Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Navy][B]hej tele moja :loveu:[/B]

[B]na tym zdjęciu widać doskonale jaszczurkowatość Galinki :loveu::loveu::loveu:[/B]

[B]jak tam z praca?:razz:[/B][/COLOR]

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej tele moja :loveu:[/B]

[B]na tym zdjęciu widać doskonale jaszczurkowatość Galinki :loveu::loveu::loveu:[/B]

[B]jak tam z praca?:razz:[/B][/COLOR][/QUOTE]

Hej mój :loveu:

Praca? Podpisuje umowę w przyszłym tygodniu, bo dziś albo w poniedziałek dopiero będe miała książeczkę epi-sani :roll:
A Ty od poniedziałku? Koniecznie opowiedz jak było :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Hej mój :loveu:

Praca? Podpisuje umowę w przyszłym tygodniu, bo dziś albo w poniedziałek dopiero będe miała książeczkę epi-sani :roll:
A Ty od poniedziałku? Koniecznie opowiedz jak było :diabloti:[/quote]

[COLOR=Navy][B]no ja od poniedziałku od 7 rano... ciekawe kto tak wcześnie rano wstanie?:diabloti:
już wczoraj dostałem uniform:evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]no ja od poniedziałku od 7 rano... ciekawe kto tak wcześnie rano wstanie?:diabloti:
już wczoraj dostałem uniform:evil_lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]

uniform tzn? :cool3:
kazali Ci kupić czarne buty? :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']uniform tzn? :cool3:
kazali Ci kupić czarne buty? :diabloti:[/quote]

[COLOR=Navy][B]uniform to znaczy spodnie, koszulkę, czapkę i pasek:diabloti: oczywiście czapkę zostawiłem w szatni przy mierzeniu spodni :evil_lol: no ale w pon pewnie nową mi dadzą:p:diabloti:
kazali, ale mam czarne więc nie muszę kupować ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]uniform to znaczy spodnie, koszulkę, czapkę i pasek:diabloti: oczywiście czapkę zostawiłem w szatni przy mierzeniu spodni :evil_lol: no ale w pon pewnie nową mi dadzą:p:diabloti:
kazali, ale mam czarne więc nie muszę kupować ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

O matulo :crazyeye:
U mnie w mc'syfie nie maja jakichś specjalnych spodni z tego co patrzyłam :-o
I jeszcze może kazali Ci wpuścić koszulkę w spodnie? :lol:

Posted

[quote name='Justa']O matulo :crazyeye:
U mnie w mc'syfie nie maja jakichś specjalnych spodni z tego co patrzyłam :-o
I jeszcze może kazali Ci wpuścić koszulkę w spodnie? :lol:[/quote]

[COLOR=Navy][B]no u nas są takie czarne z napisem z tyłu, nawet wygodne ;) koszulka na szczęście na wierzchu....:razz:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]no u nas są takie czarne z napisem z tyłu, nawet wygodne ;) koszulka na szczęście na wierzchu....:razz:[/B][/COLOR][/QUOTE]

Z wielkim "M" na tyłku? :evil_lol: :eviltong:
Zobaczymy co mnie zaproponują :diabloti:

Posted

[quote name='Justa']Z wielkim "M" na tyłku? :evil_lol: :eviltong:
Zobaczymy co mnie zaproponują :diabloti:[/quote]

[COLOR=Navy][B]nawet z dwoma wielkimi M :evil_lol::evil_lol: na każdą kieszeń po jednym :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BBeta']McDonald's bleee... :diabloti: A może frytki do tego? :cool3:[/QUOTE]

Będziemy śmierdzieć starym olejem :lol:
Ale jak to mówią, żadna praca nie hańbi.

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]nawet z dwoma wielkimi M :evil_lol::evil_lol: na każdą kieszeń po jednym :diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE]

Na każdy pośladek po jednej :eviltong:

Posted

Hej ;) Jakoś wcześniej nie mogłam tu dotrzeć :eviltong:

Nie napiszę nic odkrywczego, ale Gala jest cudna :loveu:

Życzę powodzenia w pracy :diabloti: W zeszłe wakacje przerabiałam McD i nigdy więcej :shake:

Posted

[quote name='Squ']Hej ;) Jakoś wcześniej nie mogłam tu dotrzeć :eviltong:

Nie napiszę nic odkrywczego, ale Gala jest cudna :loveu:

Życzę powodzenia w pracy :diabloti: W zeszłe wakacje przerabiałam McD i nigdy więcej :shake:[/QUOTE]

Hej ! Fajnie, że dotarłaś - lepiej późno niż wcale ;):eviltong:

Ojoj tak Ci w kość dali?

