resuruss Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gratulacje dla Magi i Toffa ,dla AiK i Dusi oraz zasłuzone dla Macsowa - fiu fiu - sukces goni sukces !!!:multi: :multi: :multi:
flashka-g Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 macsow1 napisał(a):my juz po wystawie:)ja nie wiedziałem, ze Ajcka to takie młode i atrakcyjne dziewczę no no no..Organizacyjnie do bani, ale atmosfera była baardzo miła:) a zeby sie nie chwalic to nasze 4 CWC z rzędu :P i w opisie mamy: Profesjonalnie pokazany!;p uwielbiam przymiotniki typu: efektowny, elegancki, piękny.. mam pytanie: co to jest TOP-LINE ? mamy tak w opisie a nie wiemy co to... a przetłumacz sobie to.. TOP- cos co jest na gorze, line- linia.... teraz poskładaj;) Ja widzialam Madame.. ale dziewuszka ma śliczną skórke:loveu:
resuruss Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 macsow1 napisał(a):my juz po wystawie:)ja nie wiedziałem, ze Ajcka to takie młode i atrakcyjne dziewczę no no no..Organizacyjnie do bani, ale atmosfera była baardzo miła:) a zeby sie nie chwalic to nasze 4 CWC z rzędu :P i w opisie mamy: Profesjonalnie pokazany!;p uwielbiam przymiotniki typu: efektowny, elegancki, piękny.. mam pytanie: co to jest TOP-LINE ? mamy tak w opisie a nie wiemy co to... No co organizacji to fakt ...w Czesstochowie bywa z tym roznie :evil_lol: . Ja im do konca zycia nie wybacze "nagrody " za BIS Juniorow 2006 - w postaci dyplomu do własnoręcznego wypisania :evil_lol:
macsow1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 od samego poczatku mysallem, ze to górna linia, ale jakos mi nie pasowało..no wiec w takim wypadku miki ma płynną górną linie..
miniaga Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Gratuluję kolejenego CWC Maćku:multi:. Oby tak dalej! Napisz wyniki z Częsochowy, jezeli znasz...
miniaga Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Aik gratulują nominacji na Cruft, BOBa i CH Rumuni. Pewnie cię zaskoczę: BARDZO SIĘ CIESZĘ.
macsow1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 miniaga napisał(a):Gratuluję kolejenego CWC Maćku:multi:. Oby tak dalej! Napisz wyniki z Częsochowy, jezeli znasz... tylko wygrani:BOB junior- SEN next germanika BOB, BOG2 Gingery sasquehanna goblin w psach jeszcze miki i dragon moon CWC w sukach nie było CWC(choc nei wiem jak zikkuratka) i nie było zw. mł.
macsow1 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 miniaga napisał(a):A kto sędziował? Wyniki interesujące. Andrzej Kaźmierski
flashka-g Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 miniaga napisał(a):Aik gratulują nominacji na Cruft, BOBa i CH Rumuni. Pewnie cię zaskoczę: BARDZO SIĘ CIESZĘ. a pamietam ze kiedys sedziowie nie byli tacy łaskawi jak byl jeden przedstawiciel rasy szczegolnie nijaki to nie dawali nominacji na ring honorowy.
miniaga Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Z drugiej strony, często jest tak, że sędziowie nie dają CWC, bo pies jest sam w klasie, mimo, że grzywacz jest piękny i nie odbiega od wzorca. A tak przy okazji : jakie warunki trzeba spełnić na Multi Championa?:evil_lol:
flashka-g Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 miniaga napisał(a):Z drugiej strony, często jest tak, że sędziowie nie dają CWC, bo pies jest sam w klasie, mimo, że grzywacz jest piękny i nie odbiega od wzorca. A tak przy okazji : jakie warunki trzeba spełnić na Multi Championa?:evil_lol: MultiChampion to chyba jak sobie ktos ubzdura.. no albo nie chce mu sie wymieniac wszytkich tytułów:)
Dudek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZADOWOLONYM!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: a mi ktoś mówił, że multichampion to pies z min. 3 championatami - więc jest takie określenie
miniaga Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 WOW. Miki stoi bajecznie. Super - pięknie się prezentuje.
maga18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 wróciłam.... :p dzieki za gratulacje! :) gratuluje wszystkim pozostałym wystawiajacym sie w ten weekend! :angel: A chcialam jechac na Dracule... :eviltong:
maga18 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Dudek napisał(a): a mi ktoś mówił, że multichampion to pies z min. 3 championatami - więc jest takie określenie jeśli juz ktos chce sie poslugiwac nie uznanym tytulem multi champion`a to musi miec minimum 5 championtów
Dzidtka_Gl Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 maga18 napisał(a):jeśli juz ktos chce sie poslugiwac nie uznanym tytulem multi champion`a to musi miec minimum 5 championtów ja słyszałam że siedmioma ! ale tego nie ma nigdzie oficjanie....
Ilka21 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 no ja jak zgłaszam Molly to zawsze piszę te tytuły Żuczka i w katalogu Białostockim zamienili mi je na Multi Ch. - więc chyba ZK się tym skrótem posługuje
flashka-g Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 maga18 napisał(a):jeśli juz ktos chce sie poslugiwac nie uznanym tytulem multi champion`a to musi miec minimum 5 championtów a to jest napisane w jakimś regulaminie? To ja mam w sumie Multichampionke ale jeszcze mamy dwa w polowie rozpoczete:eviltong:
Recommended Posts