Justa Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 [quote name='Bonsai']Ja też czekam na zdjęcie w szelkach, bo też myślałam o ich zakupie. :)[/QUOTE] Zdjęcie będzie po weekendzie, bo jedziemy na działeczkę akurat ;) Quote
Justa Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 Smutne wiadomości, znalazłam u Galiny guzek :placz: Quote
malawaszka Posted September 15, 2013 Posted September 15, 2013 Justa oby tylko tłuszczak jak u wieeelu sznaucerów Quote
Justa Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 (edited) [quote name='malawaszka']Justa oby tylko tłuszczak jak u wieeelu sznaucerów[/QUOTE] W dotyku przypomina tłuszczaka, ale poczekam aż się wypowiedzą bardziej doświadczeni ode mnie :shake: Ehhh.. czas leci nieubłaganie.. Galczenek w pasach bezpieczeństwa [IMG]http://img855.imageshack.us/img855/2163/jn2h.jpg[/IMG] Edited September 15, 2013 by Justa Quote
bognik Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='malawaszka']Justa oby tylko tłuszczak jak u wieeelu sznaucerów[/QUOTE] Trzymam kciuki, żeby to było to, a nie nic poważniejszego. [quote name='Justa'] Galczenek w pasach bezpieczeństwa [URL]http://img855.imageshack.us/img855/2163/jn2h.jpg[/URL][/QUOTE] Te pasy wyglądają naprawdę super ;) Quote
wilczy zew Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 pasy super guzek to pewno tłuszczak Quote
Doginka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Oby to był tylko tłuszczak :glaszcze: Gordon ma guzek wielkości małej fasolki przy ogonie, ale nie rośnie i nie maleje, więc na razie nic z tym nie robię. Ma to już od jakichś 2 lat:razz: A Galka wygląda fajnie w tych pasach i pasy fajne;-) Quote
Justa Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Galina dzisiaj została pozbawiona niemal wszystkich siekaczy :shake: odkryły się szyjki zębowe, zęby zaczęły się ruszać no i trzeba było je powyrywać. Korzystając z okazji zrobiliśmy biopsję cienkoigłową guzka.. No i czekamy na wynik. Galeństwo doszło już do siebie, właśnie rzuciła mi pod nogi piłkę :p Quote
malawaszka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 o kurcze ale ją wzięło z tymi ząbkami, dobrze że doszła już do siebie Quote
Justa Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 W biopsji wyszedł tłuszczak :multi: Na razie zostawiam do obserwacji, jak będzie rósł to wyciacham go ;) Quote
LeCoyotte Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 Oj tu też zdrówko szwankuje czarnej sznupce... Oby nie rósł ten tłuszczak:) Szelki jak do auta rajdowego:lol: wyglądają na bezpieczne i wygodne. Quote
Bonsai Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 [quote name='Justa']W dotyku przypomina tłuszczaka, ale poczekam aż się wypowiedzą bardziej doświadczeni ode mnie :shake: Ehhh.. czas leci nieubłaganie.. Galczenek w pasach bezpieczeństwa [IMG]http://img855.imageshack.us/img855/2163/jn2h.jpg[/IMG][/QUOTE] Dopiero wróciłam do żywych (:evil_lol:) i zobaczyłam to zdjęcie. :) Ile Galina waży? Jeśli coś koło 8 kg, to może te szeleczki by pasowały też na mojego Buddy'ego. Moglibyśmy kiedyś umówić się na przymiarkę? :) Quote
Justa Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 [quote name='LeCoyotte']Oj tu też zdrówko szwankuje czarnej sznupce... Oby nie rósł ten tłuszczak:) Szelki jak do auta rajdowego:lol: wyglądają na bezpieczne i wygodne.[/QUOTE] Oby nie, a jak urośnie to się usunie ;) Szele są mega, dużo lepiej się czuję od kiedy je ma, zwłaszcza, że sporo jeździmy samochodem we dwie :) [quote name='Bonsai']I jak tam TŻ, dostał się? Ja tak!!! :)[/QUOTE] [quote name='Bonsai']Dopiero wróciłam do żywych (:evil_lol:) i zobaczyłam to zdjęcie. :) Ile Galina waży? Jeśli coś koło 8 kg, to może te szeleczki by pasowały też na mojego Buddy'ego. Moglibyśmy kiedyś umówić się na przymiarkę? :)[/QUOTE] Dostał się :) :) :) I Tobie gratuluję ! Szelki na 100% będą pasować, bo one mają bardzo dużą regulację, a najważniejsza jest w tym wypadku waga zwierzaka i one są chyba do 12kg o ile dobrze pamiętam :) Polecam, naprawdę są super, chociaż trzepią trochę po portfelu to warto ! Quote
Justa Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Dawno się nie odzywałam, ale jest powód :) Nieoficjalnie skończyłam studia, została tylko papierologia i czekanie na wydanie prawa do wykonywania zawodu ! :) U Galiny wszystko w porządku, trzyma się jakoś dziewczyna, w tym roku stuknie jej lat 11 ;) Quote
malawaszka Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 No to Gratulacje - czyli już możemy Ci mówić Pani Doktor??? :) Quote
Justa Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='wilczy zew']Gratulacje !!! :-)[/QUOTE] Dzięki ! :) To niesamowite.. Jak założyłam tego blożka byłam na samiuśkim początku studiów, a tu już koniec.. ale nie powtórzyłabym tego za żadne skarby :p [quote name='malawaszka']No to Gratulacje - czyli już możemy Ci mówić Pani Doktor??? :)[/QUOTE] Kurcze.. chyba tak ! :mdleje: Aczkolwiek nie dociera to do mnie kompletnie.. Jak ktoś się w klinice do mnie tak zwróci to nie czuję jakby mnie to dotyczyło :p Quote
betty_labrador Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Dzieńdobry Pani Doktorowo :) ale super ze juz masz taki tytuł! oszołomienie - to zrozumiałe :) ale super naprawde! :multi: Głaski dla Galci :) Quote
Korenia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Gratulacje :) W jakiej dziedzinie chciałabyś się specjalizować? Quote
Justa Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 [quote name='betty_labrador']Dzieńdobry Pani Doktorowo :) ale super ze juz masz taki tytuł! oszołomienie - to zrozumiałe :) ale super naprawde! :multi: Głaski dla Galci :)[/QUOTE] Dzięki, też się cieszę ! :) [quote name='Korenia']Gratulacje :) W jakiej dziedzinie chciałabyś się specjalizować?[/QUOTE] Dzięki! Chciałabym chirurgię, a co z tego wyjdzie.. Quote
Unbelievable Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 gratulacje :loveu::loveu::loveu::loveu: 11 lat?! Quote
Justa Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 :loveu: :loveu: :loveu: No.. czas leci, co? Quote
Recommended Posts