Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dlaczego?
Skoro ma zapewnioną opiekę merytoryczną od osoby od którą go wzięła/kupiła jeden kit.To nie widzę problemów ,ale jeśli jajko(zgniłe) jest mądrzejsze od kury(znoszącej złote jajka) to niestety ,ale mam ochotę dać takiej osobie w pysk ot tak ,żeby mózg zaczął pracować i żeby sobie ulżyć.

Posted

a moze ktos nie chce "opieki merytorycznej"...?
ma pelne prawo nie chciec.
nie kazdy kupuja psa ma chec zaprzyjaznic sie z hodowca i sluchac jego porad. jesli bierzesz od kogos psa, to nie musisz sie zgadzac z wizja tej osoby na wychowanie tego psa, a ta osoba nie ma prawa wobec ciebie zachowywac sie napastliwie i hmm...agresywnie dlatego, ze w czyms sie z nia nie zgadzasz i nie chcesz jej pomocy.

Posted

Chaos się u Ciebie Gops zrobił... dogo tak niestety działa i każdy z nas wie że wielu wyciąga pochopne wnioski, jak masz jakiś problem z którym sobie nie radzisz masz do kogo się zgłosić i bardzo fajnie że tak możesz ;)
Jednocześnie wiem że nie ma idealnych psów, choć niektórzy takie na dogo posiadają :D :D także trzeba im tylko pogratulować.. :D :D
Piszesz co u was, ja wielu rzeczy nie piszę bo po co?????? Dla niektórych byłby to problem! a ja potrafię żyć z wieloma problemami swojego psa, które nie przeszkadzają mi w codziennym życiu...
Mam pisać że pokazała zęby dziecku? Mogę to napisać, ale co z tego skoro ja wiem dlaczego tak się stało? :) Moja suka już nie biega swobodnie z dzieciakiem którego zna! Bo rodzice nie wytłumaczyli mu że jak mówi się nie WOLNO to nie WOlNO... wciskanie głowy w psi brzuch skończył się pokazaniem zębów, dla dobra dziecka jak i spokoju psa zamykam ją w pokoju za bramką jak mamy małego terroryste w domu ;)
Suka nie lubi obcych psów, mam z tym walczyć? Po co? ja nie mam takiej potrzeby! ona i tak wszędzie chodzi na smyczy, tylko na polach jest spuszczana, przy mijaniu psa ją zapinam... na każde słowo typu stój, czekaj, siad, do mnie jest posłuszna więc nie wymagam od psa nie wiadomo czego!! nie musi wchodzić zadem na ściany :D do pudelka skakać też nie musi i wiele różnych dziwnych rzeczy od niej nie wymagam, bo ma być moim towarzyszem i PSEM... jakaś moda przyszła że wszystkie pieski muszą umieć masę sztuczek i chodzić na agility... :D śmiech na sali ;] jeśli ktoś to kocha to może to z psem robić, ja takich zainteresowań nie mam ;) i biedny staszek leży właśnie na łóżku i nie ma co z sobą zrobić... rzeczywiście biedne zwierzę które nie pracuje ;)
Tak po prostu to napisałam coby nie każdy myślał że każdy zwierz musi być idealny, bo nie każdy właściciel takiego wymaga.

Posted

[quote name='a_niusia']masakra...to tylko potwierdza fakt, ze psa od ludzi z dogo sie nie bierze.[/QUOTE]
i tego się trzymaj ... i tak jak od wychowania SBT i swoich rad w kwestii tej rasy.
Lepiej zacznij ćwiczyć używania klawisza z napisem ALT

Posted

[quote name='a_niusia']no, no...bo je to tylko zamknac w lesie i rzucic boomera:)))[/QUOTE]
i tej wersji się trzymaj , bo tylko tyle jesteś w stanie wiedzy przyswoić

Posted

cooo ty...jeszcze przyswoilam, ze do 8tyg socjalizujesz szczenieta tylko z sucha karma:))))))

i masz racje-bede trzymac sie tej wersji, gdybym kiedys chciala staffika:))) wiem od kogo nie brac.

Posted

[quote name='a_niusia']cooo ty...jeszcze przyswoilam, ze do 8tyg socjalizujesz szczenieta tylko z sucha karma:))))))
[/QUOTE]
czytania ze zrozumieniem uczą w podstawówce , tak samo używania polskich znaków.

