Vectra Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Unbelievable']niestety, w realu w większości boją się odzywać :( a później swoje żale wylewa się na forum :grins: jak widać :diabloti:[/QUOTE] to się nazywa MISTRZ KLAWIATURY :diabloti: a teraz wszyscy pijący aktualnie WYNOCHA :mad: :evil_lol: bo nie każdy tu pije :obrazic: (i na wątku nastanie pustka) :grins: Nick , mi to miałeś doga na żywo pokazać :(
motyleqq Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 ej, bo ja to wszystko tutaj to na trzeźwo... :oops:
nick_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='gops']aż tak źle nie było aczkolwiek niektórzy przesadzili :evil_lol: ale nie było tam Tinki wśród nich .[/QUOTE] ooo a po tym jak Aleksander zaproponowal mi zlot, ja sobie wczesniejsze galerie przegladalem i nie bylo tam nic dziwnego..:angryy: zero wpadek, a myslalem ze sie posmieje :angryy:
BBeta Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='gops']Kleo ma galerie na cattlowym jak masz ochote to zajżyj .[/QUOTE] Nie siedzę na innych forach, tylko dogo jestem wierna :diabloti: [quote name='Amber']I btw JAK, no JAK można nie podejść do pijanej Tinki na zlocie :evil_lol: ? Jeszcze rozumiem, tak wprost... Ale choćby się z aparatem zaczaić za wynklem :evil_lol:[/QUOTE] :roflt:
nick_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Vectra']to się nazywa MISTRZ KLAWIATURY :diabloti: a teraz wszyscy pijący aktualnie WYNOCHA :mad: :evil_lol: bo nie każdy tu pije :obrazic: (i na wątku nastanie pustka) :grins: [B] Nick , mi to miałeś doga na żywo pokazać :([/QUOTE] Kochana Vectrusiu, dziekuje ze o mnie pamietasz i o mojej obietnicy.. [/B]:loveu:[B] jeszcze ja spelnie.. moze kiedys, ale wiedz ze nie rzucam slow na wiatr [/B]:loveu:
Unbelievable Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Vectra']to się nazywa MISTRZ KLAWIATURY :diabloti: a teraz wszyscy pijący aktualnie WYNOCHA :mad: :evil_lol: bo nie każdy tu pije :obrazic: (i na wątku nastanie pustka) :grins: [/QUOTE] ano, znam takich, w ilości dużej, nie tylko z dogo :grins: ja nie piję teraz :( ja w ogóle rzadko sama piję :(
Aleks89 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Ja jakoś jestem taki sam tu jak i na zlocie.A to czy ktos pije to nikomu nic do tego:) Owszem piliśmy ,ja piłem ,Martyna piła (wtedy jeszcza mało i pod przymusem haha) i wszyscy sie świetnie bawili poza grubą debilek.
Amber Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [QUOTE] amber, żałuj że nie masz fejsika, napatrzyłabys się :evil_lol: [/QUOTE] Ja mam fejk konto... I może lepiej, że w sumie tam nie zaglądam :evil_lol: [quote name='motyleqq']ej, bo ja to wszystko tutaj to na trzeźwo... :oops:[/QUOTE] Ja dziś jestem po 1 Bacardi 4%... Urżnęłam się jak prosiak :evil_lol:
Aleks89 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Nickuś-obikecie mych westchnień załóż galeryjkę:loveu:
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Unbelievable']z ludźmi których nie lubię normalnie nie gadam, bo nie mam o czym :grins: a forum zapewnia mi niezłą rozrywkę :diabloti: no i znam trochę więcej ludzi z dogo niż ty, nie mam problemu z nawiązywaniem kontaktów :grins: amber, żałuj że nie masz fejsika, napatrzyłabys się :evil_lol:[/QUOTE] to działa w dwie strony , mogę napisać to samo . nie narzekam na brak kontaktów , nie potrzebuje grupy wsparcia na dogo , ja mam znajomych w realu . [quote name='Vectra']to się nazywa MISTRZ KLAWIATURY :diabloti: a teraz wszyscy pijący aktualnie WYNOCHA :mad: :evil_lol: bo nie każdy tu pije :obrazic: [/QUOTE] ja też sobie wypiłam piwo czy dwa w domku z dziewczynami i to wsytarczy . pojechałam na zlot psów a nie na melanż ponad tygodniowy .
