maga18 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 meta napisał(a):no popatrz, a ja sie ciagle dziwilam ze Valentino bierze Bob Puppy a BOBa mu nie daja :-o to juz teraz wiem :lol: bylo trzeba skargi pisac a tak to teraz juz za pozno :p
Śnieżynka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 i jakie wyniki z Sopotu.... ??? ma ktoś jakies przecieki ??
lalunia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 było super dzięki Aniu Bartku Marcinie gratulacje dla wygranych dla Salsy,Molki i wszystkich a moja kofa oczywiście za gruba -pańciowa sunia pofolgowała po Wawce :) i znów na diecie ha ha
lalunia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 śnieżynko ja przytomna nieobecna jak zawsze Ania robiła relację zdjęciową ale dziś wszyscy padnięci
lalunia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 miło było zobaczyć Cię Iwonko buziaki dla Ciebie i męża ;)
Solange Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 RÓWNIEŻ WSZYSTKIM GRATULUJĘ!!! Nie martw się Laluniu. Dinar też na diecie :). Na szczęście trochę chudnie, bo 2 września Włocławek.
lalunia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 solange sędzina bardzo miła fajnie mówiła po polsku i stwierdziła że ma super charakter i że ją bardzo kocham bo jest gruba :) ha ha coś w tym jest
meta Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Sopot -kornelija butrimova PSY szczeniąt: LEGOLAS Pastoral -WO,lok I LORENZO Pastoral -nb młodzieży GUCCI Sub-O-Divo -dosk. lok II MONTE CHRISTO Amitycja -bdb VALENTINO Favonius -dosk,lok I, ZwMl pośrednia: GENESIS z Lubuskiej Wsi GILBERT Pastoral -lok II HOBBIT Pastoral -kol I otwarta: ASKO Ele-Melek ELDERKIRSCH Nesjana HARRY Amitycja -dosk,lok I NAPOLEON Germanika -lok II VANILA GIFT Sub-O-Divo -lok IV championów: CEKIN Amitycja IDEALISTA Germanika -dosk,lok II,r.CACIB TAIJAN DREAMER TORNADOR VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo -dosk, lok I,CWC CACIB, NDPwR weteranów: GERWIN GROTESKA Dew SUKI szczeniąt: BE MY BABY Kakarok -WO,lok I,BOB Puppy młodzieży: EMI z Chmielnik -ndo EUREKA-EMI Chinese Lovers DAISY Łyse Wiślaczki -dosk JAMAJKA Pastoral ,dok,lok II LINDA z JAsne Hvezdy -dosk,lok I,ZwMl,BOB Junior NUTKA Opławickie Czary Sasquehanna MAKUTRA dosk, lok III SASQUEHANNA RED WINE Zikkurat ,lok IV Sasquehanna WRÓŻKA -bdb VIVA ESPANA Favonius -dosk pośrednia: AIKIKI Holywood Team ASHANTI Holywood Team BLONDI Oliwskie Grzywy ELANA GOLDEN SAN Sasquehanna Botanika -dosk,lok II VALAQUENTA Next Germanika -dosk,lok I otwarta: ALBINKA Copykaja BABY JANE ELIZABETH JANE Herbu Bawaria BABETKA BYSTRA BRUNETKA Herbu Bawaria DHALILA Sub-O-Divo FANTHAGIRO Zikkurat -dosk.lok I,CWC,r.CACIB FISIA Guernika HAPPY Amitycja -dosk.lok II ZACHARA Sakladir -lok III championów: DAFNE z Gangu Łysych PERSPEKTYWA Germanika ,dosk, lok I,CWC,CACIB,NDsWR,BOB weteranów: Sasquehanna GERMANIKA
anna1 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 wystawa bardzo fajna, tylko taka duchota ze ledwo zipielismy; troche fotek mam ale glownie poza ringiem bo nie mialam czasu- za duzo znajomych:)))) tak to jest jak sie jest na wystawie tylko towarzysko; bardzo ciesze sie z wynikow Valentina- Salsa gratulacje jeszcze raz! no i oczywiscie jeszcze raz dla Molki:)))))) wlepie fotki wieczorkiem bo teraz za duzo pracy;
Dudek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Gratuluję! Germanika :multi::multi::multi::multi: Molka:multi::multi::multi::multi::multi: Meta:multi::multi::multi::multi::multi: i wszystkim zadowolonym! AiK - fantastyczna fotorelacja - niestety połowy z tych psów nie rozpoznaję:-( Angel a co to za łysa sunia którą wystawiasz?
Light of Shin-Ra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Najpierw gratulacje dla zwycięzców. Wygrać w takiej stawce to nie byle co. Zazdroszczę Wam tych wspólnych spotkań wystawowych. A teraz ja pochwalę się naszymi skromnymi osiągnięciami. Dla większości z Was to niewiele ale dla mnie jednak dużo. Inuyasha ze swoim sreberkiem z Zakopanego i Naraki złoto z Zakopanego i złoto z Nowego Targu
Dzidtka_Gl Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 macsow1 napisał(a):kto jedzie do czestochowy?????? :P akurat będę na Rumuni ale chyba nic straconego ;) hihihihi
macsow1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dzidtka napisał(a):akurat będę na Rumuni ale chyba nic straconego ;) hihihihi dzieki dzieki:) ŻAŁUJ bo nie wiesz co tracisz :)
Dzidtka_Gl Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 macsow1 napisał(a):dzieki dzieki:) ŻAŁUJ bo nie wiesz co tracisz :) uwierz domyślam się co :))))) MIŁEJ ZABAWY ;)
macsow1 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dzidtka napisał(a):uwierz domyślam się co :))))) MIŁEJ ZABAWY ;) bedzie miło :) choc wiem, ze Ty juz zabawiałas w tych okolicach ostatnio..
Dzidtka_Gl Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 macsow1 napisał(a):bedzie miło :) choc wiem, ze Ty juz zabawiałas w tych okolicach ostatnio.. nie pierwszy i nie ostatni raz ;)
Nesjanna Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Han Sharn'] Inuyasha ze swoim sreberkiem z Zakopanego http://images24.fotosik.pl/58/266eab38ad89a7be.jpg i Naraki złoto z Zakopanego http://images24.fotosik.pl/58/c1d7061f4c16f870.jpg i złoto z Nowego Targu http://images27.fotosik.pl/58/bd7f1feb8cb57968.jpg Han - GRATULACJE !!!! :loveu: dla mnie każdy medal bez względu na kolor jest najważniejszy :) :p
Agama Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 medale w Zakopcu byly zjawiskowe -Wielkie i ciezkie-srednica 7 cm,gdybym zawiesila Kiki to pewnie by ja przeciazyl
Śnieżynka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 agama nie jestes sama :) mojemu by szyje urwało :D ale w Będziniu były jeszcze cięższe i też takie wielkie :D
flashka-g Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dzidtka napisał(a):akurat będę na Rumuni ale chyba nic straconego ;) hihihihi Dzidzia nie bedzie Cie.. buu:placz:
Recommended Posts