Ewa Beata Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='MOLA']Kto się wybiera z grzywkami do Białegostoku ???[/quote] Ja sie wybieram:lol: !
meta Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Sopot PSY szczeniąt: LEGOLAS Pastoral LORENZO Pastoral młodzieży GUCCI Sub-O-Divo MONTE CHRISTO Amitycja VALENTINO Favonius pośrednia: GENESIS z Lubuskiej Wsi GILBERT Pastoral HOBBIT Pastoral otwarta: ASKO Ele-Melek ELDERKIRSCH Nesjana HARRY Amitycja NAPOLEON Germanika VANILA GIFT Sub-O-Divo championów: CEKIN Amitycja IDEALISTA Germanika TAIJAN DREAMER TORNADOR VOLCANO NEGRO Sub-O-Divo weteranów: GERWIN GROTESKA Dew SUKI szczeniąt: BE MY BABY młodzieży: EMI z Chmielnik EUREKA-EMI Chinese Lovers DAISY Łyse Wiślaczki JAMAJKA Pastoral LINDA z JAsne Hvezdy NUTKA Opławickie Czary Sasquehanna MAKUTRA SASQUEHANNA RED WINE Zikkurat Sasquehanna WRÓŻKA VIVA ESPANA Favonius pośrednia: AIKIKI Holywood Team ASHANTI Holywood Team BLONDI Oliwskie Grzywy ELANA GOLDEN SAN Sasquehanna Botanika VALAQUENTA Next Germanika otwarta: ALBINKA Copykaja BABY JANE ELIZABETH JANE Herbu Bawaria BERETKA BYSTRA BRUNETKA Herbu Bawaria DHALILA Sub-O-Divo FANTHAGIRO Zikkurat FISIA Guernika HAPPY Amitycja ZACHARA Sakladir championów: DAFNE z Gangu Łysych PERSPEKTYWA Germanika weteranów: Sasquehanna GERMANIKA
lalunia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 ale stawka dawno nie widziałam tylu grzywek teraz żałuję że nie zgłosiłam mojego nikusia
Dorota_33 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 oj bedzie sie dzialo w Sopocie!!! i towarzystwo super-oby pogoda byla!!!
flashka-g Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 w Budapeszcie na euro 2oo8 grzywacze w wiekszosci sedziuje Pan Opara...
maga18 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 a tu co? nikit kciukow nie trzyma... :cool3: Dla mnie wystawa udana bardzo! Moje szczeniorki pieknie sie pokazaly... Aston Martin Gattaca (Max) - WO 1/4, BOB Puppy [SIZE="1"](na BIS`y nie poszlam bo sie zagapiłam :placz: )[/SIZE] Apricot Bohito Gattaca WO 3/4 Aprilia Pearl Gattaca WO 1/1 :eviltong: dalej... Toffi NDPwR + II Najlepszy Pies o/Legnica Milcia dosk 3/4 - to byla jej przed ost wystawa :evil_lol: i foteczki nasza brygada :loveu: [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/3343/image4vh5.jpg[/IMG] oraz Toffcio z pucharkiem za psa oddziałowego :) [IMG]http://img374.imageshack.us/img374/2140/image2lb7.jpg[/IMG]
maga18 Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Wyniki z wystawy w LEGNICY - sedzia P. Rehenek (CZ) PSY szczeniaki Apricot Bohito Gattaca - WO 3 Aston MArtin Gattaca - WO 1, BOB Puppy Jamil Jashan Avokaduh - WO 4 Veracruz Salve Hossa Vija - WO 2 mlodziez Andreas Kid Luramion - II Bodyguard Black Dragon - Zw.Mł, BOB Junior Tymianek Lavandula - III posrednia Hossa Vija Micke Prince Suprise - CWC Thymus Lavandula - IV Werissimo Rossini - II Sasquehanna Zloty Wiek - III otwarta Artush od Teareibi - CWC Balboa Rocky Eve Bler ? Pagianini Raj dla Zwierzat ? Secret Pan i Władca - IV championy Veni Otello Sub - O - Divo - CWC, NDPwR SUKI szczeniat Aprilia Pearl Gattaca - WO 1 Hortensja z Ogrodu Fauny - nieobecna mlodziez Brandy Black Dragon - III Ishany Kisu Avokaduh - IV Kressi z Haliparku - Zw.Mł Madame Butterfly Galus - II posrednia A Charmed Temptation of Exotic Dog`s - III Cory Bos Bohemia - CWC Geena Certova Stena - IV Jokko Amitycja - II otwarta Finezja z Jastrzebiej Gory - II Fraszka z Gangu Lysych - III Nagoja Sasquehanna Pomarszczony Czar - IV Nely Pupo Haichi - CWC, NDSwR, BOB championy Grzywacz Corvette - CWC
Śnieżynka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Zakopane - sędzia: Wiesław Boryczko Psy młodzież: 1 Sen Next Germanika, dosk, Zw. Mł. 2 Fido Figlarny Ogonek, dosk, Psy Pośrednia: 1. Poarott KOLJA, dosk CWC, NPwR 2 BOSS Crazy Dog ? Psy otwarta: 1. Barnaba Dwie Tęcze, ? Suki młodzież: 1.Poarott SENSACJA Zw. Mł. Najlepszy Junior w rasie, ZwR Suki Pośrednia: 1.WAIKIKI Kwiat Orientu, CWC, dosk, Suki otwarta: 1.Poarott IRINA, CWC dosk. NSwR Han, agama jak się gdzies pomyliłam to poprawcie :)
