Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

macsow1 napisał(a):
my juz po wystawie:)ja nie wiedziałem, ze Ajcka to takie młode i atrakcyjne dziewczę no no no..Organizacyjnie do bani, ale atmosfera była baardzo miła:) a zeby sie nie chwalic to nasze 4 CWC z rzędu :P i w opisie mamy: Profesjonalnie pokazany!;p uwielbiam przymiotniki typu: efektowny, elegancki, piękny.. mam pytanie: co to jest TOP-LINE ? mamy tak w opisie a nie wiemy co to...

a przetłumacz sobie to.. TOP- cos co jest na gorze, line- linia.... teraz poskładaj;)

Ja widzialam Madame.. ale dziewuszka ma śliczną skórke:loveu:

Posted

macsow1 napisał(a):
my juz po wystawie:)ja nie wiedziałem, ze Ajcka to takie młode i atrakcyjne dziewczę no no no..Organizacyjnie do bani, ale atmosfera była baardzo miła:) a zeby sie nie chwalic to nasze 4 CWC z rzędu :P i w opisie mamy: Profesjonalnie pokazany!;p uwielbiam przymiotniki typu: efektowny, elegancki, piękny.. mam pytanie: co to jest TOP-LINE ? mamy tak w opisie a nie wiemy co to...

No co organizacji to fakt ...w Czesstochowie bywa z tym roznie :evil_lol: .
Ja im do konca zycia nie wybacze "nagrody " za BIS Juniorow 2006 - w postaci dyplomu do własnoręcznego wypisania :evil_lol:

Posted

miniaga napisał(a):
Gratuluję kolejenego CWC Maćku:multi:. Oby tak dalej! Napisz wyniki z Częsochowy, jezeli znasz...

tylko wygrani:BOB junior- SEN next germanika BOB, BOG2 Gingery sasquehanna goblin w psach jeszcze miki i dragon moon CWC w sukach nie było CWC(choc nei wiem jak zikkuratka) i nie było zw. mł.

Posted

miniaga napisał(a):
Aik gratulują nominacji na Cruft, BOBa i CH Rumuni.

Pewnie cię zaskoczę: BARDZO SIĘ CIESZĘ.

a pamietam ze kiedys sedziowie nie byli tacy łaskawi jak byl jeden przedstawiciel rasy szczegolnie nijaki to nie dawali nominacji na ring honorowy.

Posted

Z drugiej strony, często jest tak, że sędziowie nie dają CWC, bo pies jest sam w klasie, mimo, że grzywacz jest piękny i nie odbiega od wzorca.
A tak przy okazji : jakie warunki trzeba spełnić na Multi Championa?:evil_lol:

Posted

miniaga napisał(a):
Z drugiej strony, często jest tak, że sędziowie nie dają CWC, bo pies jest sam w klasie, mimo, że grzywacz jest piękny i nie odbiega od wzorca.
A tak przy okazji : jakie warunki trzeba spełnić na Multi Championa?:evil_lol:

MultiChampion to chyba jak sobie ktos ubzdura.. no albo nie chce mu sie wymieniac wszytkich tytułów:)

Posted

GRATULUJĘ WSZYSTKIM ZADOWOLONYM!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:

a mi ktoś mówił, że multichampion to pies z min. 3 championatami - więc jest takie określenie

Posted

wróciłam.... :p

dzieki za gratulacje! :)

gratuluje wszystkim pozostałym wystawiajacym sie w ten weekend! :angel:

A chcialam jechac na Dracule... :eviltong:

Posted

Dudek napisał(a):

a mi ktoś mówił, że multichampion to pies z min. 3 championatami - więc jest takie określenie

jeśli juz ktos chce sie poslugiwac nie uznanym tytulem multi champion`a to musi miec minimum 5 championtów

Posted

maga18 napisał(a):
jeśli juz ktos chce sie poslugiwac nie uznanym tytulem multi champion`a to musi miec minimum 5 championtów

ja słyszałam że siedmioma ! ale tego nie ma nigdzie oficjanie....

Posted

no ja jak zgłaszam Molly to zawsze piszę te tytuły Żuczka i w katalogu Białostockim zamienili mi je na Multi Ch. - więc chyba ZK się tym skrótem posługuje

Posted

maga18 napisał(a):

a to jest napisane w jakimś regulaminie? To ja mam w sumie Multichampionke ale jeszcze mamy dwa w polowie rozpoczete:eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...