flashka-g Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 przeklejam:) FCI 288 - Chiński Grzywacz (bezwłosy/owłosiony) - Chinese Crested Dog (hairless/powder puff) Psy - Rüden Klasa młodzieży 890. ARASH Małe Pangolino FCI 891. BODYGUARD Black Dragon 892. MONTE CARLO Amitycja 893. SEN Next Germanika Klasa pośrednia 894. KOLJA Poarott 895. OUDI Super Ciapki 896. ZŁOTY WIEK Sasquehanna (FCI Klasa otwarta 897. JASON z Jasne Hvezdy Klasa championów 898. QUANDO Sub Divo Suki - Hündinnen Klasa młodzieży 899. BRANDY Black Dragon 900. CARMEN Wiatry Pustyni 901. EBRA Dwie Tęcze 902. FOSTER Figlarny Ogonek 903. GALLILEO Sub-O-Divo 904. IMPERIA Sub-O-Divo 905. KRESSI z Haliparku 906. SENSACJA Poarott Klasa pośrednia 907. CORY BOS Bohemia 908. LAVAZZA Super Ciapki 909. LOLITA Moroszka 910. TILIA Lavandula Klasa otwarta 911. Sasquehanna (FCI) BOGATKA 912. KASIOPEA z Jasne hvezdy 913. LUNA Moroszka 914. NELY Pupo-Haichi 915. SASQUEHANNA RED-HOT Zikkurat 916. TOYOTA Sakladir 917. WAIKIKI Kwiat Orientu
miniaga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Co wy tu o jakiś Chorzowach.... Jutro Warszawa:loveu:
miniaga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ja jak zwykle szykuję się intensywnie- czyli pije kawkę i mówię sobie, że za chwile idę kąpać Jagę:evil_lol:
Agama Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 u mnie jeszcze gorzej ,bo ja jestem nocny marek choc kawy nie pije,Kiki w trakcie obrobki,pyszczydlo robie na 3 raty,ale mam czs bo przed 24 i tak nie usne,w kazdym razie ciesze sie na spotkanko:multi::multi::multi: oby tylko nie padalo bo musze odwiedzic wloszczaki i szarpki
miniaga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ja też się bardzo cieszę i mam nadzieję że pogoda będzie sprzyjać naszym pogaduchom.
Ilka21 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ten kto ma najbliżej:evil_lol: JA idę Molly robić i mi się nie chce jak pomyślę co mnie czeka :shake: mam lenia:roll:
miniaga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Ilka21 napisał(a):ten kto ma najbliżej:evil_lol: JA idę Molly robić i mi się nie chce jak pomyślę co mnie czeka :shake: mam lenia:roll: A kto ma najbliżej? Ja nie, ale jak nie zapomnę to wezmę koc.
Ilka21 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Aga nie wiem bo ja też mam ciut dalej;) Molly zrobiona idziemy spać:multi:
miniaga Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 ja właśnie zaczynam suszyć:placz:a jeszcze wypadałoby podprostować:placz:
Dudek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Volcano Negro Sub Divo - CWC, NDPwR, BOB LINDA z Jasne Hvezdy - CWC, NDSwR (chyba bo znam ten wynik z relacji) CARMEN Wiatry Pustyni - zw. mł. KARAT Pastoral i WESSI Rosa Thea WOI więcej wyników nie znam bo byłam lekko zakkrecona - weszłam z moimi chłopcami z biegu a potem latalam i szukalam bialej ringówki;)
Dudek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 jeszcze pół minuty a w ogóle bym nie wyszła z psami:evil_lol: jak dotarłam do ringu to psy szczeniaki były wywoływane po raz trzeci:crazyeye: a najlepszy numer to taki, że mieszkam 3 min. samochodem od stadionu;)
miniaga Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wróciłam.... Ogromnie zadwolona jestem z tej wystawy. Szczególne gratulacje dla Ilony i Molly. Pięknie pokazany pies, wspaniale przygotowany - poprostu błyszczała. Na finałach było jeszcze lepiej (Molly również NJwR) płyneła po ringu. Niestety sędzia wybrał tylko Papilona. Gratluacje dla Lothi i Perły, która bardzo pięknie się ruszała i ogromnie podobała się sędziemu. Oczarowany był jej ruchem i piękną barwą. Narazie lokata 3, ale wiem że tą suczkę stać na dużo dużo więcej. Linda bardzo ładna suczka -zdjęcia nie oddają w pełni jej uroku. Volcano zrobił na mnie bardzo duże wrażenie - boski charakter, ładna budowa i zdrcydowanie typ showmena. Towarzystwo wspaniałe, atmosfera super. Piękne psy i fajna pogoda. Zdjęcia najpóźniej jutro.
miniaga Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 AJ! Zapomniałam powiedzieć, ze zakochałam się. Moje serce skradł Karat Ani W - piękny chłopiec. Ładny w ruchu, piękna anatomia i mogłabym na niego patrzeć godzinami. :loveu::loveu::loveu:
Ilka21 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Atmosfera fajna,pogoda dopisała i jeszcze sukces - czegóż więcej chcieć:multi: Dziękuję wszystkim za doping i miło spędzony czas a Miniadze za wiarę w nas:loveu: Jeszcze raz gratuluję wszystkim!
miniaga Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Księciunio- synek Volcano Kiki Agamy: Dwie urocze dziewczyny: Linda i Dada: Linda - "Co tam macie?" Jagódka- " Linda, co oni mają?"
miniaga Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Księciunio ma cudowny charakter- niczego się nie boi, jest strasznie całuśny i przytulasty:loveu:
miniaga Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Zdjęcie autorstwa mojego męża:evil_lol: i prosić takiego, żeby popstrykał:shake:
Recommended Posts