Onomato-Peja Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 ale dluuugo ... aj , to jeszcze nie jutro ...
gops Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 psiara1996 napisał(a):ale dluuugo ... aj , to jeszcze nie jutro ... .... :roll: Selket napisał(a):CZeść :loveu: czesc :multi: Cheritka napisał(a)::-(Zapomnieliście o nas :-( niet pamietamy tylko czasu za malo mamy :roll: psiara1996 napisał(a):Gdzie Te Foty!!! spokojnie bez nerwow :) cale dnie pada niemam jak porobic zdjec a domowe nie sa takie ladne ;) od kiedy niema kelli jakos nic mi sie nie chce ... u niej wszysko ok dzwonilam 10 minut temu :diabloti: musze pamietac ze mam jeszcze bastera...on jest bez niej szczesliwy...wsumie to tez sie liczy.. zamowilam mu bluze bo dupek maly ciagle sie trzesie ..lato a mu zimno :evil_lol:
jonQuilla Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 dzień dobry :multi::loveu: hmm...poka jaką bluze mu zakupiłaś? :eviltong: wygłaskaj i wycałuj Basterka oraz Kelle jak będziesz ją widziała :loveu::loveu:
gops Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='jonQuilla']dzień dobry :multi::loveu: hmm...poka jaką bluze mu zakupiłaś? :eviltong: wygłaskaj i wycałuj Basterka oraz Kelle jak będziesz ją widziała :loveu::loveu: hejka :) taka o http://www.allegro.pl/item413649842_hit_sezonu_bluzeczka_dla_pieska.html czerwony polar z kapturem z napisem killer :diabloti: a w planach mam jeszcze jakis przeciwdeszczowy na polarku na zime :) ;) oczywiscie baster powiedzial "nawzajem" i tez cie caluje :) z kella gadam codziennie przez telefon :cool3:
gops Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='psiulka']A jak tam poszukiwania domku dla Kelli? ;) narazie jest spokoj... kella w miare grzeczna u brata ja z przyszla bratowa (chyba) caly czas rozmawiamy z bratem...moze zostanie u niego.. zobaczymy jesli nic nie odwali to serce mu zmieknie ;) zglosily sie dwa domki jeden wporzadku...ale ...ehhh mam zadzwonic w weekend..:roll:
gops Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 zdjecia z serii "siedzi lysy pudel na fotelu " ;)
jonQuilla Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 jaki on chudziutki się zrobił :evil_lol::evil_lol:
gops Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='jonQuilla']jaki on chudziutki się zrobił :evil_lol::evil_lol: niet on zawsze byl chudziutki tylko te klaki dodawaly mu kilogramow :eviltong: moja chudzinka ma az 6.700 kg :diabloti: 40cm w klacie i 30cm (teraz ,wczesniej mial 33cm ..) w szyi :evil_lol:
psiulka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='gops']narazie jest spokoj... kella w miare grzeczna u brata ja z przyszla bratowa (chyba) caly czas rozmawiamy z bratem...moze zostanie u niego.. zobaczymy jesli nic nie odwali to serce mu zmieknie ;) zglosily sie dwa domki jeden wporzadku...ale ...ehhh mam zadzwonic w weekend..:roll: Oby się udało Kelle zatrzymać u brata. A jeśli już by pojechała tam do nowego domku to będziesz miała okazję się z nią widywać? [quote name='gops']niet on zawsze byl chudziutki tylko te klaki dodawaly mu kilogramow :eviltong: moja chudzinka ma az 6.700 kg :diabloti: 40cm w klacie i 30cm (teraz ,wczesniej mial 33cm ..) w szyi :evil_lol: Moja Czika waży tyle samo, a wszyscy mówią, że jest gruba :mad:
gops Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='psiulka']Oby się udało Kelle zatrzymać u brata. A jeśli już by pojechała tam do nowego domku to będziesz miała okazję się z nią widywać? Moja Czika waży tyle samo, a wszyscy mówią, że jest gruba :mad: tak to znajomi ;) heh zalezy czy jest mniejsza :diabloti:
psiulka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Nie wiem czy mniejsza, ale wydaje mi się, że nie :evil_lol: Kiedy będą nowe zdjęcia? :loveu:
