AngelOfDeath Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 lalunia napisał(a):chyba nasz ukochany moderator coś zakombinował ha ha ja sie nawet moge o to zalozyc :evil_lol:
Natalia:) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 AngelOfDeath napisał(a):ja sie nawet moge o to zalozyc :evil_lol: Znowu... Niektórzy poprostu kochają moda :eviltong:
Natalia:) Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 maga18 napisał(a):NATALIA jest Michał zgloszony do Legnicy? Nie zgłaszałam, bo tam jest sedzina czeszka, a czesi preferują mniejsze psy. Michał troszkę wyrośnięty ;) A zresztą w Będzinie zawitamy...
misiaczek Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Natalia:) napisał(a):Gdzie jest temat o życzeniach ?? :mad: Witam wszystkich serdecznie (mimo uwielbienia jakim część osób darzy moderatorów gr IX) :). Sprawdziłam...temat z życzeniami jest w archiwum.Ale nie jest to ani moją sprawką ani Chefrenka. Na przełomie kwietnia i maja (na pewno większość z Was pamięta) były problemy techniczne na dogo.Zaginęło wtedy wiele tematów na całym forum,nie tylko na grzywkach.Część z nich jest w archiwum.Chefrenek już napisała do administratorów o przywrócenie tego tematu.Proszę tylko o cierpliwość.W tej chwili jest unowocześniana baza serwerowa aby nigdy takie problemy już się nie powtórzyły.Możecie również założyć w między czasie nowy temat,a jak stary przywrócą to my je połączymy.Wszystko ułoży się chronologicznie i będzie ok. I mam do Was jeszcze jedną prośbę.Czy możecie wstrzymać się od uwag na forum,dotyczących moderowania?Po pierwsze jest to niezgodne z regulaminem: 8. Wątpliwości i uwagi dotyczące sposobu moderowania zgłaszamy wyłącznie na PW moderatora odpowiedzialnego za dany dział, Margo bądź Admina.Po drugie,bardzo ciężko jest moderować forum,tak wrogo nastawione do moda. Proszę więc o zaprzestanie komentarzy tego typu.Gdy macie sprawę lub zastrzeżenia piszcie na na priv do mnie lub Chefrenka lub administratorów. Z naszej strony mogę obiecać,że zawsze zrobimy co w naszej mocy,żeby Wam miło było na forum i pomożemy,gdy zajdzie taka potrzeba. Pozdrawiam
anna1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 bardzo dziekuje :loveu: znowu zostalam babcia w Secrecie, narobilam sie w ten czwartek czyli wczoraj:) ale warto bylo;
meta Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 GRATULACJE !!! ta naga sunia z ciemnym paskiem na plecach jest bombowa :loveu: no i Miodek jak slicznie wyrosl, taki podobny do tatusia :loveu:
Natalia:) Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Podobno na stronie oddzialu Będzin ma byc podana prawidłowa stawka. Poczekamy zobaczymy...
anna1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 meta napisał(a):GRATULACJE !!! ta naga sunia z ciemnym paskiem na plecach jest bombowa :loveu: no i Miodek jak slicznie wyrosl, taki podobny do tatusia :loveu: Miodzio tak tylko mniejszy i delikatniejszy; a mala bedzie pewnie cala taka ciemna jak ten pasek -czekolada; ta gromadka rosnie w oczach :cool3:
Dudek Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 GRATULACJE Aniu! Czemu dopiero teraz sie chwalisz??:mad:
anna1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Dudek - znasz mnie :)co amm sie chwalic:) male sa cudne kluski i oby tak dalej; jeszcze raz gratulacje wygranych i swoich i dzieci :multi:
ajcka Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH Aneczek i Haneczek !!!!!!! (spóźnione ale dopiero dzis do neta sie dorwałam) Zgłosiłam Keri na wystawy właśnie do Torunia i Białegostoku w szczeniaczkach oraz Warszawy w młodzierzy - Kto będzie jeszcze? Cirro braciszek Keri zgłoszony do Warszawy też. Zastanawiam sie jeszcze nad Częstochowa lub Włocławkiem???
meta Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 my z Vinkiem i Vivka tez do Torunia i Bialegostoku dajemy ale juz w mlodziezy, takze sie spoktamy ale bez "rywalizacji" ;) a w Wawie mnie nie bedzie bo mamy inne plany :evil_lol:
Ewa Beata Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Jadę z Szogunem do Białegostoku. W klasie młodzieży.:lol:
Natalia:) Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Narazie do Będzina. Potem coś interesującego poszukamy ;)
meta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 KWPR Chojnice,s.E.Junikiewicz Psy młodzież: VALENTINO Favonius -dosk,lok I,ZwMł Psy pośrednia: Sasquehanna FAKIR -dosl,lok I, CWC Psy otwarta: MOREL Maff-Staff -dosk,lok I, CWC, NDPwR,BOB Suki młodzież: VALAQUENTA Germanika -dosl,lok I,ZwMł,BOB Junior VIVA ESPANIA Favonius -dosk,lok II Suki otwarta; ALBINKA Copykaja BLONDI Oliwskie Grzywy Suki weteranki: Sasquehanna GERMANIKA
Śnieżynka Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ma ktos pełne wyniki z Będzina ?? ja fotki wstawie wieczorkiem :) bo troszke mam :)
resuruss Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Dawno mnie nie było.Niemniej juz jestem i nadrabiam wszystkie tematy ,a takze mam relacje z Bedzina .:razz:
resuruss Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Wyniki Bedzin 2007 PSY szczenieta 1.Hossa Vija Veraculus Salve WO 1 BoB Puppy 2.Cannabis Tora Lavandula WO 2 młodziez: 1.Tymianek Lawandula dosk 1 ,Zw.Mł 2.Galileo Sub-o-Divo dosk 2 3.Filus Figlarny Ogonek dosk 3 4.Sen Next Germanika dosk 5.Elvis z Chmielnik bdb 6.Arash Małe Pangolino dosk 4 Posrednia 1.Złoty Wiek Sasquehanna dosk 1 2.Hossa Vija Michelin Surprice dosk 2 Otwarta 1.Secret Pan i Władca dosk 1,CWC,NPwR 2. Amant Figlarny Ogonek Suczki szczeniaki 1.Hortensja z Ogrodu Fauny WO1 młodziez 1.Baksan Pokerowy Zywot dosk 1 Zw.Mł ,NJwR ,BoB 2.Fazi Figlarny Ogonek dosk 3 3.Luna Moroszka 4 Madamme Buterfly Gallus dosk 2 posrednia 1.Lolita Moroszka dosk 1 2.Thilia Lawandula otwarta 1.Toyota Sakladir dosk 1,CWC,NSwR nie wiem w jakiej kolejnosci były Bogatka i Geena championy 1.Sasquahanna Sabda dosk 1 ,CWC
Recommended Posts