resuruss Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 I poza ringiem Elvis z Chmielnik i swiezo adoptowany psiaczek.Oba baaaaardzo sympatyczne :loveu:
Agama Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Aniu super relacja:lol: czy jak Ciebie nie bylo na forum ,to goscilas we FRANCYJI,czy imienki ...czekam na PW
Donio Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 meta napisał(a):nie wiem kto mial BOBa ale podejrzewam ze Fakir KWPR Chojnice,s.E.Junikiewicz Psy młodzież: VALENTINO Favonius -dosk,lok I,ZwMł Psy pośrednia: Sasquehanna FAKIR -dosl,lok I, CWC, NDPwR Psy otwarta: MOREL Maff-Staff -dosk,lok I nie wiem czy CWC Suki młodzież: VALAQUENTA Germanika -dosl,lok I,ZwMł,BOB Junior VIVA ESPANIA Favonius -dosk,lok II Suki otwarta; ALBINKA Copykaja BLONDI Oliwskie Grzywy Suki weteranki: Sasquehanna GERMANIKA Wtrącę się dla porządku. O rasę wyszły Valaquenta, Morel i Kasa. Pani Sędzia wybierała między Valaquentą i Morelem. Wygrał Morel.
meta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 hmmm, no dobra poprawiam juz Ress switne fotki-jak zawsze :) ja mam tylko kilka marnych fotek Valentino Vinek w Chojnicach
MOLA Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 GRATULACJE DLA WYSTAWCÓW :klacz: :klacz: :klacz: FAJNA FOTORELACJA
flashka-g Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 hehe ale Kc miny robi na tych zdjęciach:) widac jak kocha wystawy:diabloti: my tak szybko jak przybieglismy na ring( bo mialam praktycznie 3 psy w jednym czasie na 3 ringach) tak szybko zbieglismy:eviltong: W miedzy czasie 2 razy chciał nas zeżreć na ringu jakiś York co podbuzowało Kc i juz była cięta na konkurencje przez co nie zrobiła ani kroku:) taki juz jej urok;) ale tak sie cieszymy bo moj pudlos Pentu II na Bis Weteran:) a to jego pierwsza wystawa w życiu;) I z Siberianem BOB i BOG;) wiec wystawe zaliczam do udanych:diabloti: Brawo za sukcesy w Chojnicach:) Morel bezkonkurencyjny:loveu: :loveu: :loveu: I dla wszystkich wygranych uściski:multi: :multi:
resuruss Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Miło mi ,ze Wam sie podoba. Mam jeszcze kilka portrecikow
Ewa Beata Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 resuruss napisał(a):I poza ringiem Elvis z Chmielnik i swiezo adoptowany psiaczek.Oba baaaaardzo sympatyczne :loveu: Bardzo dziękujemy! :lol:
Śnieżynka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 resuruss czy moge dwa zdjęcia z portrecików wkleić do bazy pod Filuśiem i podpisać ze to Twoje zdjęcia ??
Recommended Posts