Justa Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 [quote name='bognik']Bardzo ładnie w nich wyglądasz! Inaczej, ale ładnie ;) Wyglądasz dobrze, czujesz się w nich dobrze, więc wybaczam obcięcie :diabloti: PS Masz mój kolor oczu :cool3: PS 2 Masz nowy obiektyw? Stawiam na 17-50/2.8 :diabloti:[/QUOTE] A dziękuję ;) i za wybaczenie również :mdleje: :diabloti: Kolor oczu mam coś pomiędzy niebieskim a zielonym, czyli bardziej jak na tym pierwszym zdjęciu. Nie nowy, nie mój - tata kupił sobie do widoczków 17-35 2.8 ;) Quote
bognik Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ooo, to rewelacyjne szkiełko :loveu: Nie tak jak marne 17-50/2.8 :diabloti: Quote
Doginka Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Się nie znam na skrętach i szkiełkach, ale foty Galci wyszły rewelacyjnie:lol:;-):loveu: Quote
Montelka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 No może i masz rację, że jak na Ciebie są krótkie, ale są chyba jeszcze krótsze niż ja widziałam Quote
Justa Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 [quote name='bognik']Ooo, to rewelacyjne szkiełko :loveu: Nie tak jak marne 17-50/2.8 :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Doginka']Się nie znam na skrętach i szkiełkach, ale foty Galci wyszły rewelacyjnie:lol:;-):loveu:[/QUOTE] :loveu: [quote name='Montelka']No może i masz rację, że jak na Ciebie są krótkie, ale są chyba jeszcze krótsze niż ja widziałam[/QUOTE] Już odrosły, niebawem muszę wybrać się ponownie na postrzyżyny :shake: Resztki Galciowe [IMG]http://img804.imageshack.us/img804/6498/dsc0441lx.jpg[/IMG] [IMG]http://img641.imageshack.us/img641/5817/dsc0371sv.jpg[/IMG] [IMG]http://img99.imageshack.us/img99/1156/dsc0532y.jpg[/IMG] [IMG]http://img401.imageshack.us/img401/5882/dsc0273uq.jpg[/IMG] [IMG]http://img560.imageshack.us/img560/6253/dsc0413p.jpg[/IMG] A u mnie znów sesja.. na zmianę z kliniką i resztkami życia prywatnego.. Quote
Doginka Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 [quote name='Justa']...A u mnie znów sesja.. na zmianę z kliniką i resztkami życia prywatnego..[/QUOTE] Współczuję:glaszcze: , ale i trzymam z całych sił, żebyś zaliczyła:thumbs::lol:;-) Quote
#Etna# Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Fajnie Ci w tych krótkich włosach:) Sama niedawno obciełam i to jeszcze krócej hehe od wielu lat nie miałam tak krótkich ale sobie chwale:) Mnie to zawsze bawi jak sznaucery wychodzą z wody:lol: Jakie one te nóżki mają chudziutkie hehe jak od innego psa. [url]http://img641.imageshack.us/img641/5817/dsc0371sv.jpg[/url] świetne!! Quote
betty_labrador Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 czesc. o nareszcie odsloniłaś nam swą twarz. Wyobrazalam sobie ze włosy sa krotsze -trcohe za ucho :) ale w tych bardzo CI ładnie- w ogole masz piękne włosy :loveu: zazdraszczam :) i Galinka śliczna zrudziała :D Trzymam kciuki za sesje! na pewno dasz sobie rade :) :calus: Quote
