Jump to content
Dogomania

Ringowe zmagania czyli wystawy (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 13.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

RESURUSS - jak zwykle fotki ŚLICZNE !!!!!!!!!! Bardzo dziękujemy :lol::multi:
Sen na Twoich zdjęciach zawsze wygląda tak ładnie, ............:calus::Rose:

Posted

Miło mi ,ze sie zdjecia podobają :loveu:
Tak Siwy był wystawiany dostał cwc ,ale na tym zakonczył wystepy na ringu.Dał za to popis poza ringiem inicjując nowa wersje horroru pt " Atakujące owce ", bo pogonił go pudelek sredniak a Siwy sie wydarł jakby mu skore zdzierali ,i z prędkoscia swiatła biegał wkoło stolikow :evil_lol:

Posted

Dzieki za słowa uznania :loveu: no Siwy był sam ,wiec nie ma sie czym chwalic ,ale dopiełam swego i pokazałam go w klasie championow .
Co do Pasi ,nie mogłam jej zabrac ,bo jest smiertelnie obrazona na Molly Ilki :evil_lol:.
Molly ja wczoraj ukasiła w nos i Pasia przezyła swoją małą tragedie - pierwszy raz została ukaszona :evil_lol: ,wogole miałysmy ubaw po pachy z Ilką ,bo moje psy zaakceptowały Molly jakby znały ją od lat ,a Gizmo odtanczył ( dosłownie ) z nia taniec radosci.Stały naprzeciwko siebie i na zmiane reciły po jednym kóleczku :loveu:.Molly wciągneła do zabawy Harleya :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ,ktory raczej z psami sie nie bawi ,bo on jest z wyzszych sfer :evil_lol:

Meta !Sensacja mimo młodego wieku jest przepiękną suczką i jak ją tylko zobaczyłam to była moja kandydatka do BoBa .Suczka pieknie sie rusza ,ma w sobie cos ,co przyciąga wzrok - naprawde godny pozazdroszczenia grzywacz.

Posted

Strasznie żałuję, ze nie mogłam piknikować z Wami....
Nawet o 6 się zastanawiałam czy nie zrobić Wam niespodzianki i nie wsiąść w pociąg, ale temperatura 39st paradoksalnie ostudziła moje zamiary... hahahaha

Posted

:lol::lol::lol: O 6 to ja planowałam wstac ,ale nie wyszło tak jak to ,ze o maksymalnie pierwszej sie polozymy spac :evil_lol:

A tu jeszcze brykająca zwycięzczyni

Posted

Gratulacje dla wszystkich wystawiających :multi::multi::multi:

Ress zdjęcia super, jakbym tam była. A czytając o uciekającym Siwym :evil_lol::evil_lol: pomyślałam że nigdy nie będziemy w stanie przewidzieć reakcji naszych grzywek, nawet tych najbardziej opanowanych.

Posted

Kilka fotek z zielonej suczki kl mlodziezSilky [ Lemoniadka] i Inka od hodowczyni ktora mi pomogla z wlosem malej i jestem za to jej bardzo wdzieczna ;)

chwila zapomnienia ze jestesmy na ringu hihihi;)

Silky i Inka

Posted

No i jeszcze u Ress kot dostał wpierdziel a potem ganiał mojego biednego Molutka do ostatniej chwili:evil_lol: Było bardzo fajnie tylko za krótko:razz:;)

Posted

Hehe,Molly pogoniła Leona ......:evil_lol:...ale biedaczka nie zdawała sobie sprawy co czyni....Leon to pamietliwy pomiot szatana :evil_lol:.....w jakis 2-3 godzin po Molkowym pogonieniu zaczeło sie polowanie na nic nie rozumiejącą sunie.....Łaził za nią ,prezył sie ,furczał ,sykał i co chwila pacał łapami po mordzie :evil_lol:
Siwy tez go kiedys pogonił to dostawał wpierdziel przez 2 miesiące :diabloti:

Posted

Ress zdjecia bomba!! :loveu:Az dech zapierają!

Gratki dla wszystkich wystawiajacych sie w ten piekny sloneczny weekend.

A to Max i Api :)

i Api - grooming by maga18 :diabloti::lol::oops::oops::oops::oops:

Posted

a jakie były wyniki w Zielonej G.?

Ja tylko mam wyrywkowe dane:
Fantaghiro Zikkurat CWC, NDSwR, BOB
TYMIANEK Lavandula CWC, NDPwR
GEENA Certova Stena dosk. I
Inka's BAHIJA WO II

Posted

Gratulacje dla wszystkich!!!
Zazdroszcze tej wystawy w Chorzowie,szkoda ze mnie nie było.
Ale fotorelacja fajna wiec choć troche zobaczyłam.:cool3:
Dobrze ze Keri nie zgłosiłam bom w piątek coś sobie w łapke zrobiła przednią,chodzi na niej ale kuleje -mam nadzieje ze do Łodzi sie wykuruje.Dostała jakieś zastrzyki.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...