Fenyloetyloamina Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 [quote name='maga18']jeśli juz ktos chce sie poslugiwac nie uznanym tytulem multi champion`a to musi miec minimum 5 championtów Jeżeli ktoś już chce kogoś poprawić, to musi o tym coś przeczytać. http://forum.dogs.pl/viewthread.php?fid=37&tid=245 Zacytuję, żeby nikt się nie musiał fatygować.. "Multi - znaczy kilka i nie ma zadnego regulaminu na tytul Multi Champion. Nie jest to tytul, tylko stwierdzienie ze pies/suka posiada kilka championatow. I nie musi byc roznych krajow, multi champion moze byc: Ch.Ml. Ch.PL, Int Ch. - i juz jest multi champion - technicznie, ale praktycznie to jednak uwaza sie ze multi champion to pies/suka ktory posiada tytuly championa minimum 3 krajow - nie 2, 2 to jest DUAL Champion" - Iwona# No i dla jasności dodam, że w Rumunii Harriet uzyskała 2x BOB 2x CACIB. Dziękujemy za gratulacje i pozdrawiamy..
miniaga Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 BRAWO BRAWO dla DUSI. Największej Multi Championki w tym roku:multi:
maga18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 o jezu to ja mam multi championa od dawna :loveu: dobrze wiedziec :cool3: no to Dusia teraz odstęp jeszcze i Int.Ch - BRAWO! :klacz:
Dada Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 maga: Ja tak myślę, ze Ty po prostu skromna byłaś i nie chciałaś się chwalić Multichampionem :lol:
maga18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 To ja moze staweczke napisze z Mołdawii - na wszystkich wystawach były mniej więcej takie same psy: PSY baby BI-LAV PLUS KARDINAL szczeniat CARBON COPY N`CO RUS FOREVA GEILORD V.DJEMANSHY młodziez BI-LAV PLUS FUROR FORTUNA PITER PAN ZHOLESK IMPERIAL posrednia BI-LAV PLUS ORION-OSKAR FANTASTIK KASCHMIR LEON FLEUR KREDO FESTA KISS THE MACHO otwarta EMELYAN ATAMAN OT VOLNOGO PSA championy SASQUEHANNA DENVER VENI OTELLO SUB-O-DIVO SUKI młodziez DJEMANSHY JENIFER TAJAN DREAMER MIDNIGHT OF MOSCOW otwarta DEVITSA KRASAVISTA OD VOLNOGO PSA MIDNAIT MIJUZIK MISS FRANSE championki FRASZKA z GANGU ŁYSYCH SHELKOVIJ SHLEJF ALFA
ajcka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 W Częstochowie było sympatycznie.Wystawa dość mała. Hello Maciek- Najbardziej zdenerwowany i najładniej (profesional) ustawiający swojego psiaka. Sędzia bardzo sympatyczny- Ja mam w opisie też fajnie o mojej Keri" Słodka jak cukierek":cool3:
Ilka21 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 no to ten "cókierek" bardzo słodki jest:evil_lol: Ajcka wysyłam ci pw z linkiem
Betti Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 maga18, Madzia serdeczne gratulacje, dopiero sie teraz doczytałam
maga18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 dzieki :) a oto stawka na Zieloną Góre PSY szczeniat APRICOT BOHITO Gattaca ASTON MARTIN Gattaca Hossa-Vija VERACRUS SALVE JAMIL JASHAN Avokaduh posrednia TYMIANEK Lavandula otwarta ARTUSH od Teareibi GENESIS z Lubuskiej Wsi GREMLIN GUCIO Casidi Hossa-Vija MICHELL'IN SUPRISE PAGANINI Raj dla Zwierząt Secret PAN I WŁADCA championy Liddyleaze RAVEN VENI OTELLO Sub-O-Divo SUKI szczeniat APRILIA PEARL Gattaca Inka's BAHIJA młodziez INKA Chrustowianki LEMONIADKA z Gangu Łysych SASQUEHANNA RED WINE Zikkurat Sasquehanna FCI WRÓŻKA posrednia CATTY Garden Roses otwarta GEENA Čertova stěna HAPPY Amitycja championki FANTAGHIRO Zikkurat Kashi KISS THE BOYS
AiK Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 widze że na dogo jak zwykle sympatycznie :eviltong: ja z wyjazdu jestem bardzo zadowolona :multi: było super :multi: sedziemu bardzo podobała się Dusia a nie żałował czerwonych wstążeczek w drugi dzien sedzia też nie miał żadnych oporów żeby dać jej caciba i boba a też nie żałował sobie i czerwone wstążeczki były rozdawane bardzo chetnie WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJEMY ZA GRATULACJE :lol: foty jak zawitam w domu bo na razie odpoczywam w Warszawie
AiK Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Iwona1984 napisał(a):Gratulacje dla Dusi:multi::multi: :loveu: dzięki:lol: oglądasz grzywki mam trochę fot Twojej rasy wlepie jak wróce chyba że Natalia zrobi to wcześniej bo już je ma
ajcka Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 A to my z Keri w Częstochowie -tym razem ja nie wycieta:eviltong: wiec i mnie mozna zobaczyć -hehe ,a moj cukiereczek pieknie pozował.
miniaga Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 :loveu::loveu::loveu: Ładnie się Keri prezentuje. :loveu:Maryś też - prosimy więcej nie wycinać handlera;)
Coyote Ugly FCI Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 AiK napisał(a):dzięki:lol: oglądasz grzywki mam trochę fot Twojej rasy wlepie jak wróce chyba że Natalia zrobi to wcześniej bo już je ma ogladam oglądam te nagie:cool3::cool3: no to czekam na fotki...
Anecioreczek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Kogo zastane na wystawie w Chorzowie?:roll: Bo szukam Modeli do sesji zdjęciowej:evil_lol:
Ilka21 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Anecioreczek napisał(a):Kogo zastane na wystawie w Chorzowie?:roll: Bo szukam Modeli do sesji zdjęciowej:evil_lol: my będziemy
resuruss Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Co do tytułu Multi.Championa to chyba nieoficjalby tytuł . Ja spotkałam sie z trzema wersjami ,ale nie wiem ktora jest własciwa : - 3 dorosłe championaty z 3 roznych krajow - 5 dorosłych championatow z 5 roznych krajow ( np nie moze byc podliczony Championat kraju X i Grand Championat z tego samego kraju) - ostatnia wersja 7 roznych championatow z 7 krajow . Niestety nie wiem ktora wersja jest prawdziwa . Jeszcze raz gratulacje dla wystawiających :multi: i słowa uznania za zapał i pasje ,bo ja bym samej podrozy nie przezyła ;)
maga18 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 vicer BIS PAR HODOWLANYCH 01.09.2007 CACIB Kiszyniów niedziela -> porównanie o CACIB (ten pp wział CACIB i BOB - Emelyan Atman ot Volnogo Psa) ten hl czarno-biały zgarnął BOB w sobote na CACIB`ówce - Kredo Festa Kiss the Macho
resuruss Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 Cudne foteczki :loveu: Fajnie ,ze moge zobaczyc Vincenta i Red Wine - bardzo fajne psiaki :loveu:
Ilka21 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 a ja zobaczyłam na e-psach stawkę na Wrocław i się załamałam,jest 11 suczek w młodzieży
Recommended Posts