Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Ilka21 napisał(a):
Mi się wydaje,że to trend. Popatrz na sukę Miniagi ma klapnięte uchole,jest sliczna i raczej uszy klapnięte w niczym jej nie przeszkadzają.Niektóre psy wyglądają ładniej z takimi a niektóre ze stojącymi.

Cieszę się, bo mi bardziej podobają się kłapciaste. I gotowa byłam nie mieć już nigdy PP, gdyby wymogiem były uszka stojące. Choć jest wiele równie pięknych grzywców ze stojącymi uszkami.

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha. Bo zobaczyłam jak ktoś wstawił zdjęcie tego malucha i myślałam że był w klasie szczeniąt w Wawie, a że wciąż mi się mylicie więc... :eviltong::oops:
A Karacik to już wiem, który to słodziak :loveu:, bo zamieściłyście jego zdjątka świeżo po wystawie. Cfaniak ze mnie :cool3:

Posted

Juta napisał(a):
Moje wsyskie cy:loveu:.

Tak się właśnie zastanawiałam :lol: tylko czemu 2 psy w otwartej? nie dało się już ich rozdzieli? :cool3:

W takim razie do zobaczenia w niedzielę :multi::multi:

Posted

Aniu, nie dało się. Obydwaj to stare konie już, więc o pośredniej nie ma mowy. Poza tym głównie zależy mi na tym, aby zrobić im uprawnienia - szybko i bezboleśnie. Choć nie ukrywam, że byłabym szczęśliwa z jakichś większych wygranych. Z różnych względów, dopiero w tym roku zdecydowałam się je wystawiać. Oh, nieco przydługa historia, nie będę tu przynudzała. :p Chłopcy i ich 7-o letnia obecnie mama są u mnie dopiero od roku. Wprawdzie Kokaina i Yorka są od szczenięcia ale miały być dla tzw. "kochania" wyłącznie. Ale odkąd chłopcy "wrócili na dobrą drogę" - zdecydowałam się zrobić im uprawnienia. Suczkom także /mama chłopaków jest suką hodowlaną of cors/. Wcześniej nie mogło być o tym mowy po prostu. Przeszliśmy długą drogę przez mękę, ale mogę dziś powiedzieć, że jest w miarę dobrze. Jednak wiem, że będzie super za jakiś czas. Oj, poopowiadam Ci jak się spotkamy. To nie na forum...

Posted

ja też bardzo miło wspominam wystawkę:loveu: i towarzystwo:loveu:
znalazłam foteczkę Anetty moich małych damulek;)

chyba została zrobiona pod koniec - bo dziewczyny już są padnięte a Wessi zrobiła się małym dywanikiem:evil_lol:

Posted

Lothia - fajne??? śliczne!!! :loveu::loveu: a Jagoda wyszła cudownie :loveu::loveu:. Zresztą gzrywki miały wyjątkowe szczęście i zostały solidnie obfocone :multi::multi::multi:

Posted

fakt,grzywki super obfocone,fotki superanckie,troszkę brakuje mi naszych panów,bo spóźniona byłam i nie widziałam ale nie można mieć wszystkiego, te które Viris wstawiła są rewelacyjne

Posted

No to już wiem czemu mnie uszy pieką:evil_lol:

mam pytanie, kto się wybiera na krajówkę 9 gr do Włocławka? Bo jak będzie ktoś "znajomy" to może zrobię suprajsa :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...