iwa77 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 A co może być - smutno i samotnie u staruszka kochanego ! Quote
Isadora7 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='iwa77']A co może być - smutno i samotnie u staruszka kochanego ![/quote] :placz::placz::placz::placz: :-(:-(:-(:-( już nie wiem co wymyślac:placz::placz::placz: Quote
Koperek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Za to staruszek wesolutki :lol: Dzisiaj miał odwiedzinki i jak tylko mnie zobaczyl to nie musiałam go wołać- sam przyleciał i prawie sam zapiął sobie smyczkę :eviltong: Otóż było sprawdzanie reakcji na kotka. Jeżeli kotek siedzi/leży/stoi to [B][COLOR=red]DYMEK[/COLOR][/B] nie ma nic przeciwko! ....byle nie uciekał :evil_lol: Bo wtedy pogoń pewna.;) Ale tak mają chyba wszystkie psy, więc jak kot będzie przyzwyczajony do psów i "sobię siędzie, nie uciekając" to gra muzyka! Oprócz tego chodzi na leczenie kataru, bo cholera mała w ogóle nie chce spać w środku:angryy: Wyleguje się na tym betonie, [jak nie powiem co:cool1:] zamiast drzemki robić w cieplutkiej, drewnianej skrzyneczce! Bądźmy dobrej myśli, bo humorek cały czas taki sam- DOBRY!:loveu: Quote
iwa77 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Koperku bardzo dziekuję za sprawdzenie dymkowych reakcji na kotki. Czyli wniosek z tego taki , że Dymeczek z kotkiem mógłby żyć pod jednym dachem bez większych problemów. Koperku czy w 16 dalej jest ten mały czarny zadziorka i czy dużo tam przybyło? [SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"][COLOR="YellowGreen"]Ja walczę z zapaleniem ucha od tygodnia i nie byłam niestety w schronie.[/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
Erazm Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Dziewczyny nr wysøany Koperek i Iw, jesli rozmowa dobrze wypadnie dajcie znac, ale najpierw poproscie kogos zeby zajrzal do domku, bo to daleko Quote
mru Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Bardzo dziękuję za wybadanie ;) szybko działacie! Dziś dzwonimy do Ciebie Iwa :) Quote
iwa77 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Jestem juz po rozmowie z panią - Erazm dam znac na pw. Quote
Koperek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 HI hi hi- ja nawet nie zdążyłam odejść od kompa i złapać komórki :evil_lol: Jest tam teraz sporo psiaków, choć nie powiem, że dużo- bywało czasami makabrycznie :( Trafił b. podobny do DYMKA piesek/suczka (nie sprawdzałam jeszcze). Kudłatek tylko z jasno-beżowo- rudą sierścią. Fotki na razie wstawię na dymkowym wątku- nie obrazi się :) i zobaczycie to cudeńko! ;) Quote
iwa77 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [COLOR="Red"]UWAGA UWAGA [/COLOR] [COLOR="Blue"]DYMEK MA DOM ![/COLOR] DYMEK JEDZIE DO KOCHANEJ MRU DO WARSZAWY ! [SIZE="5"] SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW - WARSZAWA [/SIZE] Quote
Isadora7 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='iwa77'][COLOR=Red]UWAGA UWAGA [/COLOR] [COLOR=Blue]DYMEK MA DOM ![/COLOR] DYMEK JEDZIE DO KOCHANEJ MRU DO WARSZAWY ! [SIZE=5] SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW - WARSZAWA [/SIZE][/quote] No to dedykacja muzyczna idealnie oddająca moją radochę z tego powodu [URL]http://www.wrzuta.pl/audio/gVcKvtZIZE/[/URL] Lech Janerka "Jezu jak się cieszę" Quote
Koperek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Mój ojciec jeździ tą trasą czasami- zapytam, a nóż... Acha, zapomniałam się ucieszyć... ...[B][COLOR=red]HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!![/COLOR][/B] [B][/B] [COLOR=black]:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)[/COLOR] Quote
iwa77 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Koperku powiem szczerze , ze chciałam wlasnie pisac do ciebie PW w tej sprawie.Bo pamiętałam z innego wątku ,że wlasnie taka trasa wchodzi w rachube.Oby ! Quote
Koperek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Oby, oby, ale nie mogę nic obiecać, bo to służbowe trasy som:p Quote
Wisełka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 O ranyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! O ranyyyyyyyyyyyyy!!!!!! Ale giga super wieści :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:Dymek zadymek do domu jedzie :multi::multi::multi::multi:Nareszczie będzie szczęśliwy :lol: P.S. Koperek ja bardzoooo Tobie dziękować za wklejenie banerka Nochalka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Koperek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 A ja Tobie [B]Wisełka[/B] za jego zrobienie!:loveu::loveu::loveu: [B][SIZE=4][COLOR=red]TRANSPORTU SZYBKIEGO SZUKAMY!:p [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]WROCŁAW - WAWA[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Wisełka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ja nie dysponuje transportem :shake: I nikogo we Wrocławiu nie znam, ani nie znam nikogo kto by się tam wybierał :roll: Quote
Poker Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 aż dreszcze radości przeszły po mnie :multi::multi::multi: Dymus jedzie do domku :multi::multi::multi::multi: Quote
iwa77 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Na wątku transportowym temat już zapodałam! Zobaczymy ! Cioteczki myślcie nad transportem , żeby Dymciu mógł jak najszybciej grzać doopke w swoim nowym domku ! Quote
mru Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 i my się bardzo cieszymy :) a szczególnie moja siostra - bo Dymuś będzie bardziej jej niż mój ale mój też ;) i czekamy! czekamy! Quote
Isadora7 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='mru']i my się bardzo cieszymy :) a szczególnie moja siostra - bo Dymuś będzie bardziej jej niż mój ale mój też ;) i czekamy! czekamy![/quote] A dacie mi go poznać? Miałam w czasie kibicowania mu szczególny sentyment do Dymka. Quote
mru Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Damy :D Jak będziesz miała być na Ursynowie to daj znać ;) Quote
iwa77 Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Myślcie ciotki intensywnie - ja rozglądam się gdzie się da ! Dymeczek ma swój domeczek !!!!!!!!!!!!! tylko musi tam dotrzeć jakoś!!!!!!!!!!!!!! [COLOR="Orange"][SIZE="5"]SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW - WARSZAWA[/SIZE][/COLOR] Quote
Isadora7 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='iwa77']Myślcie ciotki intensywnie - ja rozglądam się gdzie się da ! Dymeczek ma swój domeczek !!!!!!!!!!!!! tylko musi tam dotrzeć jakoś!!!!!!!!!!!!!! [COLOR=Orange][SIZE=5]SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW - WARSZAWA[/SIZE][/COLOR][/quote] [CENTER][COLOR=Red][B][FONT=Century Gothic][SIZE=7]SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW - WARSZAWA[/SIZE][/FONT] [/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Koperek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 A to jest to cudeńko bardzo podobne do [B][SIZE=3][COLOR=red]DYMKA[/COLOR][/SIZE][/B] :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/194/f4075fe21468e559.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/193/9b42855c813058de.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/193/221e8e0299ee2a9f.jpg[/IMG][/URL] I co Wy na to?? Na razie nic o nim/niej nie wiem! Quote
Recommended Posts