Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

przeklejam:)
FCI 288 - Chiński Grzywacz (bezwłosy/owłosiony) - Chinese Crested Dog (hairless/powder puff)
Psy - Rüden
Klasa młodzieży
890. ARASH Małe Pangolino FCI
891. BODYGUARD Black Dragon
892. MONTE CARLO Amitycja
893. SEN Next Germanika
Klasa pośrednia
894. KOLJA Poarott
895. OUDI Super Ciapki
896. ZŁOTY WIEK Sasquehanna (FCI
Klasa otwarta
897. JASON z Jasne Hvezdy
Klasa championów
898. QUANDO Sub Divo
Suki - Hündinnen
Klasa młodzieży
899. BRANDY Black Dragon
900. CARMEN Wiatry Pustyni
901. EBRA Dwie Tęcze
902. FOSTER Figlarny Ogonek
903. GALLILEO Sub-O-Divo
904. IMPERIA Sub-O-Divo
905. KRESSI z Haliparku
906. SENSACJA Poarott
Klasa pośrednia
907. CORY BOS Bohemia
908. LAVAZZA Super Ciapki
909. LOLITA Moroszka
910. TILIA Lavandula
Klasa otwarta
911. Sasquehanna (FCI) BOGATKA
912. KASIOPEA z Jasne hvezdy
913. LUNA Moroszka
914. NELY Pupo-Haichi
915. SASQUEHANNA RED-HOT Zikkurat
916. TOYOTA Sakladir
917. WAIKIKI Kwiat Orientu

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie jeszcze gorzej ,bo ja jestem nocny marek choc kawy nie pije,Kiki w trakcie obrobki,pyszczydlo robie na 3 raty,ale mam czs bo przed 24 i tak nie usne,w kazdym razie ciesze sie na spotkanko:multi::multi::multi: oby tylko nie padalo bo musze odwiedzic wloszczaki i szarpki

Posted

Ilka21 napisał(a):
ten kto ma najbliżej:evil_lol:
JA idę Molly robić i mi się nie chce jak pomyślę co mnie czeka :shake: mam lenia:roll:

A kto ma najbliżej?

Ja nie, ale jak nie zapomnę to wezmę koc.

Posted

Volcano Negro Sub Divo - CWC, NDPwR, BOB
LINDA z Jasne Hvezdy - CWC, NDSwR (chyba bo znam ten wynik z relacji)
CARMEN Wiatry Pustyni - zw. mł.

KARAT Pastoral i WESSI Rosa Thea WOI

więcej wyników nie znam bo byłam lekko zakkrecona - weszłam z moimi chłopcami z biegu a potem latalam i szukalam bialej ringówki;)

Posted

jeszcze pół minuty a w ogóle bym nie wyszła z psami:evil_lol: jak dotarłam do ringu to psy szczeniaki były wywoływane po raz trzeci:crazyeye:

a najlepszy numer to taki, że mieszkam 3 min. samochodem od stadionu;)

Posted

Wróciłam.... Ogromnie zadwolona jestem z tej wystawy. Szczególne gratulacje dla Ilony i Molly. Pięknie pokazany pies, wspaniale przygotowany - poprostu błyszczała. Na finałach było jeszcze lepiej (Molly również NJwR) płyneła po ringu. Niestety sędzia wybrał tylko Papilona.

Gratluacje dla Lothi i Perły, która bardzo pięknie się ruszała i ogromnie podobała się sędziemu. Oczarowany był jej ruchem i piękną barwą. Narazie lokata 3, ale wiem że tą suczkę stać na dużo dużo więcej.

Linda bardzo ładna suczka -zdjęcia nie oddają w pełni jej uroku. Volcano zrobił na mnie bardzo duże wrażenie - boski charakter, ładna budowa i zdrcydowanie typ showmena.

Towarzystwo wspaniałe, atmosfera super. Piękne psy i fajna pogoda. Zdjęcia najpóźniej jutro.

Posted

AJ!

Zapomniałam powiedzieć, ze zakochałam się. Moje serce skradł Karat Ani W - piękny chłopiec. Ładny w ruchu, piękna anatomia i mogłabym na niego patrzeć godzinami. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Atmosfera fajna,pogoda dopisała i jeszcze sukces - czegóż więcej chcieć:multi:
Dziękuję wszystkim za doping i miło spędzony czas a Miniadze za wiarę w nas:loveu:

Jeszcze raz gratuluję wszystkim!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...