Posted

[quote name='a_niusia']ooo to mi teraz pojechalas:)))[/QUOTE]
i tym uroczystym akcentem , kończę z tobą wymianę poglądów ... tak więc odstosunkuj się od mojej osoby , moich psów , mojego lasu , moich postów ... i wszystkiego co ze mną związane.
A jak tego nie uczynisz , mam kilkadziesiąt mocnych powodów by cię zbanować z tego forum.
I to nie jest groźba tylko ostrzeżenie .....

odpiszesz na ten post i wylatujesz , obiecuje ci to ... grabisz sobie od dawna .... póki co cię oszczędziłam mimo tysiąca skarg na twoją osóbkę ...

Posted

Te kilka stron które teraz przeczytałam to esencja przyczyn, dla których nie piszę już praktycznie na dogo :evil_lol:

Najwięcej się mądrzą Ci, co nie widzieli.

Posted

a teraz jadę po opiekunkę EXTRAORDINARRY CARRIE Penn-Staff (Barbarą w domu) , by przybyła socjalizować się z moją kuchnią , kuchenką i lodówką i by wyłechtała moje kubki smakowe :diabloti:
za darmo to się psów odemnie nie ma :evilbat:

Posted

[quote name='Martens']Te kilka stron które teraz przeczytałam to esencja przyczyn, dla których nie piszę już praktycznie na dogo :evil_lol:

Najwięcej się mądrzą Ci, co nie widzieli.[/QUOTE]

i wszyscy lepiej znają Twojego psa niż Ty sama :cool3:

Posted

Tu nie chodziło o psa nie widzicie tego?Serio nie?
Tu chodziło o to jak Gops robi z igły widły i męczennice wielką.
Boże czy tylko ja jestem tak inteligentny ,że to widzę?:evil_lol:

Posted

[quote name='Aleks89']Tu nie chodziło o psa nie widzicie tego?Serio nie?
Boże czy tylko ja jestem tak inteligentny ,że to widzę?:evil_lol:[/QUOTE]

nie będę dolewać oliwy do ognia, nie mój pies - nie moja sprawa, ALE :diabloti: to przesadzanie to już było przy Miśce, zanim pojawił się staffik, dziewczyna już tak ma ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Tu nie chodziło o psa nie widzicie tego?Serio nie?
Boże czy tylko ja jestem tak inteligentny ,że to widzę?:evil_lol:[/QUOTE]

no gdzież bym śmiała twierdzić, że dorównuję Ci inteligencją? :cool3:

Posted

[quote name='Vectra']czytania ze zrozumieniem uczą w podstawówce , tak samo używania polskich znaków.[/QUOTE]

Wiesz, jeśli już się tak czepiać, to przed przecinkami i wykrzyknikami nie stawia się spacji ;) Też tego uczą w podstawówce, a przynajmniej mnie uczyli :D I nie, nie jest to żaden podjazd, bo szczerze mówiąc mam głęboko takie sprzeczki, ale nie mogłam się powstrzymać ;)

Posted

[quote name='dog193']Wiesz, jeśli już się tak czepiać, to przed przecinkami i wykrzyknikami nie stawia się spacji ;) Też tego uczą w podstawówce, a przynajmniej mnie [B]uczyli[/B] :D I nie, nie jest to żaden podjazd, bo szczerze mówiąc mam głęboko takie sprzeczki, ale nie mogłam się [B]powstrzymać ;)[/B][/QUOTE]
A po tych pogrubionych słowach powinny być chyba kropki no nie?Bo emotka to nie znak interpunkcyjny.Chyba, że źle mnie nauczyli w szkole.

Posted

A może wprowadźmy na forum pisownię urzedową? Od akapitów zaczynajmy najlepiej!
Piszmy do siebie listami z zachowaniem wszelkiej formy...

Ale będzie fajnie. :)

Olek, zdania nie zaczynamy od "bo"! :lol:

Posted

[quote name='Aleks89']A po tych pogrubionych słowach powinny być chyba kropki no [B]nie?Bo[/B] emotka to nie znak[B] interpunkcyjny.Chyba[/B], że źle mnie nauczyli w szkole.[/QUOTE]

Jak już się czepiamy, to po znakach interpunkcyjnych kończących zdanie, a przed początkiem kolejnego zdania, powinna znajdować się pojedyncza spacja. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...