Juta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ilka21 napisał(a):Mi się wydaje,że to trend. Popatrz na sukę Miniagi ma klapnięte uchole,jest sliczna i raczej uszy klapnięte w niczym jej nie przeszkadzają.Niektóre psy wyglądają ładniej z takimi a niektóre ze stojącymi. Cieszę się, bo mi bardziej podobają się kłapciaste. I gotowa byłam nie mieć już nigdy PP, gdyby wymogiem były uszka stojące. Choć jest wiele równie pięknych grzywców ze stojącymi uszkami.
Śnieżynka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Juta nio właśnie cała 4 :D a AniaW ma Karata i jego bedzie zapewne w szczeniorkach wystawiać :D
Agama Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 ten czarny maluch po Vulcano ma dopiero 12 tygodni... Ani Karat jest po Idealiscie Germanika
Juta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Acha. Bo zobaczyłam jak ktoś wstawił zdjęcie tego malucha i myślałam że był w klasie szczeniąt w Wawie, a że wciąż mi się mylicie więc... :eviltong::oops: A Karacik to już wiem, który to słodziak :loveu:, bo zamieściłyście jego zdjątka świeżo po wystawie. Cfaniak ze mnie :cool3:
Agama Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Ksiazulko byl na wystawce ale towarzysko:lol:
Juta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No tak, Ty mi mieszaj, mieszaj.... To już całkiem zeświruję :evil_lol:
Śnieżynka Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Juta nie ze świrujesz nie masz po czym :)
Dada Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 skoro 12 tygodni ma, to oczywiste chyba, że towarzysko :diabloti:
AnkaW Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Juta napisał(a):Moje wsyskie cy:loveu:. Tak się właśnie zastanawiałam :lol: tylko czemu 2 psy w otwartej? nie dało się już ich rozdzieli? :cool3: W takim razie do zobaczenia w niedzielę :multi::multi:
Juta Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Aniu, nie dało się. Obydwaj to stare konie już, więc o pośredniej nie ma mowy. Poza tym głównie zależy mi na tym, aby zrobić im uprawnienia - szybko i bezboleśnie. Choć nie ukrywam, że byłabym szczęśliwa z jakichś większych wygranych. Z różnych względów, dopiero w tym roku zdecydowałam się je wystawiać. Oh, nieco przydługa historia, nie będę tu przynudzała. :p Chłopcy i ich 7-o letnia obecnie mama są u mnie dopiero od roku. Wprawdzie Kokaina i Yorka są od szczenięcia ale miały być dla tzw. "kochania" wyłącznie. Ale odkąd chłopcy "wrócili na dobrą drogę" - zdecydowałam się zrobić im uprawnienia. Suczkom także /mama chłopaków jest suką hodowlaną of cors/. Wcześniej nie mogło być o tym mowy po prostu. Przeszliśmy długą drogę przez mękę, ale mogę dziś powiedzieć, że jest w miarę dobrze. Jednak wiem, że będzie super za jakiś czas. Oj, poopowiadam Ci jak się spotkamy. To nie na forum...
ajcka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 wystawa wspaniała!!! Jestem dumna z moich dzieci:loveu: Dzieki za foteczki.
Dudek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ja też bardzo miło wspominam wystawkę:loveu: i towarzystwo:loveu: znalazłam foteczkę Anetty moich małych damulek;) chyba została zrobiona pod koniec - bo dziewczyny już są padnięte a Wessi zrobiła się małym dywanikiem:evil_lol:
lothia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 na wystawach ogólnych Viris fajne fotecki grzywaczowe wstawiła
AnkaW Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Lothia - fajne??? śliczne!!! :loveu::loveu: a Jagoda wyszła cudownie :loveu::loveu:. Zresztą gzrywki miały wyjątkowe szczęście i zostały solidnie obfocone :multi::multi::multi:
Agama Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ani dlaczego zostaly obfocone tak dokladnie-odpowiedz masz po reportazu Viris:lol:
lothia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 fakt,grzywki super obfocone,fotki superanckie,troszkę brakuje mi naszych panów,bo spóźniona byłam i nie widziałam ale nie można mieć wszystkiego, te które Viris wstawiła są rewelacyjne
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 No to już wiem czemu mnie uszy pieką:evil_lol: mam pytanie, kto się wybiera na krajówkę 9 gr do Włocławka? Bo jak będzie ktoś "znajomy" to może zrobię suprajsa :diabloti:
resuruss Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Super zdjecia :loveu: A ta krajowka to nie czasem w Łodzi???
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 We Włocławku też będzie. Razem z tą terierową co jest co roku.
resuruss Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Oooooooo,faktycznie ,nie dostrzegłam jej :oops:
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Podaje linka do szczegółowych informacji : http://www.zkwpwloclawek.pl/wystawy2.php
Ilka21 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ja się zastanawiam ale to zobaczymy jak nam te wystawki pójdą
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ja się martwię o jakość fotek, bo to na hali niestety.
Recommended Posts