Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie dlatego, że większośc psiarzy myśli o psach pod kątem wystaw.. Ale są i tacy, którzy biorą ze schroniska na szczęśsie i dzieki temu niektóre psiaki ze schrona mają szanse na szczęśliwe, nowe życie :)

Posted

Ale czy to ważne czy ma sece czy nie, łaty czy nie, czy rasowy czy nie? każdy pies jest takio samy! kady pies jest wierny i kochany, a to że chińce robią takie wielkie halo to nic nie poradze. Weedług mnie nie ma namniejszej różnicy...

Posted

Wiecie czemu ten psiak zrobił taką furorę swoją łatką? Bo jest to wyraźne, niczym nie osłonięte serduszko. W wypadku psów które pokazywałyście to albo łatka jest częściowo osłonięta, albo niewyraźna i trzeba trochę wyobraźni, żeby się jej dopatrzyć. Co nie zmienia faktu, że wasz psiaki też są śliczne :)

• 2 weeks later...
Posted

Słyszałam o tym już dawno, śliczny psiak :loveu:
Ale oprócz łatki niczym nie różni sie od innych...Zwyczajny psiak.
Wiadomo co aktualnie się z nim dzieje?

Posted

[quote name='Ola164']Może i rozgłosu nie bedzie, ale te schroniskowe może dostaną szanse! Ludzie zobaczą że nie tylko rasowe potrafią kochać![/quote]
Raczej jest odwrotnie - te [U]schroniskowe bardziej kochają[/U]! :razz:

Posted

[quote name='baffi2']Raczej jest odwrotnie - te [U]schroniskowe bardziej kochają[/U]! :razz:[/quote]
Szkoda, że żaden z ludzi nigdy się nie dowie jak jest naprawdę :loveu:

Posted

[IMG]http://images28.fotosik.pl/36/2943a6cb7f41d492.jpg[/IMG]
ten z Orzechowców ma wątek i nadal do adopcji? jak nie to mogę założyc i okrzyknę go zaraz Waleczne Serce-zaraz po Chichuahua no 2.

Posted

[quote name='Dinka']To ile jest tych naszych psow z latkami w ksztacie serca? :razz::razz:[/quote]
na dgm co najmniej 3:razz: a w całej Polsce... nie wiadomo:eviltong:

Posted

To czekamy.. ;);) Te trzyn pieski zlatkami..
[SIZE="4"][COLOR="DarkRed"]UWAGA! ;)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE="5"][COLOR="Yellow"]Jesli ktos widzial pieska do adopcji z latka w ksztalcie serca niech go wystawi tutaj... :D:D[/COLOR][/SIZE]

Posted

Za duzo podstron i zdjec tam i mi sie za wolno laduje na to, nie chce mi sie szukac :D no ale kropka w kropke psiak :) A Ty tam dopisz, ze chodzi o latki w ksztalcie serca, bo latek jako latek jest miliardy :)

• 2 weeks later...
Posted

Jest prześliczny :) faktycznie czytałam coś o tym piesku :) Podobno przynosi szczęście... Ale niespotykana jest ta łatka... Czy ona nie zginie ani nie przekształci się w przyszłości?