Anecioreczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Gratulacje!!:cool3: a Ogonek Boski:evil_lol:
lalunia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='miniaga'] http://lh4.google.pl/miniaga/RuMLSdYDe_I/AAAAAAAABvs/w991wGKJg4Q/s288/PICT0122.JPG Zdjęcie autorstwa mojego męża:evil_lol: i prosić takiego, żeby popstrykał:shake: miniaguś tacy są mężowie skąd ja to znam ............ odczekaj i piekny ogonek jako zagadka - rewelacja :multi:
Juta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Chcę spytać : kto się wybiera do Przemyśla? Czyj słodziak w młodzieży jest zgłoszony? :loveu:
miniaga Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Psy Młodzież: Psy Pośrednia: Nie mam żadnego dobrego zdjęcia... Psy Championów: Suczki szczeniąt:
miniaga Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 I nareszcie suczki młodzież: Molly - Carmen Wiatr Pustyni Zw Mł, NJw R Keri lok 2 Nie mam żadnego zdjęcia Perełki LOthi w całości, ale wstawię fragment suczki, bo naprawdę pięknie się ruszała: i czwarta suczka:
miniaga Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Suczki POśrednia: Linda lok 1, CWC, NDSwR Jaga Kiki Porównanie:
miniaga Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Volcano: i moje ulubione zdjęcie: Karacik na finałach: Volcano na finałach
Juta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Boszeeeeeeee, ależ bóstwa !!!! Dziewczyny a czy mogłybyście zamieszczać pełne nazwy psiaków przy ich zdjęciach? I np. w nawiasie ich imiona domowe/forumowe? Ja wiem, że Wy się znacie jak łyse konie, ale ja nie zawsze poznaję wszystkie psiaki i do kogo należą. I potem - jak np. w rozmowie z Ilką - nie kojarzę jej psa choć pamiętam, że był piękny :oops: I głupio się przez to czuję.
lothia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Juta ale widziałam na"wystawy" że dałaś fotkę suni Ajcka,może i tu byś ją watawiła?
Juta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 VOLCANO jak zawsze dla mnie - boski . I strasznie się cieszę, że będę miała okazję spotkać go już niebawem osobiście. :loveu:
Juta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 O kurczę, ale ja nie dawałam nigdzie fotki suczki Ajcka. Nawet nie wiem która to jest:crazyeye: . Zaraz zerknę, ale słowo, że nie pamiętam, zebym zamieszczała zdjęcie.
lothia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 taka czarna grzywka która bawi się chihuahua[o ile sie nie pomyliłam, bo ja też mam problemy z rozpoznawaniem grzywek]
Juta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Bij, zabij, ale nie wiem o co chodzi. Ależ mi dałaś do myślenia, tym bardziej, że jesteśmy w temacie "wystawy".... Podaj link może
lothia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 kurcze jestem u brata i nie mogę z nieznanego mi powodu kopiowac,inaczej sama bym wstawiła, zaraz sprawdzę i podam nr strony i postu już mam, to nie Ty tylo justa,bardzo przepraszam,post 149,może Ty będziesz mogła przekopiowac fotkę tutaj? tylko to jest na wystawach nie grzywkowych tylko ogólnych
Juta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 lothia napisał(a):kurcze jestem u brata i nie mogę z nieznanego mi powodu kopiowac,inaczej sama bym wstawiła, zaraz sprawdzę i podam nr strony i postu już mam, to nie Ty tylo justa,bardzo przepraszam,post 149,może Ty będziesz mogła przekopiowac fotkę tutaj? tylko to jest na wystawach nie grzywkowych tylko ogólnych Wiesz co, poproś może jakąś bardziej "rozgarniętą" dziewczynę, bo ja już teraz to całkiem "przepadłam" i nie wiem o co chodzi i jak to znaleźć :hmmmm: :help1: :chaos: :niewiem: Wstyd, normalnie więcej niż żenada :wallbash: :huh:
lothia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 przekopiowane z e-psyCarmen Wiatry Pustyni Zw.Mł. i Best Junior Corrida Wiatry Pustyni doskonała lok.2 Perla Selena Shadow White dosk. lok 3 ABBA Gro Bez bdb - nie wiem czy miała wpisana lok.4 Cirro Wiatry Pustyni Zw.Mł Volcano Negro Sub Divo - CWC, NDPwR, BOB LINDA z Jasne Hvezdy - CWC, NDSwR dodam że Jona Gold z Gangu Łysych ma cwc złoto GRATULACJE DLA WSZYSTKICH
Ilka21 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 to zdjątka z podpisami specjalnie dla Juty :) psy szcenięta Karat Pastoral = AnkaW psy młodziez Cirro Wiatry Pustyni Psy pośrednia Jona Gold z Gangu Łysych = Shadow White klasa championów Volcano Negro Sub-O-Divo = MOLKA
Ilka21 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Szczeniaki suczki Wessi i Wter Lily Rosa Thea = Dudek suki młodzież Abba Gro-Bez Carmen Wiatry Pustyni to moja Molly = Ilka21;)
resuruss Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Gratulacje dla wszystkich ,ale superowa wystawka !!!!! Szczegolnie gratuluje Molce :multi: ,AniW :multi: ,Ilce i Lothi za pierwszy medalik :loveu:
Ilka21 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Corrida Wiatry Pustyni to Keri = Ajcka Shadow White Perla Selena to Perełka = Lothia
Recommended Posts