Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I nareszcie suczki młodzież:

Molly - Carmen Wiatr Pustyni Zw Mł, NJw R

Keri lok 2

Nie mam żadnego zdjęcia Perełki LOthi w całości, ale wstawię fragment suczki, bo naprawdę pięknie się ruszała:

i czwarta suczka:

Posted

Boszeeeeeeee, ależ bóstwa !!!!
Dziewczyny a czy mogłybyście zamieszczać pełne nazwy psiaków przy ich zdjęciach? I np. w nawiasie ich imiona domowe/forumowe? Ja wiem, że Wy się znacie jak łyse konie, ale ja nie zawsze poznaję wszystkie psiaki i do kogo należą. I potem - jak np. w rozmowie z Ilką - nie kojarzę jej psa choć pamiętam, że był piękny :oops: I głupio się przez to czuję.

Posted

VOLCANO jak zawsze dla mnie - boski . I strasznie się cieszę, że będę miała okazję spotkać go już niebawem osobiście. :loveu:

Posted

O kurczę, ale ja nie dawałam nigdzie fotki suczki Ajcka. Nawet nie wiem która to jest:crazyeye: . Zaraz zerknę, ale słowo, że nie pamiętam, zebym zamieszczała zdjęcie.

Posted

Bij, zabij, ale nie wiem o co chodzi. Ależ mi dałaś do myślenia, tym bardziej, że jesteśmy w temacie "wystawy"....
Podaj link może

Posted

kurcze jestem u brata i nie mogę z nieznanego mi powodu kopiowac,inaczej sama bym wstawiła, zaraz sprawdzę i podam nr strony i postu
już mam, to nie Ty tylo justa,bardzo przepraszam,post 149,może Ty będziesz mogła przekopiowac fotkę tutaj? tylko to jest na wystawach nie grzywkowych tylko ogólnych

Posted

lothia napisał(a):
kurcze jestem u brata i nie mogę z nieznanego mi powodu kopiowac,inaczej sama bym wstawiła, zaraz sprawdzę i podam nr strony i postu
już mam, to nie Ty tylo justa,bardzo przepraszam,post 149,może Ty będziesz mogła przekopiowac fotkę tutaj? tylko to jest na wystawach nie grzywkowych tylko ogólnych

Wiesz co, poproś może jakąś bardziej "rozgarniętą" dziewczynę, bo ja już teraz to całkiem "przepadłam" i nie wiem o co chodzi i jak to znaleźć :hmmmm: :help1: :chaos: :niewiem: Wstyd, normalnie więcej niż żenada :wallbash: :huh:

Posted

przekopiowane z e-psyCarmen Wiatry Pustyni Zw.Mł. i Best Junior Corrida Wiatry Pustyni doskonała lok.2 Perla Selena Shadow White dosk. lok 3 ABBA Gro Bez bdb - nie wiem czy miała wpisana lok.4 Cirro Wiatry Pustyni Zw.Mł Volcano Negro Sub Divo - CWC, NDPwR, BOB LINDA z Jasne Hvezdy - CWC, NDSwR dodam że Jona Gold z Gangu Łysych ma cwc złoto
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH

Posted

to zdjątka z podpisami specjalnie dla Juty :)
psy szcenięta Karat Pastoral = AnkaW

psy młodziez
Cirro Wiatry Pustyni

Psy pośrednia
Jona Gold z Gangu Łysych = Shadow White

klasa championów
Volcano Negro Sub-O-Divo = MOLKA

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...