Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

filmiki z dziś
z pływania
[video=youtube;-BMF7F5MCkc]http://www.youtube.com/watch?v=-BMF7F5MCkc&feature=youtu.be[/video]

nie wchodzą 2 filmiki w jeden post hmm

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i drugi, tu trzeba być cierpliwym bo pies rozkręca się z czasem :evil_lol: oczywiście tym razem jej pomagam , zazwyczaj ją wyganiam bo potrafi tak dłuuugo

[video=youtube;bIyPuAQJh3w]http://www.youtube.com/watch?v=bIyPuAQJh3w&feature=youtu.be[/video]

Posted

Tyna21 napisał(a):
Zabawna jest :D i cienki głosik ma, albo to tylko moje spaczenie przez dobermana :evil_lol:

ona ma głos jak duży pies jak szczeka na coś na poważnie , a w zabawie jak szczeniak :)

Posted

gops napisał(a):
ona ma głos jak duży pies jak szczeka na coś na poważnie , a w zabawie jak szczeniak :)

aaaa :) Vato zawsze tak samo drze mordę no chyba, że się nudzi w domu to wtedy tak śmiesznie gada do nas i poszczekuje, żeby zaczepić do zabawy :D

Posted

spędziłam wczoraj k.4 godziny w schronisku u nas , wyprowadziłyśmy z Asią pare psów .
jednym z nich był Lupo k.10letni pit bull , wydaję mi się że po walkach bo mocno pocharatany jest , niestety nie widzi na jedno oko i wydaję mi się że słabo słyszy, pewnie skazany na życie w schronie do końca, obiecałam mu że wrócę do niego , pojadę go jeszcze w tym tygodniu wyprowadzić , bardzo się cieszył ze spaceru ehh

Uploaded with ImageShack.us

wyszlismy też z Milą i zarezerwowałyśmy ją , Asi brat ja odbierze 8 lipca jak będzie u nas w mieście, bo mieszka w Toruniu .

reszcie zdjęc nie robiłam , mam teraz dużo czasu , będę trochę jeździć , tym bardziej że te psy tak sie cieszą z każdego spaceru.

Posted

Gops czy oby napewno Misia jest taka "masywna" ?:diabloti: na niektórych fotkach wydaję się, że ma nadwagę..
ja bym na Twoim miejscu, delikatnie ją odchudził..

Posted

nick_ napisał(a):
Gops czy oby napewno Misia jest taka "masywna" ?:diabloti: na niektórych fotkach wydaję się, że ma nadwagę..
ja bym na Twoim miejscu, delikatnie ją odchudził..

oczywiście, na zdjęciach widać że nie jest gruba, cały przód ma "wielki" bo to jest mega luźna skóra i tego się nie odchudzi taki jej urok , a dupa szczupła .
kiedyś zrobię filmik lub foto ile tej skóry mogę podnieść , jakby ja usunąć to by była szczuplutka .
nie mam z czego jej odchudzać serio , taki jej urok :lol:

Posted

To taki typ urody :) Zu też tak ma, nigdy nie będzie typem "chartowatym", ma pełniejsze kształty, i też ma wiszącą skórę jak Misia ;)

Posted

moja to coś takiego :

dupa wąska , nóżki zgrabne a przodu za dużo , tylko aż tak się jej skóra nie zwija :evil_lol:
foto z galeri Vectry i jej Boguś .

Posted

evel napisał(a):
To taki typ urody :) Zu też tak ma, nigdy nie będzie typem "chartowatym", ma pełniejsze kształty, i też ma wiszącą skórę jak Misia ;)

no dokładnie, nie każdemu będzie się podobać wiadomo , ale ja nie mam psa z rodowodem który miał być taki a nie inny , nie oddam jej z powodu za dużej skóry :lol:
Zu jest chyba jednak drobniejsza sporo , może to kwestia tylko wzrostu i nie ma takiego efektu an fotach jak u mojej .

Posted

Vectra napisał(a):
Bogusław to przodem robi wrażenie, tłustego knura :diabloti:

moja nie aż tak :evil_lol:
ale przód ma właśnie jakiś duży
Migori napisał(a):
Hahaha ja sobie też tak tłumaczę, że mam mocną budowę :evil_lol: Zwłaszcza jak mam ochotę na pączka.