Amber Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [QUOTE] nie narzekam na brak kontaktów , nie potrzebuje grupy wsparcia na dogo , ja mam znajomych w realu .[/QUOTE] Ciesz się... Ja w realu nawet po ciemku z domu nie wyłażę :( :evil_lol:
Unbelievable Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Amber']Ciesz się... Ja w realu nawet po ciemku z domu nie wyłażę :( :evil_lol:[/QUOTE] ja nawet na uczelnię nie chodzę, bo nie ma tam nikogo z dogo :/
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Aleks89']Ja jakoś jestem taki sam tu jak i na zlocie.A to czy ktos pije to nikomu nic do tego:) Owszem piliśmy ,ja piłem ,Martyna piła (wtedy jeszcza mało i pod przymusem haha) i wszyscy sie świetnie bawili poza grubą debilek.[/QUOTE] dla niektórych to Ty i Twa ekipa :diabloti: byliście grupą debilek ;)
gops Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 [quote name='Amber']Ciesz się... Ja w realu nawet po ciemku z domu nie wyłażę :( :evil_lol:[/QUOTE] przykro mi , naprawde :roll:
nick_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Aleks89']Nickuś-obikecie mych westchnień załóż galeryjkę:loveu:[/QUOTE] ja przegladam Wasz zlot z Sulistrowic bodajze :diabloti: ach Wy alkusy :angryy: Aleksie, galeryjke swoja mam zalozyc czy pieska mego? :diabloti:
Vectra Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Unbelievable']ano, znam takich, w ilości dużej, nie tylko z dogo :grins: [/QUOTE] Ja tam wolę na żywo jęzorem mielić , szybciej i skuteczniej idzie :evil_lol: fakt taki , że jest wielu takich jazgotów , co oko w oko , okami podłogę oglądają i ani be ani me ani kukuryku. Ale na forum , to strach się bać .... wygadaaaanyyy i wie wszystko. Na staffikowym forum był taki koleś , o jakiż on był wygadany , och jakiż on był mądry , jak on każdemu pokaże .... gwiazdor normalnie :loveu: ale jak się mu ukazałam na wystawie , gdzie miał mnie lać :diabloti: to gdyby mógł to by się pod ziemie zapadł i takim cieniunienkim głosikiem tam coś bełkotał .. że on tam żartował , że tam on nie. Powiem tylko , że ja mu się przedstawiłam już z odległości 200 metrów - iż nadchodzę i nadstawiam polik :diabloti: Nickusuiuniuniu , to ja czekam :loveu:
motyleqq Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Unbelievable']ja nawet na uczelnię nie chodzę, bo nie ma tam nikogo z dogo :/[/QUOTE] hahahha to Ci się udało, podoba mi się :lol:
Aleks89 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Yyyy Nickuś no ten tego może być pieska ,ale z Twoimi fotami też :P
Aleks89 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Nickuś-obikecie mych westchnień załóż galeryjkę:loveu:
nick_ Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Aleks89']Nickuś-obikecie mych westchnień załóż galeryjkę:loveu:[/QUOTE] moich nie bedzie!! Moje sa juz w Twojej galeryjce i basta :) a co do zlotu, to mieliscie niezla jazde tam :D widze towarzystwo bez oporu chlalo:D
Amber Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Aleks89']Nickuś-obikecie mych westchnień załóż galeryjkę:loveu:[/QUOTE] Jak założy to tylko DLA MNIE!!! :diabloti: :evil_lol: A u mnie nawet pies jest pyjak... Że niby RC Gastro... Taaaa :razz: :evil_lol: [IMG]http://i.imgur.com/xaa6a.jpg[/IMG]
Vectra Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Amber']Ciesz się... Ja w realu nawet po ciemku z domu nie wyłażę :( :evil_lol:[/QUOTE] a ja z Ciebie biorę przykład :loveu: co byś powiedziała , gdybyś była sama , w lesie , ciemno , tu nikogo nie było.Sąsiedzi pojechali precz ;) godzina 22 , dzwonią do furtki cyganie .. sztuk 4 , oglądać szczeniaczki :grins: 3 panów i pani :cool3: Dodam że bardzo mili ludzie i bardzo lubią psy , bo nawet Lalka dla nich była wyjątkowym słodkim stworzakiem.
motyleqq Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Amber'] A u mnie nawet pies jest pyjak... [/QUOTE] u mnie też. nawet nie da się piwa wypić, bo żebrze gorzej niż przy jakimkolwiek jedzeniu :evil_lol: siedzi i jęczy :evil_lol:
Amber Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Vectra']a ja z Ciebie biorę przykład :loveu: co byś powiedziała , gdybyś była sama , w lesie , ciemno , tu nikogo nie było.Sąsiedzi pojechali precz ;) godzina 22 , dzwonią do furtki cyganie .. sztuk 4 , oglądać szczeniaczki :grins: 3 panów i pani :cool3: Dodam że bardzo mili ludzie i bardzo lubią psy , bo nawet Lalka dla nich była wyjątkowym słodkim stworzakiem.[/QUOTE] No jak to co? Wyskoczyłabym przez okno i zabiła się o najbliższą brzozę... (hm... chyba zbyt politycznie się zrobiło...) :evil_lol:
Aleks89 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Nickuś-twoje fotki są w moim fap folderze:cool3:I było koniobicie już kilka razy:diabloti: Kocham was ,poza gops oczywiście ,która powinna się modlić ,żeby mnie nie spotkać.
Recommended Posts