Nesjanna Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [SIZE=5][COLOR=Purple]GRATULUJę wszystkim :loveu::loveu::loveu: !!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]
Light of Shin-Ra Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Śnieżynka']Zakopane - sędzia: Wiesław Boryczko Psy młodzież: 1 Sen Next Germanika, dosk, Zw. Mł. 2 Fido Figlarny Ogonek, dosk, Psy Pośrednia: 1. Poarott KOLJA, dosk CWC, NPwR 2 BOSS Crazy Dog ? Psy otwarta: 1. Barnaba Dwie Tęcze, ? Suki młodzież: 1.Poarott SENSACJA Zw. Mł. Najlepszy Junior w rasie, ZwR Suki Pośrednia: 1.WAIKIKI Kwiat Orientu, CWC, dosk, Suki otwarta: 1.Poarott IRINA, CWC dosk. NSwR Han, agama jak się gdzies pomyliłam to poprawcie :)[/quote] BOSS Crazy Dog II dosk. BARNABA Dwie Tęcze I dosk (bez CWC)
miniaga Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Gratulacje dla wszystkich a w szczególności dla Magi i Agamy:loveu: Ja jestem ogromną fanką Toffikowych dzieci - cud miód:loveu:
Agama Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 W Zakopanem Iriny nie bylo Waikiki Kwiat Orientu CWC NDSwR
Śnieżynka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Przepraszam agama za taki błąd :) P.S. można na PW model twojej maszynki :)
Agama Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 HAN :lol: DZIEKUJE ZA OPIEKE BYLO PYSZNIE:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
maga18 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 dziekuje wszystkim za gratulacje :) [quote name='miniaga'] Ja jestem ogromną fanką Toffikowych dzieci - cud miód:loveu:[/QUOTE] i orzeszki...w karmelu :eviltong: na ktore wystawial sie Maxiu, bo jak sie okazalo bardzo mu smakują i da się za nie 'pokroić' :lol: [IMG]http://img124.imageshack.us/img124/4333/image22bd5.jpg[/IMG] [IMG]http://img107.imageshack.us/img107/315/image26eh4.jpg[/IMG]
Nesjanna Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Piękny Maxiu !!!!!! :loveu::loveu::loveu: szkoda, że nie będzie gadał po polskiii ........... :cool3:
anna1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [B][COLOR=navy]Gratulacje dla wszytskich !!!!!! Maga bardzo ladne dzieci ci wyszly :)[/COLOR][/B] [B][COLOR=#000080][/COLOR][/B] [COLOR=black]onka- trzeba bylo powiedziec ze twoja suka z czech , hahahahah :))))) zdravim, eto je ceska fenka :) ahahahahahah[/COLOR]
anna1 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 napisze tu, bo sporo osob tu zaglada mimo ze to nie temat do tego; dostalam info od zanjomych z zagranicy z ostrzezeniem przed spredawaniem psow do hodowli w Hiszpanii [I][COLOR=#000080][B]Pablo Suarez Perez, Della Cos Celtas shar peis ; [/B][/COLOR][/I] [COLOR=black]byl zamowiony dla nich szczeniak, ktory niestety kilka dni przed odlotem najadl sie psich smakolykow i sie zatkal; wszystko dobrze sie skonczylo ale maly byl oslabiony i nie nadawal sie do lotu; lot nalezalo przbukowac o tydzien (koszt 50 euro) i dalej wszystko dobrze by sie potoczylo gdyby nie Hiszpanie ktorzy chcieli psa tym a nie innym lotem;jak widac zdrowie szczeniaka sie dla nich nie liczylo tylko te 50 euro; oczywiscie psa nie dostana;[/COLOR] to tyle w skrocie ; napisalam poniewaz hiszpanie beda szukac napewno tu w Polasce poniewaz p[ies byl z naszych amerykanskich linii a tu ammy ich najwiecej :) kazdy zrobi z tym co uzna za stosowne;
Natalia:) Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Straszne :-( Widać dla niego ważniejsze były pieniądze niż zdrowie malucha :angryy: I dobrze, że nie wysłano potem tego szczeniaka, bo ciekawe czy też by tak oszczędzał na jego zdrowiu w Hiszpanii.
Recommended Posts