:evil_lol: nie żałuj sobie

Posted

nick_ napisał(a):
no może i tak.. przypomnij mi ile ma w kłebie i wagę jeśli możesz..

k.46cm w kłębie , raz mi wychodzi 45 raz 46 raz 47 więc uznałam tą środkową za dobrą , waga zazwyczaj 16,5kg , czasami 16,2kg .
szyja 39cm , klata 64cm .

Posted

ja może za bardzo się czepiam, ale uwielbiam chudziutkie, umięsnione psy, a to że piesek ma nadwagę, zależy tylko i wyłacznie juz od właściciela, spasiony pies - wina tylko i WYŁĄCZNIE właściciela (nie wchodzą w gre różne choroby)

Posted

"Kaja nie jest gruba, tylko ma mocną budowę" - ulubiony tekst mojego brata, który strasznie działa mi na nerwy :mad: :diabloti:

Posted

Migori napisał(a):
Masz rację! Co mi tam ? No to smacznego ! :sabber:

ja tez sobie nic nie żałuję :lol:

nick_ napisał(a):
ja może za bardzo się czepiam, ale uwielbiam chudziutkie, umięsnione psy, a to że piesek ma nadwagę, zależy tylko i wyłacznie juz od właściciela, spasiony pies - wina tylko i WYŁĄCZNIE właściciela (nie wchodzą w gre różne choroby)

ja też lubię masywne ale umięśnione psy , niestety/stety mam kundelka i nie moge wymagać za dużo od jej budowy , taka jest po prostu .
i uważam tak jak Ty, nie chciałabym mieć psa z nadwagą , na pewno nie przy takiej aktywności jak ma moja.

BBeta napisał(a):
"Kaja nie jest gruba, tylko ma mocną budowę" - ulubiony tekst mojego brata, który strasznie działa mi na nerwy :mad: :diabloti:

akurat po Kaji trochę widać , ma inną budowe :eviltong:

Posted

gops napisał(a):
k.46cm w kłębie , raz mi wychodzi 45 raz 46 raz 47 więc uznałam tą środkową za dobrą , waga zazwyczaj 16,5kg , czasami 16,2kg .
szyja 39cm , klata 64cm .

szczerze? nie wiem jakim cudem Ona tak wygląda, przy takich gabarytach. Szczerze, mój kumpel ma kundla, w kłebię 48cm, waga 16 kg, i jest MEGA chudy.. uważam, że aż za bardzo, ale taki jego urok, kumpel chciałby go trochę przytyć ale nie daję rady, waga stoi w miejscu.. Twoja Misia, ma bardzo zbliżone wymiary i wagowo tak samo, a jednak wydaję się o wiele, wiele Grubsza.. jestem w stanie uwierzyć, że taka poprostu już jest jej budowa i nie jest spasionym psem.. jak znajde fotkę psa Kumpla, to umieszcze dla porówniania

Posted

nick_ napisał(a):
szczerze? nie wiem jakim cudem Ona tak wygląda, przy takich gabarytach. Szczerze, mój kumpel ma kundla, w kłebię 48cm, waga 16 kg, i jest MEGA chudy.. uważam, że aż za bardzo, ale taki jego urok, kumpel chciałby go trochę przytyć ale nie daję rady, waga stoi w miejscu.. Twoja Misia, ma bardzo zbliżone wymiary i wagowo tak samo, a jednak wydaję się o wiele, wiele Grubsza.. jestem w stanie uwierzyć, że taka poprostu już jest jej budowa i nie jest spasionym psem.. jak znajde fotkę psa Kumpla, to umieszcze dla porówniania

a no ja wiem że ma normalne wymiary, nie jakieś wielkie jak na niby nadwagę swoją .
tymbardziej że ma dużo ruchu , codziennie minimum jeden porządny spacer taki 1,5-2 godzinny z piłka, pływaniem itd często sa takie dwa spacery jak mam czas i pogoda sprzyja , je bardzop bardzo mało , ostatnio praktycznie nic ehh bo nie smakuję jej karma nowa , a wage trzyma ciągle tą samą , może nie jeść 4 dni jak teraz a nie schudnie ani grama .
inny pies przy jej ruchu i jedzeniu byłby wychudzony :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...