gops Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 smallpati napisał(a):Poprzednia maszynka była za 30zł do tego ludzka, strzygła pół roku :evil_lol: więc taka myślę że starczy ;) no a na bastrze zepsulam dwie maszynki dla ludzi i tak nic nie scielo :evil_lol: dzisiaj przynajmniej nie pada :multi:
psiulka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Co tu tak pusto? :mad: Czytałam, że masz zamiar sprzedać Green Tartana, możesz na PW powiedzieć za ile? :)
gops Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 [quote name='psiulka']Co tu tak pusto? :mad: Czytałam, że masz zamiar sprzedać Green Tartana, możesz na PW powiedzieć za ile? :) a no nas nie bylo ale juz wrocilismy :) zaraz Ci napisze :) [quote name='Selket']Cześć :hand: :hand: czesc :) [quote name='jonQuilla']dobry wieczór :loveu::multi: dzien dobry ;) bylismy na dzialce :) Baster zle sie czuje pomimo brania lekow ma codziennie ataki niewiem co bedzie ale mam nadzieje ze bedzie dobrze :roll:
gops Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Tinka:) napisał(a):a co z kellą? jest u brata i narazie tam zostanie najprawdopodobniej na zawsze ;)
joanika Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 :oops: jak ja tu dawno nie zaglądałam... Baster jaki eleganci :loveu:
gops Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 joanika napisał(a)::oops: jak ja tu dawno nie zaglądałam... Baster jaki eleganci :loveu: czesc wkoncu jestes :diabloti::multi: a moze nawet dzisiaj porobie jakies zdjecia na spacerze to wrzuce ;)
jonQuilla Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 witam :multi::loveu: czekam na zdjęcia i cieszę się że Kella jest nadal u brata i jest szansa że tam zostanie :loveu: jak będziesz ją widziała to koniecznie zrób zdjecia :loveu:
gops Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 jonQuilla napisał(a):witam :multi::loveu: czekam na zdjęcia i cieszę się że Kella jest nadal u brata i jest szansa że tam zostanie :loveu: jak będziesz ją widziała to koniecznie zrób zdjecia :loveu: heja ;) no wlasne niewiem kiedy ja zobacze ;) ma cieczke juz 4 dzien i biedaczka wszysko im w domu gryzie bo jest nie wbiegana caly czas na smyczy zeby szzeniakow nie bylo ;)
jbk Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 To musi być niemiłe przeżycie dla suczki, jak się jej nagle zwiększa kontrolę i zmniejsza ilość ruchu... Dobrze, że tylko na czas cieczki ;) Znajoma ostatnio odwróciła się na chwilę i już suczka w ciąży ;)
gops Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 jbk napisał(a):To musi być niemiłe przeżycie dla suczki, jak się jej nagle zwiększa kontrolę i zmniejsza ilość ruchu... Dobrze, że tylko na czas cieczki ;) Znajoma ostatnio odwróciła się na chwilę i już suczka w ciąży ;) no napewno sie troszke meczy ale cieczka konczy sie w niedziele przynajmniej powinna ;) wlasnie...ja odwrocilam sie na chwile i juz mojego psa niema juz 300 metrow dalej do suki z cieczka polecial..;)
gops Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 dam kilka zdjec Bastera zebyscie calkiem o nas nie zapomnieli ;)
jonQuilla Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 witam Was :multi::loveu: muszę przyznać że Basterek w tej chustce wygląda czarująco :cool3::loveu: wymiziaj :loveu:
Cheritka Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 gops napisał(a):dam kilka zdjec Bastera zebyscie calkiem o nas nie zapomnieli ;) Nie zapominamy, bo kochamy pudelki, ale Wy chyba macie sklerozkę i o nas zapominacie :cool3:, a u nas nowości :lol:
jbk Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://images31.fotosik.pl/363/6f2c931e1206c43fmed.jpg - jaki uśmiechnięty ;)
gops Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='jonQuilla']witam Was :multi::loveu: muszę przyznać że Basterek w tej chustce wygląda czarująco :cool3::loveu: wymiziaj :loveu: hej :multi::multi: noooo niczym kowboj :diabloti: oczywiscie wymiziam :razz: [quote name='Cheritka']Nie zapominamy, bo kochamy pudelki, ale Wy chyba macie sklerozkę i o nas zapominacie :cool3:, a u nas nowości :lol: my tez kochamy :evil_lol: zaraz spojzymy ;) [quote name='jbk']http://images31.fotosik.pl/363/6f2c931e1206c43fmed.jpg - jaki uśmiechnięty ;) dobrze ze nie widac jego brakow w uzebieniu bo by sie obrazil pewnie :razz:
Cheritka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 On ma futro, tak jak owieczka , niee :shake: włosy :eviltong:
gops Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 jbk napisał(a):Włosów ma dużo, więc nic nie widać ;) taaaa i tak ma mniej niz zawsze :evil_lol: Cheritka napisał(a):On ma futro, tak jak owieczka , niee :shake: włosy :eviltong: taaaa ... to jak to jest? niemaja siersci tylko futro ? a czym jest w sumie futro bo nie kazdy wie :diabloti:
Onomato-Peja Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 no nadrobiłam zycze , zeby leki zadziałały :) i , zeby sierść chudzince odrosła :evil_lol: ale sliczny ten twój psioczek :)
gops Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 psiara1996 napisał(a):no nadrobiłam zycze , zeby leki zadziałały :) i , zeby sierść chudzince odrosła :evil_lol: ale sliczny ten twój psioczek :) no leki w miare dzialaja ;) siersc juz odrasta no ale w zime i tak bd mu zimno :roll: wiem :diabloti: mam zdjecia kelli :eviltong: z komorki widzialam ja przed chwila i zrobilam kilka zdjec :diabloti: zaraz wrzuce
Recommended Posts