gops Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 [quote name='psiulka']Nie wiem czy mniejsza, ale wydaje mi się, że nie :evil_lol: Kiedy będą nowe zdjęcia? :loveu: no niewiem dzisiaj ladna pogoda wsumie...ale mi sie nie chce wyjsc...:diabloti: moze wieczorem cos pstrykne to wrzuce ;)
Sallcia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Baster [?] ma długą szyjkę.;) Ślicnziuchny. No nie ma , nie chce m isie , tylko cpykać!:diabloti: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas!;)
gops Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Sallcia napisał(a):Baster [?] ma długą szyjkę.;) Ślicnziuchny. No nie ma , nie chce m isie , tylko cpykać!:diabloti: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas!;) witamy i zapraszamy ponownie ;) a zapomnialam wam powiedziec najwazniejszego Baster ostatnimi dniami czul sie bardzo zle po trzy ataki dziennie...myslelismy ze juz odejdzie na dniach ... wiec szybko do weta a on dal tabletki psychotropowe luminal i daje mu dwa razy dziennie rano i wieczorem od trzech dni i stal sie cud pies ozdrowial ataku niema juz caly drugi dzien wiec zapowiada sie dobrze :) bedzie bral te tabletki do konca zycia...trudno to nie az tak dlugo a nalezy mu sie ,kazdy rok dla mnie sie liczy takiego jak on niebedzie juz ani jednego ;) bylismy dwie godz na spacerze nawet moja mama z nami poszla :cool3: ale nie wzielam aparatu ..chcialam ale boje sie troche ze mi ukradna na polanie... jutro rano jedziemy na dzialke i wracamy w niedziele pod wieczor :) Baster sie wybiega :diabloti: i zdjec zrobie pelno :) niestety i tym razem bez Kelli...:roll:
Cheritka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 gops napisał(a):no niewiem dzisiaj ladna pogoda wsumie...ale mi sie nie chce wyjsc...:diabloti: moze wieczorem cos pstrykne to wrzuce ;) U nas burzowo, ale my się niee boimy Nic nie popstrykamy :cool3:
Darii Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 piękne psiaki;);-) zapraszam do mojej galerii:smile: pozdrowiam;))))
NightQueen Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Witam :) Jak się macie? ;) Sprawa z Kellą się wyjaśniła? P.S zamówiłam maszynkę :multi:
gops Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Cheritka napisał(a):U nas burzowo, ale my się niee boimy Nic nie popstrykamy :cool3: o u nas bylo ladnie ale jak wyjechalam w iatek to zaczely sie burze..:roll: Darii napisał(a):piękne psiaki;);-) zapraszam do mojej galerii:smile: pozdrowiam;)))) dzieki :) smallpati napisał(a):Witam :) Jak się macie? ;) Sprawa z Kellą się wyjaśniła? P.S zamówiłam maszynkę :multi: hej :) nic sie nie wyjasnilo dalej jest jak bylo.. u nas ok :diabloti: a mnie nie stac na maszynke :eviltong: cale trzy dni padalo, lalo i wialo.. baster nie wychodzil z domku.. wsumie to ja tez.. a w pogodzie mowia ze od jutro slonce :roll:
NightQueen Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 ee to mam nadzieje że już tak z Kellcią zostanie :loveu: ja wreszcie znalazłam fundusze na maszynkę :multi: 163 chyba tyle płaciłam
gops Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 smallpati napisał(a):ee to mam nadzieje że już tak z Kellcią zostanie :loveu: ja wreszcie znalazłam fundusze na maszynkę :multi: 163 chyba tyle płaciłam tez mam taka nadzieje :) no ale dla mojego musi byc drozsza...ta tansza sie zaraz zepsuje na nim on ma beznadziejna siersc nawet mi tak fryzjerka powiedziala ze strasznie zle sie obcina ;)
NightQueen Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Poprzednia maszynka była za 30zł do tego ludzka, strzygła pół roku :evil_lol: więc taka myślę że starczy ;)
Recommended Posts