Justa Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='Doginka']Współczuję:glaszcze: , ale i trzymam z całych sił, żebyś zaliczyła:thumbs::lol:;-)[/QUOTE] Trzymaj trzymaj, jutro mam pierwszy i najgorszy egzamin :mdleje: Z uwaga.. weterynarii sądowej :mdleje: Co lepsze, nie boję się interny, rozrodu, chirurgii.. boję się weterynarii sądowej :placz: [quote name='#Etna#']Fajnie Ci w tych krótkich włosach:) Sama niedawno obciełam i to jeszcze krócej hehe od wielu lat nie miałam tak krótkich ale sobie chwale:) Mnie to zawsze bawi jak sznaucery wychodzą z wody:lol: Jakie one te nóżki mają chudziutkie hehe jak od innego psa. [url]http://img641.imageshack.us/img641/5817/dsc0371sv.jpg[/url] świetne!![/QUOTE] Dziękuję, moja mama i babcia wciąż nie mogę przeżyć jak mogłam obciąć :p Prawdopodobnie nigdy nie będę miała już takich długich włosów, cóż to za udręka była ! Hehe, prawda - mokry sznaucer to jeden z najbardziej żałosnych widoków :loveu: [quote name='betty_labrador']czesc. o nareszcie odsloniłaś nam swą twarz. Wyobrazalam sobie ze włosy sa krotsze -trcohe za ucho :) ale w tych bardzo CI ładnie- w ogole masz piękne włosy :loveu: zazdraszczam :) i Galinka śliczna zrudziała :D Trzymam kciuki za sesje! na pewno dasz sobie rade :) :calus:[/QUOTE] E tam, już wcześniej odsłaniałam - aż tak nic się nie zmienił tylko jakieś 0,5 metra włosów mniej :p Dziękuję za komplementy :loveu: Muszę znów wybrać się do fryzjera, bo odrosły już od lutego i wywijają się jak chcą :diabloti: Ona zawsze miała rudy podszerstek, tylko teraz jakoś nie mam czasu go wyjąć w ilości na tyle znacznej, żeby nie było go aż tak widać :p Trzymaj trzymaj, bardzo się przydadzą !!! [quote name='weszka']Powodzenia mądralo :kciuki:[/QUOTE] Nie-dziękuję !!! :p Błagam, trzymajcie kciuki, zawsze to pomagało ! A czeka mnie chyba najgorsza sesja w historii mojego studiowania.. Na część przedmiotów będę miała jedno popołudnie na przygotowanie, bo po prostu nie da rady inaczej.. No ale cóż, wrzesień w razie czego też jest dla ludzi ;) Od ponad tygodnia nie byłam w klinice i coś mnie już ciśnie w dołku :placz: A tak pozatym, to w czasie sesji zawsze wyjdzie coś takiego, co nie pozwala mi się skupić na nauce, złośliwość losu :diabloti: [IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5251/dsc0379zf.jpg[/IMG] Quote
Unbelievable Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ja trzymam kciuki jak zawsze! swoją drogą, weterynaria sądowa :mdleje: widzę że weci muszą być wybitnie uzdolnieni we wszystkich dziedzinach :roll: Quote
Bonsai Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Ja umrę przez prawo finansów publicznych... Podatki! Nienawidzę tego przedmiotu i mam już dość tej sesji. Quote
bognik Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Trzymam kciuki! Ja w niedzielę zakończyłam swoją sesję i już mam z głowy. Ty też niedługo będziesz miała ją z głowy ;) Quote
Justa Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='Unbelievable']Ja trzymam kciuki jak zawsze! swoją drogą, weterynaria sądowa :mdleje: widzę że weci muszą być wybitnie uzdolnieni we wszystkich dziedzinach :roll:[/QUOTE] Pokazałam to co musimy wiedzieć studentowi IV roku prawa i trochę się zdziwił :mdleje: [quote name='Bonsai']Ja umrę przez prawo finansów publicznych... Podatki! Nienawidzę tego przedmiotu i mam już dość tej sesji.[/QUOTE] Ola, w związku z dzisiejszym egzaminem - nie mam pojęcia jak możesz to studiować :lol: Powodzenia !!! [quote name='bognik']Trzymam kciuki! Ja w niedzielę zakończyłam swoją sesję i już mam z głowy. Ty też niedługo będziesz miała ją z głowy ;)[/QUOTE] Szybko zleci - 10 dni - 8 egzaminów :diabloti: Takiej to dobrze.. Quote
