Natalia:) Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Śnieżynka napisał(a):agama nie jestes sama :) mojemu by szyje urwało :D ale w Będziniu były jeszcze cięższe i też takie wielkie :D W Bedzinie były jakieś... dziwne. To mi średnio przypominało medal...
Dzidtka_Gl Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 flashka-g napisał(a):Dzidzia nie bedzie Cie.. buu:placz: no w Częstochowie nie ale mało to wystaw jeszcze w tym roku :) uśmiecham sie do wszystkich będących w Częstochowie o fotki lhasaków, moze będą na tym samym ringu co grzywki :)
Natalia:) Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dzidtka napisał(a):no w Częstochowie nie ale mało to wystaw jeszcze w tym roku :) uśmiecham sie do wszystkich będących w Częstochowie o fotki lhasaków, moze będą na tym samym ringu co grzywki :) Tym razem mój aparat nie będzie leżał w plecaku jak w Bedzinie tylko zrobimy z niego użytek :cool3: Jak jakieś wypatrze to zrobię o ile bede pamiętać... Ach ta słaba pamięć...
flashka-g Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Natalia:) napisał(a):W Bedzinie były jakieś... dziwne. To mi średnio przypominało medal... najelpesze byly puchary:):) jak urna na prochy;) ale orginalne;)
Natalia:) Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oni nie są inni... Oni są... oryginalni !! :razz:
meta Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 favoniusowe rodzenstwo czyli Vinek i Vivka a to co nasze psy mysla o calych naszych staraniach zeby je ladnie ustawic
AngelOfDeath Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 sliczne fotki mi wyszly :loveu::loveu::loveu::loveu:
meta Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :lol: :lol: :lol: taki wdzieczny model to i zdjecia sliczne :eviltong: :eviltong: dzieki bardzo w kazdym razie :* juz nie wiem komu bo mnie przy sesji nie bylo, wiec dziekuje wszystkim
Natalia:) Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ale Vinuś piękny :loveu: Uwielbiam grzywki w takim typie. :loveu:
Dada Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Gratuluję wszystkim!! Piękne zdjecia z sopotu!!!!!!!!!!!!!!
AngelOfDeath Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 meta napisał(a)::lol: :lol: :lol: taki wdzieczny model to i zdjecia sliczne :eviltong: :eviltong: tez prawda:p
maga18 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 wyniki z Bratysławy z wczoraj... Harriet - res. CAC Ecru - dosk 3 Gratki :klacz: BOB i CACIB Fuji Fujita Avokaduh CACIB Arad Brno Frost res. CACIB Family Song`s Voo Doo res. CACIB Cory Bos Bohemia
anna1 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 no dokladnie- Angel foty super ci wyszly , moj byl tylko aparat:)) powinnam dodac podpis hahahaha:) wyniki z Torunia tyle ile mi przekazano: Valentino favonius- Zw. Ml., BOB jr. Ukonczyl Ml.Ch. w 3 wystawy !!!!!!! Viva Espana Favonius- Zw.Mł. Secret Pokaz klase - dosk.1, CWC Secret Rodowe Złoto Dosk.1 CWC Sasquehanna Botanika- CWC, BOS, BOB !!!!! Cedrik Dwie Tecze, CWc, BOS
maga18 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='anna1']no dokladnie- Angel foty super ci wyszly , moj byl tylko aparat:)) powinnam dodac podpis hahahaha:) wyniki z Torunia tyle ile mi przekazano: Valentino favonius- Zw. Ml., BOB jr. Ukonczyl Ml.Ch. w 3 wystawy !!!!!!! Viva Espana Favonius- Zw.Mł. Secret Pokaz klase - dosk.1, CWC Secret Rodowe Złoto Dosk.1 CWC Sasquehanna Botanika- CWC, BOS, BOB !!!!! Cedrik Dwie Tecze, CWc, BOS BRAWO!!! :laola: a oto stawka PSY szczeniat Lorenzo Pastoral mlodziez Valentino Favoius posrednia Secret Pokaz Klase Galvani Pastoral otwarta Vanila Gift Sub-O-Divo Cedric Dwie Tęcze SUKI szczeniat Shadow White Perla Selena Corrida Wiatry Pustyni mlodziez Red Wine Zikkurat Viva Espana Favonius posrednia Secret Rodowe Złoto Catty Garden Roses otwarta Dhalila Sub-O-Divo Sasquehanna Botanika championki Fantaghiro Zikkurat sedzia Zivile Povilaitiene
anna1 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 uzupelniam PSY szczeniat Lorenzo Pastoral w.o. mlodziez Valentino Favoius Zw. Ml., BOB.Jr, ukonczyl.Ml. ch . posrednia Secret Pokaz Klase dosk.I,CWC Galvani Pastoral dosk. II otwarta Vanila Gift Sub-O-Divo Cedric Dwie Tęcze dosk. I CWC. BOS SUKI szczeniat Shadow White Perla Selena w.ob. II Corrida Wiatry Pustyni w.o. I., BOB puppy (bylo porownianie) mlodziez Red Wine Zikkurat dosk.II Viva Espana Favonius dosk. I, Zw. Ml. posrednia Secret Rodowe Złoto dosk. I, CWC Catty Garden Roses nieob. otwarta Dhalila Sub-O-Divo Sasquehanna Botanika dosk. I, CWC, BOS, BOB championki Fantaghiro Zikkurat dosk.I CWC sedzia Zivile Povilaitiene
Recommended Posts