Murka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [B]Luna[/B], chyba nie przypuszczasz, że nie skorzystalibyśmy z okazji pozbycia się Fryzi? :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Patia zgodziła się Cię odwiedzić. Z tego co wiem, to będzie się z Tobą umawiać na weekend ;) Quote
Luna123 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [B]Murka,[/B] dziękuję za wiadomość[B].[/B] To druga bardzo dobra dzisiaj ( oprócz wypłaty;) ) No właśnie o [B]Patii[/B] myślałam, bo ona w tej miejscowości mieszka, w której ja pracuję:cool3:. Quote
Tola Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='Murka'][B]Luna[/B], chyba nie przypuszczasz, że nie skorzystalibyśmy z okazji pozbycia się Fryzi? :razz: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Patia zgodziła się Cię odwiedzić. Z tego co wiem, to będzie się z Tobą umawiać na weekend ;)[/quote] Potwierdzam, rozmawiałam wczoraj z Patią:lol: Quote
Murka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Aby umilić oczekiwanie ;) [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/6493/32270524.jpg[/IMG] [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/4240/fr2nof.jpg[/IMG] [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/2668/fr1c.jpg[/IMG] Fryzia chłodzi się jak tylko może na chłodnym piasku po takich gonitwach: [url=http://www.youtube.com/watch?v=I9wYIettsP8]YouTube - MVI 0105[/url] Quote
Panca Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Fryzia by z mym Fryziem miala niezla zabawe bo on tez gania jak szalony:evil_lol: Quote
Murka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 [B]Luna123 wpłaciła na potrzeby hoteliku 300 zł[/B], myślę, że najsprawiedliwiej będzie przekazać tę kwotę na konto Fryzi, a jak pojedzie do domku to to, co zostanie przerzucimy na konto Toli :cool3: Quote
Luna123 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Jeju:-o może Fryzię wysłać na "Psią Pardubicką"? Moja Sunia ['] - fousek czarny - też była super - szybciutka. Ten typ tak ma... :cool3:. Tyle, że była gadatliwa. No siedziała po prostu na zadku i " nadawała w eter ":roll: [B]Murko,[/B] a Fryzia jest rozmowna? Quote
Murka Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Fryzia nigdy nie szczeka w powietrze :shake: Jest za to świetnym stróżem... Głos ma donośny, ale nie szczeka np. żeby zachęcić do zabawy, ze zniecierpliwienia, z żalu itp. Obszczekuje różne zjawiska za płotem (inny pies, człowiek itp.). Tylko na stróżowaniu się kończy, bo gości wita merdającym ogonem :eviltong: Ale może się rozkręci na SWOIM terenie, kto wie :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 haha Fryziasta to niezła wariatka...dogadałaby się z moją Abi...tylko że razem mogłyby staranować moją reszte stadka:diabloti: Luna wyżły to często takie gagadki, ja mam wyżła szorstkowłosego i też tak sobie gada do mnie...majać powód i bez powodu...gada gada gada ale tylko do mnie bo na podwórku obszczekiwanie przechodniów nie interesuje go wogóle...no i dobrze i tak każdy sie boi wejść jak jest wypuszczony, nie musi nadrabiać szczkaniem:diabloti: Quote
Luna123 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Z takim stróżowaniem to ja przeżyłam 10 lat;):evil_lol: Ja nie wiem jak Santa ['] to robiła, ale Ona witała gości kręcąc ogonem kółka:crazyeye:. W sprawie dogadywania się, to moja chrześnica mieszka 10 min. ode mnie. Właśnie skończyła szkolenie ale i tak ma ADHD. To dopiero będzie Plac Zabaw [B]:diabloti:. [/B] A tutaj proszę jakie poświęcenie ( docieplanie m.in. steropianem ) budy[IMG]http://img9.imageshack.us/img9/5953/4a6c2a394d1.jpg[/IMG] Quote
sacred PIRANHA Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 no niezłe poświęcenie....ale psiska sie odwdzięczyc zawsze potrafią...moze ocieplą w zamian twoj domek?:diabloti: Quote
Panca Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 moj Gap (wyzel z mamy)rowniez jak sie cieszyl krecil ogonem kolka- zastanawialam sie zawsze jak to mozliwe:crazyeye:on w ogole byl wyjatkowy... Quote
Ulka18 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Poświecenie rzeczywiscie niezle i ciekawe...czy poswiecajacy sie wie ile go tutaj Ciotek dogomaniaczek oglada :cool3: Quote
funia Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Czy ta Fryziula nie ma szczęścia do swojego człowieka ,czy co ? bo juz tyle czeka!!! Quote
Murka Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='funia']Czy ta Fryziula nie ma szczęścia do swojego człowieka ,czy co ? bo juz tyle czeka!!![/quote] Właśnie go znalazła :lol::lol::lol: Jeszcze tylko tydzień :cool3: Quote
Luna123 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Tak tak:multi: W Wielki Piątek Wielki Dzień:lol: [B]Ulka_18[/B], a właśnie wtedy [B]Murka [/B]zobaczy poświęcającego się w całości;) Quote
sacred PIRANHA Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 chyba wszystkie wyzlowate ze skopiowanym ogonem kręca kółeczka....przynajmniej wszystkie z ktorymi miałam do czynienia (tak na oko jakies 50 sztuk:diabloti:) Quote
Panca Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 no i tu sie nie zgodze Lidko...moj Gap nie mial kopiowanego ogona i krecil nim wieeelkie kolka:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 hahaha Panca ja napisałam ze chyba wszystkie ze skopiowanym tak kręcą co nie znaczy ze niektore bez skopiowanego nie kręca tak też:eviltong: bo wyżłowate to zakręcone psiska są:loveu: Quote
Luna123 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 oj tak:loveu: a właściciele wyzłowatych to wcale:evil_lol: Ja jutro idę do Prezesa z prośbą o udzielenie tygodnia urlopu macierzyńskiego po Świętach;) Quote
sacred PIRANHA Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 no nie wiem jak ty ale ja jestem cicha, spokojna wrecz melancholijna:eviltong: Quote
Luna123 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [B]sacred_PIRANHA[/B]: Oczywiście, przez grzeczność nie zaprzeczę;) Ja to jak śpię. za to [B] moją[/B] niezaprzeczalną [B]zaletą [/B]( mogłabym pisać i pisać.... ) [B]jest brak wad[/B]:evil_lol:. [B]Murko,[/B] wybieram się jutro lub pojutrze po wyprawkę. A Ty mówiłaś, że macie badzo fajne rzeczy. Zamiast wspierac sieciowe sklepy, to może mogłabym kupić u Was na miejscu np. obróżkę i smycz? Quote
Recommended Posts