Posted

[quote name='Justa']
Może mam nieco wąskie horyzonty, ale dla mnie ktoś kto nie szanuje zwierząt nie będzie szanował i ludzi.
[/quote]

Bo tak niestety często jest :shake:

Śliczne foto! :cool3::loveu:

Posted

[quote]I śmieją się ze mnie, że ja tego psa uwielbiam, znam, tyle go nauczyłam i ile czasu z nim spędzam :roll: jakoś niezbyt się tym przejmuję szczerze mówiąc, one nie wiedzą co to znaczy mieć psa bo po prostu nie mają, ale za to posiadają ograniczony tok myślenia :cool3::evil_lol:[/quote]
Skąd ja to znam. Co chwilę słyszę, że jestem dziwna, że kupuję psu prezenty na urodziny, święta, że karmię dobrą karmą, że kupuję specjalne kosmetyki etc. :roll: Ostatnio jak powiedziałam, że będąc na plaży z Lharą ona leżała pod parasolem i dostawała wodę z przenośnej lodówki to zaczęli się śmiać, a jedna koleżanka powiedziała, że chciałaby zostać moim psem :cool1: Dla mnie chore jest niedbanie o psa, jeżeli już się go ma.

[quote]dla mnie ktoś kto nie szanuje zwierząt nie będzie szanował i ludzi.[/quote]
Dokładnie, tak jest.

A McDonald's ,,od kuchni", hmmm - może być ciekawie :razz:

Pozdrawiam!

Posted

oo Justa bedzie pracowac:multi::eviltong:zawsze sie zastanawialam czy bylabym wstanie pracowac w takim miejscu:eviltong:ale nie bede sprawdzac:lol:
powodzenia!

Posted

[quote name='Justa']Hej ! Fajnie, że dotarłaś - lepiej późno niż wcale ;):eviltong:

Ojoj tak Ci w kość dali?[/quote]
W Sopocie McD jest w samym centrum, blisko plaży, klubów itp. Ludzi od groma!
Zrezygnowałam i poszłam do KFC :eviltong:

Teraz szukam czegoś niezwiązanego z jedzeniem, bo w sezonie jest masakrycznie. Było ogłoszenie sklepu zoologicznego, pojechałam, zobaczyłam i bojkotuje ich :angryy:
Sprzedają kornisze bez rodowodu za 990 zł! Trzymają je za szybą :-(

Posted

[quote name='BBeta']Racja ;) Szczególnie jeśli nieźle płacą :cool3:[/QUOTE]

No pieniądze się przydadzą.. Szczególnie, że do 3000zł nie zabiorą mi podatku.

[quote name='Agnes']oo Justa bedzie pracowac:multi::eviltong:zawsze sie zastanawialam czy bylabym wstanie pracowac w takim miejscu:eviltong:ale nie bede sprawdzac:lol:
powodzenia![/QUOTE]

Szczerze mówiąc w mc'syfie nie jadam i właściwie nigdy nie jadałam, a jak zobaczę jak to wszystko od kuchni wygląda zs pewnością nie będę nigdy jeść :eviltong::diabloti:

[quote name='Squ']W Sopocie McD jest w samym centrum, blisko plaży, klubów itp. Ludzi od groma!
Zrezygnowałam i poszłam do KFC :eviltong:

Teraz szukam czegoś niezwiązanego z jedzeniem, bo w sezonie jest masakrycznie. Było ogłoszenie sklepu zoologicznego, pojechałam, zobaczyłam i bojkotuje ich :angryy:
Sprzedają kornisze bez rodowodu za 990 zł! Trzymają je za szybą :-([/QUOTE]

No ja do centrum nie idę, bo z pewnością bym nie wyrobiła. U mnie na wsi w tygodniu nie ma aż takiego ruchu, gorzej w weekendy, ale ja wt-pt, także mam nadzieję, że przeżyję.
W każdym razie planuję pracować do końca sierpnia.

