Dada Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Zgadzam sie z lalunią, fotki rewelacja (zresztą jak zwykle)!! :lol:
Alutka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 RESURUSS - jak zwykle fotki ŚLICZNE !!!!!!!!!! Bardzo dziękujemy :lol::multi: Sen na Twoich zdjęciach zawsze wygląda tak ładnie, ............:calus::Rose:
resuruss Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dzienks :loveu: Kasjopea z Jasne Hvezdy Wybor ZW.RASY I ZW RASY SENSACJA POAROTT
resuruss Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Miło mi ,ze sie zdjecia podobają :loveu: Tak Siwy był wystawiany dostał cwc ,ale na tym zakonczył wystepy na ringu.Dał za to popis poza ringiem inicjując nowa wersje horroru pt " Atakujące owce ", bo pogonił go pudelek sredniak a Siwy sie wydarł jakby mu skore zdzierali ,i z prędkoscia swiatła biegał wkoło stolikow :evil_lol:
Light of Shin-Ra Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Ress piękne zdjęcia i gratki dla Siwego. Trzeba było wziąć Pasiatą to ona by pogoniła pudelka.
meta Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 fotki piekne jak zawsze:loveu: a Sensacja ma przepiekny kolor :loveu:
resuruss Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dzieki za słowa uznania :loveu: no Siwy był sam ,wiec nie ma sie czym chwalic ,ale dopiełam swego i pokazałam go w klasie championow . Co do Pasi ,nie mogłam jej zabrac ,bo jest smiertelnie obrazona na Molly Ilki :evil_lol:. Molly ja wczoraj ukasiła w nos i Pasia przezyła swoją małą tragedie - pierwszy raz została ukaszona :evil_lol: ,wogole miałysmy ubaw po pachy z Ilką ,bo moje psy zaakceptowały Molly jakby znały ją od lat ,a Gizmo odtanczył ( dosłownie ) z nia taniec radosci.Stały naprzeciwko siebie i na zmiane reciły po jednym kóleczku :loveu:.Molly wciągneła do zabawy Harleya :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ,ktory raczej z psami sie nie bawi ,bo on jest z wyzszych sfer :evil_lol: Meta !Sensacja mimo młodego wieku jest przepiękną suczką i jak ją tylko zobaczyłam to była moja kandydatka do BoBa .Suczka pieknie sie rusza ,ma w sobie cos ,co przyciąga wzrok - naprawde godny pozazdroszczenia grzywacz.
miniaga Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Zdjęcia jak zwykle boskie Ress. Sensacja to jedyny pies z hodowli Katrinki, który mi się podoba. Piękna suczka. Gratulacje dla wszystkich.
miniaga Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Strasznie żałuję, ze nie mogłam piknikować z Wami.... Nawet o 6 się zastanawiałam czy nie zrobić Wam niespodzianki i nie wsiąść w pociąg, ale temperatura 39st paradoksalnie ostudziła moje zamiary... hahahaha
resuruss Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 :lol::lol::lol: O 6 to ja planowałam wstac ,ale nie wyszło tak jak to ,ze o maksymalnie pierwszej sie polozymy spac :evil_lol: A tu jeszcze brykająca zwycięzczyni
Agama Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 ja dopiero dotarlam do domu,korki ,objazdy i rozwiezienie wszystkich tyle trwalo,ale bylo super:lol:
AnkaW Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Gratulacje dla wszystkich wystawiających :multi::multi::multi: Ress zdjęcia super, jakbym tam była. A czytając o uciekającym Siwym :evil_lol::evil_lol: pomyślałam że nigdy nie będziemy w stanie przewidzieć reakcji naszych grzywek, nawet tych najbardziej opanowanych.
malaSilky Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Kilka fotek z zielonej suczki kl mlodziezSilky [ Lemoniadka] i Inka od hodowczyni ktora mi pomogla z wlosem malej i jestem za to jej bardzo wdzieczna ;) chwila zapomnienia ze jestesmy na ringu hihihi;) Silky i Inka
Ilka21 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 No i jeszcze u Ress kot dostał wpierdziel a potem ganiał mojego biednego Molutka do ostatniej chwili:evil_lol: Było bardzo fajnie tylko za krótko:razz:;)
resuruss Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Hehe,Molly pogoniła Leona ......:evil_lol:...ale biedaczka nie zdawała sobie sprawy co czyni....Leon to pamietliwy pomiot szatana :evil_lol:.....w jakis 2-3 godzin po Molkowym pogonieniu zaczeło sie polowanie na nic nie rozumiejącą sunie.....Łaził za nią ,prezył sie ,furczał ,sykał i co chwila pacał łapami po mordzie :evil_lol: Siwy tez go kiedys pogonił to dostawał wpierdziel przez 2 miesiące :diabloti:
Solange Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Śliczne zdjęcia!!!!!!!!!!!Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Nesjanna Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Serdecznie i OOOOGROMNE GRATULACJE - dla wszystkich zadowolonych z Chorzowa !!!!!!!!!!!!!!!! Aniu dzięki za super zdjęcia :)
maga18 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ress zdjecia bomba!! :loveu:Az dech zapierają! Gratki dla wszystkich wystawiajacych sie w ten piekny sloneczny weekend. A to Max i Api :) i Api - grooming by maga18 :diabloti::lol::oops::oops::oops::oops:
Dudek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 a jakie były wyniki w Zielonej G.? Ja tylko mam wyrywkowe dane: Fantaghiro Zikkurat CWC, NDSwR, BOB TYMIANEK Lavandula CWC, NDPwR GEENA Certova Stena dosk. I Inka's BAHIJA WO II
Dudek Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Gratulacje dla wszystkich wystawiających (i zadowolonych) w ten weekend:multi::multi::multi::multi::multi:
ajcka Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Gratulacje dla wszystkich!!! Zazdroszcze tej wystawy w Chorzowie,szkoda ze mnie nie było. Ale fotorelacja fajna wiec choć troche zobaczyłam.:cool3: Dobrze ze Keri nie zgłosiłam bom w piątek coś sobie w łapke zrobiła przednią,chodzi na niej ale kuleje -mam nadzieje ze do Łodzi sie wykuruje.Dostała jakieś zastrzyki.
Recommended Posts