motyleqq Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Aleks89']My z unbleblableblebleble zrobiliśmy wczoraj risercz i sami do tego doszliśmy :P[/QUOTE] i nie podzieliliście się informacją z resztą kółeczka... :shake:
Vectra Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Amber']A ja, że tak powiem mam inne zajęcia niż robienie riserczu, ale dzięki Vectra za info :)[/QUOTE] Nie ma za co ;) Gops ma popsiuty komp , więc info zdawkowe temu , a ja mam troszkę insze zajęcia teraz , temu też zdawkowo pisam :) Pies jest siuper :loveu: dobrze że go zabrała bo zaczynałam go chyba lubić :evil_lol:
xxxkaluniaxxx Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Vectra']pies jest z hodowli Sirius , mało składacie fakty :evil_lol: przecież pisałam , że mam białego psa w łatki :eviltong: [/QUOTE] ja dobrze poskładałam :multi: pół nocy nie spałam wiedziałam że gdzieś go widziałam :evil_lol:
Agnes Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Vectra']Pies jest siuper :loveu: dobrze że go zabrała bo zaczynałam go chyba lubić :evil_lol:[/QUOTE] szlag by to bo i ja go polubilam:evil_lol: maluch pojechal juz do domu, podobno w pksie wsio ok, wszyscy zachwyceni laciatym:loveu: a mi teskno juz za nim, choc w nocy dal nam popalic ;) jak gops juz bedzie miala dostep do netu to pewnie da aktualne info napisze jak tam u nich etc ;)
Vectra Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 eee a u mnie był ideałem w nocy :loveu: ale to pewno to moje leśne powietrze :diabloti:
zaba14 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Vectra']pies jest z hodowli Sirius , mało składacie fakty :evil_lol: przecież pisałam , że mam białego psa w łatki :eviltong: jest pół bratem Andzi :p kontrowersyjny miot :hmmmm: cokolwiek to znaczy :) Cieszę się , że wszystko ok i cieszę się że jest u Ciebie i dasz radę :) Jest to jedyny póki co pies w PL , biały w błękitno płowe łaty :cool3:[/QUOTE] Kontrowersyjnie zrobiło się na staffikowym o tym zestawieniu ;) dlatego tak napisałam ;) czekam na info pzdr.
Agnes Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Maluch przespal cala droge:loveu: Niestety naprawa kompa gops potrwa dluzej:shake:
Aleks89 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Jestem blondynką ,bo właśnie pomyślałem sobie "To niech gopsowa prześle ci jakieś foty mailem"....beton...
Agnes Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 :lol::lol: Mam jeszcze foty wczorajsze, ale wsio takie samo cykane na wariata w 5 min i nie wiem czy sie moge panoszyc w gopsowej galerii:evil_lol:
Amber Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [QUOTE]Kontrowersyjnie zrobiło się na staffikowym o tym zestawieniu[/QUOTE] A dlaczego? ;)
Agnes Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Sztuk dwie dorzuce w takim razie [IMG]http://i1.fmix.pl/fmi1687/b2075cdc0028a29e5027e600[/IMG] [IMG]http://i3.fmix.pl/fmi1708/4a3575e3001a97f05027e602[/IMG]
Agnes Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Ja tez, ale za leniwa jestem zeby to zrzucac na komp:evil_lol:
*Monia* Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Gratuluję nowego domownika i życzę żeby był super szalonym staffiorem i żeby Miśka go pokochała tak jak moja Shinucha kochała staffiki mimo ich słoniowej delikatności i motorka w doopsku ;). [SIZE=1]Teraz kocha tylko mnie :diabloti:[/SIZE] [B]Vectra[/B] - to jest ten co kiedyś wrzucałaś fotki jak był malutkim szczeniaczkiem? Bo kojarzę że gdzieś kiedyś czytałam o białych w płowe (czy błękitno płowe) łatki. Jeszce trochę popatrzę na staffiki to mi się zmieni zamiłowanie do kundli i zachce mi się rasowego psa :evil_lol:
Aleks89 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 No ten ten Monia. W miocie był jeszcze czarny podpalany.
Amber Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Aleks89']No ten ten Monia. W miocie był jeszcze czarny podpalany.[/QUOTE] Tricolor ;)
Vectra Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 i tri jest naj naj z tego miotu ;) a ten ma boski charakter , idealny dla Gops :)
zaba14 Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 [quote name='Vectra']i tri jest naj naj z tego miotu ;) a ten ma boski charakter , idealny dla Gops :)[/QUOTE] masz jakieś aktualne zdjęcia tego tri? :) jak dla mnie fajny miot ;) ale ja się nie znam :D jedynie co to matka mi nie przypadła do gustu, chociaż wolałabym wiecej jej zdjęć zobacz żeby tak móc się wyrazić... :)
anetta Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Następny szczyl :lol: :loveu: No to gratuluję :lol: Zastanawiam się gdzie on ma te błękitno-płowe łatki. Dobrze że już się wyjaśniło skąd on bo ja też byłam ciekawa :eviltong: Poszukałam i teraz już wim że u Vecty były ich zdjęcia.
Vectra Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Co do kontrowersji miotu , na forum stafficzym , no cóż , kontrowersja polegała na jazgocie mistrzów klawiatury , problem taki że główny bohater nie czytuje for :diabloti: no ale jazgoty jak przystało na jazgoty są mądre na forach , za plecami zainteresowanego , a w oczy gratulują ślicznych szczeniaczków :loveu: Sztuka to wywalić prawdę w prosto w oczy , na żywo ... temu nie musiałam i nie muszę jazgotać na forach , no i prawda w patrzałki odnosi sukcesy :) A ja tylko powiem , że jednak wiarę w ludzi trzeba mieć i liczyć że każdy może popełniać błędy , ale można i nawrócić niereformowalnych :) do tego piesek w łatki ma fajny dom i to doskonała wiadomość na miesiąc sierpień. Błękitno płowe łatki ma na dupie i mordce :p dodam że nie jest to błękitny w mniemaniu niebieski , tylko błękitno płowy ... kolor bawarki ? kawy mocno mlecznej ? nie wiem jak wizualnie określić taki kolor do czego porównać ... nie jest on rudy , do tego kolor trufli nosa i oka , wskazuje na ową błękitność ... Misia polubiła białego pieska w łatki , a tego Gops się bała najbardziej ;) ale skoro Claytona polubił i Franio i Bogusław , to co tam Misia :diabloti: a że Gops dostała na dzień dobry , taki scenariusz że chyba lekko prawie zrezygnowała ze staffika ;) to proszę jak miło wsio przebiegło i jakie miłe zaskoczenie i doznania :evil_lol: i tak długo chciała czekać na pieska :shake: aż się spłodzi , aż się urodzi ... troszkę ma przyspieszony cykl oczekiwania :grins:
omry Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Co za cudo masz teraz w domu :loveu: Gratuluję i życzę jak najbardziej udanego wspólnego życia :)
Amber Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Mały trafił do gops w takim samym wieku jak do mnie Jari ;) Teraz to aniołek i mam nadzieję, że taki pozostanie :eviltong:
Recommended Posts