U mnie w zoologu swego czasu sprzedawali psy bez rodowodu za masakryczną kasę. Ale chyba ToZ zadzialał.. :roll:

3mam kciuki za znalezienie pracy !!! :multi:

Posted

[B]Helga[/B] ale się dokopałaś do zdjęcia :lol:

Fotki w cieniu więc temperatura barwowa leży :shake:

[IMG]http://img104.imageshack.us/img104/8378/dsc0445mb7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img161.imageshack.us/img161/3533/dsc0551st4.jpg[/IMG]

Oczywiście nie wyszło tak jak chciałam.. :roll: Ale nawiązując do kącika fryzjerskiego :eviltong:
[IMG]http://img186.imageshack.us/img186/2752/dsc0506xi0.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Justa']Wniosek - człowiek, który nie rozuie takich podstawowych rzeczy, dla mnie jest niewarty przyjaźni. A co będzie jak pilnie będę musiała wyjechać i zostawić z kimś psa?
Ja muszę Wam powiedzieć, że kilka osób wyedukowałam nieco w relacji człowiek-pies. Dzięki temu nieco zmienili nastawienie i pies przestał być tylko niewygodnym przedmiotem, który trzeba przed klatkę wystawić na siku i jak w misce żarcia nie ma to mu wsypać.
Może mam nieco wąskie horyzonty, ale dla mnie ktoś kto nie szanuje zwierząt nie będzie szanował i ludzi.
[/quote]
Nie są warci nic :cool1::shake:
Mam kolegę, którego pies rozciął sobie łapę o szkło, i on z nim nie poszedł do weterynarza bo zapłaciłby 50 zł :cool1: powiedziałam mu, że jak się zakażenie wda to będzie musiał zapłacić 500:diabloti: i poszedł : P
co do zostawiania- wujek jest hodowcą psów, dziadek lubi psy i moim już się kiedyś zajmował, zaufani znajomi rodziców powiedzieli żebym gdzieś pojechała w wakacje bo oni chcą Grama na tydzień :evil_lol: lubię takich ludzi ; )
[quote name='Justa']
Hmmmm. Są ludzie i parapety :lol:
Ja znam takich, co mają body za 8tys i zdjęcia robią na trybie Auto :cool1:
[/quote]
No tamten chłopak znalazł obiektyw canona i chciał go do tego nikona podłączyć :evil_lol: leży na półce i zbiera kurz.
[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]nawet z dwoma wielkimi M :evil_lol::evil_lol: na każdą kieszeń po jednym :diabloti:[/B][/COLOR][/quote]
u nas w MC takie mają, i noszą koszulki w nich :cool1: nie będę pisać jak to pięknie wygląda :evil_lol:
[quote name='bognik']Skąd ja to znam. Co chwilę słyszę, że jestem dziwna, że kupuję psu prezenty na urodziny, święta, że karmię dobrą karmą, że kupuję specjalne kosmetyki etc. :roll: Ostatnio jak powiedziałam, że będąc na plaży z Lharą ona leżała pod parasolem i dostawała wodę z przenośnej lodówki to zaczęli się śmiać, a jedna koleżanka powiedziała, że chciałaby zostać moim psem :cool1: Dla mnie chore jest niedbanie o psa, jeżeli już się go ma.[/quote]
Ja nawet nic nie mówię, oszczędzam sobie śmiechów... ale znam ludzi, którzy uważają że to śmieszne, jednak szanują wszystko.

Posted

[quote name='Justa']
Fotki w cieniu więc temperatura barwowa leży :shake:
[/quote]

no to czas użyć przycisku WB:eviltong:

[url]http://img104.imageshack.us/img104/8378/dsc0445mb7.jpg[/url] [url]http://img186.imageshack.us/img186/2752/dsc0506xi0.jpg[/url] obie długowłose:loveu: (ta pierwsza z drugiej strony głowy, ale to szczegół;))

[quote name='Tinka:)']
Ja nawet nic nie mówię, oszczędzam sobie śmiechów... ale znam ludzi, którzy uważają że to śmieszne, jednak szanują wszystko.[/QUOTE]
są też tacy, którzy szanuja zwierzaki, a ludzi nie..