Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bonsai']Ja też czekam na zdjęcie w szelkach, bo też myślałam o ich zakupie. :)[/QUOTE]

Zdjęcie będzie po weekendzie, bo jedziemy na działeczkę akurat ;)

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='malawaszka']Justa oby tylko tłuszczak jak u wieeelu sznaucerów[/QUOTE]

W dotyku przypomina tłuszczaka, ale poczekam aż się wypowiedzą bardziej doświadczeni ode mnie :shake:
Ehhh.. czas leci nieubłaganie..

Galczenek w pasach bezpieczeństwa
[IMG]http://img855.imageshack.us/img855/2163/jn2h.jpg[/IMG]

Edited by Justa
Posted

[quote name='malawaszka']Justa oby tylko tłuszczak jak u wieeelu sznaucerów[/QUOTE]
Trzymam kciuki, żeby to było to, a nie nic poważniejszego.

[quote name='Justa']
[URL]http://img855.imageshack.us/img855/2163/jn2h.jpg[/URL][/QUOTE]
Te pasy wyglądają naprawdę super ;)

Posted

Oby to był tylko tłuszczak :glaszcze:
Gordon ma guzek wielkości małej fasolki przy ogonie, ale nie rośnie i nie maleje, więc na razie nic z tym nie robię. Ma to już od jakichś 2 lat:razz:

A Galka wygląda fajnie w tych pasach i pasy fajne;-)

Posted

Galina dzisiaj została pozbawiona niemal wszystkich siekaczy :shake: odkryły się szyjki zębowe, zęby zaczęły się ruszać no i trzeba było je powyrywać.
Korzystając z okazji zrobiliśmy biopsję cienkoigłową guzka.. No i czekamy na wynik.

Galeństwo doszło już do siebie, właśnie rzuciła mi pod nogi piłkę :p

Posted

[quote name='Justa']W dotyku przypomina tłuszczaka, ale poczekam aż się wypowiedzą bardziej doświadczeni ode mnie :shake:
Ehhh.. czas leci nieubłaganie..

[IMG]http://img855.imageshack.us/img855/2163/jn2h.jpg[/IMG][/QUOTE]

Dopiero wróciłam do żywych (:evil_lol:) i zobaczyłam to zdjęcie. :) Ile Galina waży? Jeśli coś koło 8 kg, to może te szeleczki by pasowały też na mojego Buddy'ego. Moglibyśmy kiedyś umówić się na przymiarkę? :)

Posted

[quote name='LeCoyotte']Oj tu też zdrówko szwankuje czarnej sznupce... Oby nie rósł ten tłuszczak:)
Szelki jak do auta rajdowego:lol: wyglądają na bezpieczne i wygodne.[/QUOTE]

Oby nie, a jak urośnie to się usunie ;)
Szele są mega, dużo lepiej się czuję od kiedy je ma, zwłaszcza, że sporo jeździmy samochodem we dwie :)

[quote name='Bonsai']I jak tam TŻ, dostał się? Ja tak!!! :)[/QUOTE]

[quote name='Bonsai']Dopiero wróciłam do żywych (:evil_lol:) i zobaczyłam to zdjęcie. :) Ile Galina waży? Jeśli coś koło 8 kg, to może te szeleczki by pasowały też na mojego Buddy'ego. Moglibyśmy kiedyś umówić się na przymiarkę? :)[/QUOTE]

Dostał się :) :) :)
I Tobie gratuluję !

Szelki na 100% będą pasować, bo one mają bardzo dużą regulację, a najważniejsza jest w tym wypadku waga zwierzaka i one są chyba do 12kg o ile dobrze pamiętam :)
Polecam, naprawdę są super, chociaż trzepią trochę po portfelu to warto !

• 4 months later...
Posted

Dawno się nie odzywałam, ale jest powód :)
Nieoficjalnie skończyłam studia, została tylko papierologia i czekanie na wydanie prawa do wykonywania zawodu ! :)

U Galiny wszystko w porządku, trzyma się jakoś dziewczyna, w tym roku stuknie jej lat 11 ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']Gratulacje !!! :-)[/QUOTE]

Dzięki ! :)
To niesamowite.. Jak założyłam tego blożka byłam na samiuśkim początku studiów, a tu już koniec.. ale nie powtórzyłabym tego za żadne skarby :p

[quote name='malawaszka']No to Gratulacje - czyli już możemy Ci mówić Pani Doktor??? :)[/QUOTE]

Kurcze.. chyba tak ! :mdleje:
Aczkolwiek nie dociera to do mnie kompletnie.. Jak ktoś się w klinice do mnie tak zwróci to nie czuję jakby mnie to dotyczyło :p

Posted

[quote name='betty_labrador']Dzieńdobry Pani Doktorowo :) ale super ze juz masz taki tytuł! oszołomienie - to zrozumiałe :) ale super naprawde! :multi:

Głaski dla Galci :)[/QUOTE]

Dzięki, też się cieszę ! :)

[quote name='Korenia']Gratulacje :) W jakiej dziedzinie chciałabyś się specjalizować?[/QUOTE]

Dzięki!
Chciałabym chirurgię, a co z tego wyjdzie..