Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleks89']My z unbleblableblebleble zrobiliśmy wczoraj risercz i sami do tego doszliśmy :P[/QUOTE]

i nie podzieliliście się informacją z resztą kółeczka... :shake:

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Amber']A ja, że tak powiem mam inne zajęcia niż robienie riserczu, ale dzięki Vectra za info :)[/QUOTE]
Nie ma za co ;) Gops ma popsiuty komp , więc info zdawkowe temu , a ja mam troszkę insze zajęcia teraz , temu też zdawkowo pisam :)

Pies jest siuper :loveu: dobrze że go zabrała bo zaczynałam go chyba lubić :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']pies jest z hodowli Sirius , mało składacie fakty :evil_lol: przecież pisałam , że mam białego psa w łatki :eviltong:
[/QUOTE]

ja dobrze poskładałam :multi: pół nocy nie spałam wiedziałam że gdzieś go widziałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Pies jest siuper :loveu: dobrze że go zabrała bo zaczynałam go chyba lubić :evil_lol:[/QUOTE]

szlag by to bo i ja go polubilam:evil_lol:

maluch pojechal juz do domu, podobno w pksie wsio ok, wszyscy zachwyceni laciatym:loveu: a mi teskno juz za nim, choc w nocy dal nam popalic ;) jak gops juz bedzie miala dostep do netu to pewnie da aktualne info napisze jak tam u nich etc ;)

Posted

[quote name='Vectra']pies jest z hodowli Sirius , mało składacie fakty :evil_lol: przecież pisałam , że mam białego psa w łatki :eviltong: jest pół bratem Andzi :p
kontrowersyjny miot :hmmmm: cokolwiek to znaczy :)

Cieszę się , że wszystko ok i cieszę się że jest u Ciebie i dasz radę :)

Jest to jedyny póki co pies w PL , biały w błękitno płowe łaty :cool3:[/QUOTE]

Kontrowersyjnie zrobiło się na staffikowym o tym zestawieniu ;) dlatego tak napisałam ;)
czekam na info pzdr.

Posted

:lol::lol:

Mam jeszcze foty wczorajsze, ale wsio takie samo cykane na wariata w 5 min i nie wiem czy sie moge panoszyc w gopsowej galerii:evil_lol:

Posted

Sztuk dwie dorzuce w takim razie
[IMG]http://i1.fmix.pl/fmi1687/b2075cdc0028a29e5027e600[/IMG]

[IMG]http://i3.fmix.pl/fmi1708/4a3575e3001a97f05027e602[/IMG]

Posted

Gratuluję nowego domownika i życzę żeby był super szalonym staffiorem i żeby Miśka go pokochała tak jak moja Shinucha kochała staffiki mimo ich słoniowej delikatności i motorka w doopsku ;). [SIZE=1]Teraz kocha tylko mnie :diabloti:[/SIZE]

[B]Vectra[/B] - to jest ten co kiedyś wrzucałaś fotki jak był malutkim szczeniaczkiem? Bo kojarzę że gdzieś kiedyś czytałam o białych w płowe (czy błękitno płowe) łatki.

Jeszce trochę popatrzę na staffiki to mi się zmieni zamiłowanie do kundli i zachce mi się rasowego psa :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']i tri jest naj naj z tego miotu ;) a ten ma boski charakter , idealny dla Gops :)[/QUOTE]

masz jakieś aktualne zdjęcia tego tri? :) jak dla mnie fajny miot ;) ale ja się nie znam :D jedynie co to matka mi nie przypadła do gustu, chociaż wolałabym wiecej jej zdjęć zobacz żeby tak móc się wyrazić... :)

Posted

Następny szczyl :lol: :loveu:
No to gratuluję :lol:
Zastanawiam się gdzie on ma te błękitno-płowe łatki.

Dobrze że już się wyjaśniło skąd on bo ja też byłam ciekawa :eviltong: Poszukałam i teraz już wim że u Vecty były ich zdjęcia.

Posted

Co do kontrowersji miotu , na forum stafficzym , no cóż , kontrowersja polegała na jazgocie mistrzów klawiatury , problem taki że główny bohater nie czytuje for :diabloti: no ale jazgoty jak przystało na jazgoty są mądre na forach , za plecami zainteresowanego , a w oczy gratulują ślicznych szczeniaczków :loveu:
Sztuka to wywalić prawdę w prosto w oczy , na żywo ... temu nie musiałam i nie muszę jazgotać na forach , no i prawda w patrzałki odnosi sukcesy :)

A ja tylko powiem , że jednak wiarę w ludzi trzeba mieć i liczyć że każdy może popełniać błędy , ale można i nawrócić niereformowalnych :)

do tego piesek w łatki ma fajny dom i to doskonała wiadomość na miesiąc sierpień.

Błękitno płowe łatki ma na dupie i mordce :p dodam że nie jest to błękitny w mniemaniu niebieski , tylko błękitno płowy ... kolor bawarki ? kawy mocno mlecznej ? nie wiem jak wizualnie określić taki kolor do czego porównać ... nie jest on rudy , do tego kolor trufli nosa i oka , wskazuje na ową błękitność ...

Misia polubiła białego pieska w łatki , a tego Gops się bała najbardziej ;)
ale skoro Claytona polubił i Franio i Bogusław , to co tam Misia :diabloti:

a że Gops dostała na dzień dobry , taki scenariusz że chyba lekko prawie zrezygnowała ze staffika ;) to proszę jak miło wsio przebiegło i jakie miłe zaskoczenie i doznania :evil_lol:

i tak długo chciała czekać na pieska :shake: aż się spłodzi , aż się urodzi ... troszkę ma przyspieszony cykl oczekiwania :grins:

Posted

Mały trafił do gops w takim samym wieku jak do mnie Jari ;) Teraz to aniołek i mam nadzieję, że taki pozostanie :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...