Jump to content
Dogomania

Wrocław. STARUSZEK DYMECZEK- Nasz najukochańszy "Zadymiarz" odszedł za TM !

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='iwa77']A co może być - smutno i samotnie u staruszka kochanego ![/quote]

:placz::placz::placz::placz:
:-(:-(:-(:-( już nie wiem co wymyślac:placz::placz::placz:

Posted

Za to staruszek wesolutki :lol: Dzisiaj miał odwiedzinki i jak tylko mnie zobaczyl to nie musiałam go wołać- sam przyleciał i prawie sam zapiął sobie smyczkę :eviltong:

Otóż było sprawdzanie reakcji na kotka. Jeżeli kotek siedzi/leży/stoi to [B][COLOR=red]DYMEK[/COLOR][/B] nie ma nic przeciwko! ....byle nie uciekał :evil_lol: Bo wtedy pogoń pewna.;) Ale tak mają chyba wszystkie psy, więc jak kot będzie przyzwyczajony do psów i "sobię siędzie, nie uciekając" to gra muzyka!

Oprócz tego chodzi na leczenie kataru, bo cholera mała w ogóle nie chce spać w środku:angryy: Wyleguje się na tym betonie, [jak nie powiem co:cool1:] zamiast drzemki robić w cieplutkiej, drewnianej skrzyneczce!

Bądźmy dobrej myśli, bo humorek cały czas taki sam- DOBRY!:loveu:

Posted

Koperku bardzo dziekuję za sprawdzenie dymkowych reakcji na kotki.
Czyli wniosek z tego taki , że Dymeczek z kotkiem mógłby żyć pod jednym dachem bez większych problemów.

Koperku czy w 16 dalej jest ten mały czarny zadziorka i czy dużo tam przybyło?
[SIZE="1"][COLOR="PaleTurquoise"][COLOR="YellowGreen"]Ja walczę z zapaleniem ucha od tygodnia i nie byłam niestety w schronie.[/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

HI hi hi- ja nawet nie zdążyłam odejść od kompa i złapać komórki :evil_lol:

Jest tam teraz sporo psiaków, choć nie powiem, że dużo- bywało czasami makabrycznie :(

Trafił b. podobny do DYMKA piesek/suczka (nie sprawdzałam jeszcze). Kudłatek tylko z jasno-beżowo- rudą sierścią. Fotki na razie wstawię na dymkowym wątku- nie obrazi się :) i zobaczycie to cudeńko! ;)

Posted

[COLOR="Red"]UWAGA UWAGA [/COLOR]

[COLOR="Blue"]DYMEK MA DOM ![/COLOR]

DYMEK JEDZIE DO KOCHANEJ MRU DO WARSZAWY !
[SIZE="5"]
SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW - WARSZAWA [/SIZE]

Posted

[quote name='iwa77'][COLOR=Red]UWAGA UWAGA [/COLOR]

[COLOR=Blue]DYMEK MA DOM ![/COLOR]

DYMEK JEDZIE DO KOCHANEJ MRU DO WARSZAWY !
[SIZE=5]
SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW - WARSZAWA [/SIZE][/quote]

No to dedykacja muzyczna idealnie oddająca moją radochę z tego powodu
[URL]http://www.wrzuta.pl/audio/gVcKvtZIZE/[/URL]

Lech Janerka "Jezu jak się cieszę"

Posted

Mój ojciec jeździ tą trasą czasami- zapytam, a nóż...

Acha, zapomniałam się ucieszyć...

...[B][COLOR=red]HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!![/COLOR][/B]
[B][/B]
[COLOR=black]:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)[/COLOR]

Posted

Koperku powiem szczerze , ze chciałam wlasnie pisac do ciebie PW w tej sprawie.Bo pamiętałam z innego wątku ,że wlasnie taka trasa wchodzi w rachube.Oby !

Posted

O ranyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!! O ranyyyyyyyyyyyyy!!!!!! Ale giga super wieści :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:Dymek zadymek do domu jedzie :multi::multi::multi::multi:Nareszczie będzie szczęśliwy :lol:

P.S. Koperek ja bardzoooo Tobie dziękować za wklejenie banerka Nochalka :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

A ja Tobie [B]Wisełka[/B] za jego zrobienie!:loveu::loveu::loveu:

[B][SIZE=4][COLOR=red]TRANSPORTU SZYBKIEGO SZUKAMY!:p [/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][/SIZE][/B]
[B][SIZE=4][COLOR=red]WROCŁAW - WAWA[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Na wątku transportowym temat już zapodałam! Zobaczymy !

Cioteczki myślcie nad transportem , żeby Dymciu mógł jak najszybciej grzać
doopke w swoim nowym domku !

Posted

i my się bardzo cieszymy :)
a szczególnie moja siostra - bo Dymuś będzie bardziej jej niż mój
ale mój też ;)

i czekamy! czekamy!

Posted

[quote name='mru']i my się bardzo cieszymy :)
a szczególnie moja siostra - bo Dymuś będzie bardziej jej niż mój
ale mój też ;)

i czekamy! czekamy![/quote]

A dacie mi go poznać? Miałam w czasie kibicowania mu szczególny sentyment do Dymka.

Posted

Myślcie ciotki intensywnie - ja rozglądam się gdzie się da !
Dymeczek ma swój domeczek !!!!!!!!!!!!! tylko musi tam dotrzeć jakoś!!!!!!!!!!!!!!

[COLOR="Orange"][SIZE="5"]SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW - WARSZAWA[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='iwa77']Myślcie ciotki intensywnie - ja rozglądam się gdzie się da !
Dymeczek ma swój domeczek !!!!!!!!!!!!! tylko musi tam dotrzeć jakoś!!!!!!!!!!!!!!

[COLOR=Orange][SIZE=5]SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW - WARSZAWA[/SIZE][/COLOR][/quote]
[CENTER][COLOR=Red][B][FONT=Century Gothic][SIZE=7]SZUKAMY TRANSPORTU WROCŁAW - WARSZAWA[/SIZE][/FONT]
[/B][/COLOR][/CENTER]

Posted

A to jest to cudeńko bardzo podobne do [B][SIZE=3][COLOR=red]DYMKA[/COLOR][/SIZE][/B] :loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/194/f4075fe21468e559.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/193/9b42855c813058de.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/193/221e8e0299ee2a9f.jpg[/IMG][/URL]

I co Wy na to?? Na razie nic o nim/niej nie wiem!