Weronisia & Jokkusia Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Aga wielkie gratulacje !! :multi::multi::loveu::loveu:
Nesjanna Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [COLOR=Indigo][B][SIZE=6]BRAWO, BRAWO dla Jagi !!!!!!:cool2::cool2:[/SIZE][/B][/COLOR] ach i jeszcze [COLOR=Indigo][B][SIZE=6]BRAWO, BRAWO dla Maxa !!!!!!:cool2::cool2:[/SIZE][/B][/COLOR]
resuruss Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 [B][COLOR=red]Nooooo,ja gapa dopiero teraz doczytałam :oops:[/COLOR][/B] [B][/B] [B][COLOR=#ff0000]Gratki Maga :multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Dawaj foty na pewno Pia Ci przysłała ;)[/COLOR][/B]
Light of Shin-Ra Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [SIZE=3][COLOR=Red]Gratulacje dla Miniagi i Magi. [/COLOR][/SIZE] Ale dajcie resztą wyników
malaSilky Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [I][B][SIZE=3]Ogromne gratulacje dla [/SIZE][SIZE=3][COLOR=Red]Maxa[/COLOR][/SIZE][SIZE=3] i [/SIZE][SIZE=3][COLOR=Purple]Jagódki[/COLOR][/SIZE][/B][/I][SIZE=3][I][B] no i ich właścicieli rzecz jasna !!!!!!!!![/B][/I]:multi::multi::multi:[/SIZE]
ajcka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ale super:multi: GRATULACJE SUKCESÓW PIĘKNYM PSIAKOM!!!!!!
Śnieżynka Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Gratulacje :) dla Jagi i Maxa :D piękne psiaki :) a jak reszta wypadła w Wilnie :) ma ktos jakieś przecieki :) ?
resuruss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [B][COLOR=blue]Dziś dosk 1,CAC res. CACIB Fantagihro Zikkurat :klacz::klacz::klacz:[/COLOR][/B]
Nesjanna Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 wow - ale super nowiny :loveu: !!! [B][SIZE=5][COLOR=Green] GRATULACJE dla Fanty !!![/COLOR][/SIZE][/B]
resuruss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [B][SIZE=4][COLOR=red]Gratulacje super wielkie dla Viveczki ,która dziś również staneła przy lokacie z numerkiem 1!!!!!!:multi:[/COLOR][/SIZE][/B]
resuruss Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Nie wiem wiecej ,bo po pierwsze strasznie krotko rozmawiałam ,a po drugie było jakies kiepskie połączenie :shake:
Nesjanna Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 nooo to czad - polskie dziewczyny dały popis - BRAVO BRAVO !!!
lalunia Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [B][COLOR=blue]GRATKI WIELKIE !!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B]
AnkaW Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [B][COLOR=red]SUPER WIEŚCI[/COLOR][/B] :klacz::klacz::klacz: [B][SIZE=5][COLOR=blue]WIELKIE GRATULACJE[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
orsini Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 a TU sa wystawki. To jak poszlo wonskiemu w sobote? ja slyszalam, ze przegral:diabloti::evil_lol::evil_lol::eviltong:
Dada Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Joy mi pierwszego dnia biedak okulał, pewnie sama sierota na łapkę mu nadepnęłam pierwszego dnia doskonała ocena bez lokaty drugiego doskonała III/V [COLOR=red]Wszystkim dziękuje za wspaniałe towarzystwo i mile spędzony czas[/COLOR] :multi:
Agama Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dada super ,ze sie odezwalas:multi:gratulacje:loveu:pierwsze koty za ploty-jakie masz wrazenia z wystawiania Swojego Synka
Dada Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Dziękuję! Umierałam pierwszego dnia ze strachu :evil_lol: Debiut, to mocno stresująca sprawa. Chłopak był odważny, ale przez kulawiznę to bardzo wolniutko szedł utykając.. Dostał piękny opis z oceną doskonałą, ale nie mógł przez ruch stanąc wyżej niż na ostatniej lokacie. Drugiego dnia już poszedł ładnie, wesolutko, ciągle ogonem macha na wszystkie strony, nie ma strachu na stoliku, przy macaniu. Jest kochany :loveu:. Dostał III lokatę i też bardzo ładny opis. Jestem z niego szalenie dumna. A co do samej wystawy.. Nasza brygada była fantastyczna, wszyscy się wspierali i sobie kibicowali. Dziękuję za pomoc i wsparcie :multi:
miniaga Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Bardzo dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków- pomogło. Dziękuję za miłe towarzystwo i duże gratki dla Vivki , która pięknie się prezentowała w niedzielę!!! Joyek nie miał żadnego stresa i fajnie się bawił na wystawie- debiucik udany. Valentino nie miał sobie równych a Linda w niedzielę bezapelacyjnie najlepsza z wszystkich suk, choć w pośredniej wygrało dziwne coś. GRATULAcjE DLA MAX!!!! Maga ogromnie się cieszę. Kasiu pięknie proszę o zdjęcia !
orsini Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 a czy ja sie dowiem jak waskiemu pojszlo:diabloti::evil_lol::diabloti::mad:
Dada Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Popieram wszystkie słowa Miniagi i ogromnie wszystkim gratuluje! Doodam tylko, ze takich braw jak Viva z Kasiulą nie dostał nikt :lol:, gratki tez Wooliemu II lokaty! Jagoda w oba dni pokazała się przepięknie! Fanta bardzo ładna sunia i dobrze przygotowana, pierwszego dnia stanęła na II lokacie [COLOR=Red]MAGA GRATULUJE MAXIKA SUKCESU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR]
Recommended Posts