Agama Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ilona napisz PW do Juty,to super dziewczyna jesli ma 2 osobowy pokoj to sie do niej dolacz
Juta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ilka21 napisał(a):To połączenie to będzie dobre jak będę wiedziała gdzie wysiąść dokładnie ale ja się w ogóle zastanawiam czy nie przyjechać w sobotę przenocować i w niedzielę na wystawę.Po prostu cały czas się zastanawiam jak to zrobić. Ratunku:cool1: A ten nocleg na terenie wystawy ile kosztuje? Ja opłaciłam nocleg na campingu znajdującym się na terenie wystawy - 48 zł/doba za cały pokój 2-osobowy. Za psy chyba nie pobierają opłat.
Juta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Śnieżynka napisał(a):heh ja sie juz wprosiłam :D a zgraniesz mnie ze swojego domku :D bo moze cie w nim nawiedze bo pojade kumpele odwiedzic w wawie :D Śnieżyneczko ukochana, nie wiem. Jeśli będę jechała z koleżanką /co na dzień dzisiejszy planuję/ to nie będzie miejsca. Jeśli z bratem to tak. Ale nie wiem jak to będzie. Tak samo, jak z Przemyślem. Wszystko zależy od tego co powie koleżanka, jak wróci z wystawy. Na dzień dzisiejszy jestem z nią umówiona na te dwa wyjazdy, więc miejsca w samochodzie już nie będzie. Ale, że ona "bywa" dość zmienna więc muszę mieć alternatywę dotyczącą transportu. Zapewne wszystko okaże się tuż przed wyjazdem. Chyba o jedno pifko za dużo było wczoraj, że nie pamiętasz. :cool3: :eviltong:
Śnieżynka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja ci to napisałam wczoraj w połowie naszej rozmowy :) spostrzegawcza jestes :P
Juta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Juta napisał(a):Ja opłaciłam nocleg na campingu znajdującym się na terenie wystawy - 48 zł/doba za cały pokój 2-osobowy. Za psy chyba nie pobierają opłat. P.S. Na terenie wystawy masz jeszcze dwa hotele. Ale tam doba w pokoju 2-osobowym nie schodzi poniżej 150 zł.
Ilka21 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Juta masz pw ode mnie,napisałam je przed tym jak to przeczytałam ale jakbyś mogła mi na nie odpisać i jak coś tel.do tego hotelu co ty w nim jesteś, może wiesz kto jeszcze z Wawy jedzie jak coś,to dopisz mi
Juta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ilka wysłałam Ci odpowiedź. Jak coś to dzwoń, bo pisania jest od groma a mam kilka różnych wariantów. Zastanawiam się czy nie pojechać z bratem i wziąć nocleg na 1 a nie 2 noce. I zwiększyć pokój o jedną osobę. Nie wiem juz sama. Masz PW + kolejne z telefonem do mnie. Śnieżynka......... Tiaaaaaaaaaa.......... Czyli to ja o jedno za dużo wypiłam, skoro nie pamiętam:evil_lol:
Śnieżynka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Juta napisał(a):Śnieżynka......... Tiaaaaaaaaaa.......... Czyli to ja o jedno za dużo wypiłam, skoro nie pamiętam:evil_lol: oj oby tylko o jedno a nie jeszcze o to winko na początku .... i tak beze mnie :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Agama Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Sniezynko no niezle a ja myslalam ,ze ty jestes licealistka:cool3::cool3::lol::lol:
Śnieżynka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 a dziękuje :) ale ja to 2 rok judaistyki :) a dokładniej jak sie uda to 3 tak jak powinno byc :)
Agama Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 lol to ja nie jestem na czasie takie mlode laseczki i takie madre nauki pobieraja:crazyeye::lol::lol::lol::lol:
Nesjanna Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 a oto i moja relacja zdjęciowa z Białegostoku: RELACJA - BIAłYSTOK
Agama Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 foty super Nesjanko,jak zwykle zreszta:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ilka21 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A ja pozwoliłam sobie przekopiować staweczkę,którą "rozgryzła" AnkaW Warszawa 08.09.2007 r. sędzia - Zygmunt Jakubowski psy szczenięta 1. KARAT Pastoral 2. WIZARD Rosa Thea 3. WALNUT Rosa Thea młodzież 1. CIRRO Wiatr Pustyni pośrednia 1. JONA GOLD z Gangu Łysych otwarta 1. EMINENT Nesjana championy 1. VOLCANO NEGRO Sub-o-Divo suki szczenięta 1. WESSI Rosa Thea 2. WATER LILY Rosa Thea młodzież 1. ABBA Gro-Bez 2. CARMEN Wiatr Pustyni 3. CORRIDA Wiatr Pustyni 4. PERLA SELENA Shadow White pośrednia 1. JAGÓDKA z Gangu Łysych 2. LINDA z Jasne Hvezdy 3. WAIKIKI Kwiat Orientu otwarta 1. Sasquehanna MAKUTRA
miniaga Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Nio Warszawa widzę skutecznie zniechęciła kiepską organizacją. Szkoda, że taka mała ta staweczka. W młodzieży nie pokuszę się o typowanie która sunia będzie pierwsza, bo wszystkim 3 kibicuje. :loveu:
flashka-g Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dada napisał(a):podobno 21 to szczęśliwa liczba! :) a kto tu moj rocznik jest:cool3: ??
Nesjanna Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 flashka-g napisał(a):a kto tu moj rocznik jest:cool3: ?? Dada :) :)
flashka-g Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dada napisał(a):ja i śnieżynka 86 :diabloti: tego rocznika nie trzeba komentować...:diabloti: ;) :cool3: choc ja pewnie tak najmlodsza bo z listopada:)
Śnieżynka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 flashka-g napisał(a):a kto tu moj rocznik jest:cool3: ?? A ja pierwszy dzień wiosny :) choć w tym roku dwie cyferki 21 jakos minie służą, bo co chwile sobie coś robie.. :placz: :placz: :placz: Dzisiaj sobie obciełam 3/4 palca..... ale może uda sie coś z nim zrobić....:placz: :placz:
Ilka21 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 jak to może uda się coś zrobić???Zbieraj go z podłogi i do lekarza na przyszycie
Nesjanna Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Dada napisał(a):to tak jak ja :evil_lol: listopadowa uuuuuu uuuuuuu same listopadowe jesteście ???????? ja tyyyyż :lol: tylko rocznik nie teki :roll:
Recommended Posts