłyśmy za wał, na polankę, szwendałyśmy się w przyrzecznych krzakach, a teraz to wszystko zalane... Pole, które czasem odwiedzałyśmy zaorane. Ochroniarz mnie namawiał na puszczenie młodej na osiedlu żeby poszalała, ale tego bym nie mogła zrobić... Pies już głupawki zaczyna dostawać :roll:. A co w lipcu robicie ciekawego? :razz:
chi23 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Gops, gzdie ty masz sumienie?:diabloti: powiedziałaś mi o pitmanie dla kapsla!! Kapslowi na nic obroża nie potrzebna a pitmany tak mi się teraz podobają:evil_lol: juz widze kapsla w tych fajnych obrożach z napisami:placz:
gops Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 [quote name='*Monia*']Postaram się. Dzisiaj tylko pobiegła za wał i wróciła prawie sucha - czyli jej się woda nie spodobała ;). Kiedyś pitmana na pewno się dorobimy. Skóra dobrym pomysłem nie jest, ale niech się chłop cieszy, że mógł wybrać :lol:. U nas niestety nie ma gdzie pójść.. Od początku chodziłyśmy za wał, na polankę, szwendałyśmy się w przyrzecznych krzakach, a teraz to wszystko zalane... Pole, które czasem odwiedzałyśmy zaorane. Ochroniarz mnie namawiał na puszczenie młodej na osiedlu żeby poszalała, ale tego bym nie mogła zrobić... Pies już głupawki zaczyna dostawać :roll:. A co w lipcu robicie ciekawego? :razz:[/QUOTE] w lipcu Agnes z Aza [rzyjezdza do mnie an dzialke :) zapraszam hehe robimy mini zlot heh [quote name='chi23']Gops, gzdie ty masz sumienie?:diabloti: powiedziałaś mi o pitmanie dla kapsla!! Kapslowi na nic obroża nie potrzebna a pitmany tak mi się teraz podobają:evil_lol: juz widze kapsla w tych fajnych obrożach z napisami:placz:[/QUOTE] to mu kup , nawet na dzialce moze w obrozy lazic , ladnie by wygladal ;p ja wlasnie kupilam 2 obroze od taks ...
Recommended Posts