Justa Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='Bonsai']A co macie na tej weterynarii sądowej?[/QUOTE] Dziś na egzaminie się okazało, że całe prawo cywilne i karne :mdleje: ZDAŁAM, najgorszy egzamin, do którego miałam okazję podchodzić :mdleje: :mdleje: Quote
eria Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Weterynaria z sądem to ma niestety wiele wspólnego , ciąganie weterynarzy po sądach przez klientów to norma :roll:. Cytat: " Fakt, jakoby lek.wet. .......... nastrzykał jadu i trucizny Tygrysiowi w plecka nie znalazł potwierdzenia w rzeczywistości" to mój hit jaki kiedykolwiek słyszałam:evil_lol: , sytuacja o której opowiadał mój szef . Nawiedzonych klientów jest dużo :shake:. Gratulacje!!!! :multi: Quote
Justa Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='eria']Weterynaria z sądem to ma niestety wiele wspólnego , ciąganie weterynarzy po sądach przez klientów to norma :roll:. Cytat: " Fakt, jakoby lek.wet. .......... nastrzykał jadu i trucizny Tygrysiowi w plecka nie znalazł potwierdzenia w rzeczywistości" to mój hit jaki kiedykolwiek słyszałam:evil_lol: , sytuacja o której opowiadał mój szef . Nawiedzonych klientów jest dużo :shake:. Gratulacje!!!! :multi:[/QUOTE] Spoko, ale od tego będę miała prawnika przecież :p Quote
Bonsai Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Justa']Dziś na egzaminie się okazało, że całe prawo cywilne i karne :mdleje: ZDAŁAM, najgorszy egzamin, do którego miałam okazję podchodzić :mdleje: :mdleje:[/QUOTE] Gratulacje! Całe cywilne, czyli rodzinne, spadki i procedura też? Procedura karna? Czy władze Twojej uczelni myślą, że Wam to jakkolwiek w przyszłej pracy pomoże? Tego nie da się ogarnąć w jeden rok! A po łebkach znać - nie ma to najmniejszego sensu. Współczuję. Quote
Unbelievable Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Justa, gratulacje :loveu: [quote name='Bonsai'] Czy władze Twojej uczelni myślą, że Wam to jakkolwiek w przyszłej pracy pomoże? Tego nie da się ogarnąć w jeden rok! A po łebkach znać - nie ma to najmniejszego sensu. Współczuję.[/QUOTE] tak apropo, ja musiałam w jeden semestr(a jestem na drugim) zaprojektować statek (nie budowany od 20 lat), razem z wyznaczeniem trasy opisem wszystkich cieśnin, zatok i basenów przez które ma statek przepływać razem z przewidywanymi warunkami pogodowymi, rysunkami poglądowymi tegoż, opisami portów docelowego i startowego, rodzajami przewożonych towarów, rodzajami urządzeń przeładunkowych, plus gwóźdź programu czyli rysunek statku, najlepiej w autocadzie(którego nas nikt nie uczył, bo po co), z wyznaczoną gruszką dziobową i rufową, lukami, ładowniami i wszystkimi krzywiznami :grins: Quote
Justa Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [quote name='Bonsai']Gratulacje! Całe cywilne, czyli rodzinne, spadki i procedura też? Procedura karna? Czy władze Twojej uczelni myślą, że Wam to jakkolwiek w przyszłej pracy pomoże? Tego nie da się ogarnąć w jeden rok! A po łebkach znać - nie ma to najmniejszego sensu. Współczuję.[/QUOTE] Nie no, bez przesady.. Rodzinnego nie było i spadków też nie ;) Teoretycznie miało być ulokowanie weterynarii w każdym z tych działów prawa, ale praktycznie oczywiście wyszło na to, że pytania dotyczyły kosmosu.. Wiesz, to tak jakby wyciąć z historii np 20 lat - nauczyć się ich ale nie mieć pojęcia o tym co działo się wcześniej i później + nie znać podstaw. Zero myślenia przyczynowo-skutkowego, zero jakiegokolwiek myślenia.. Bo jak tu myśleć jak się nie zna podstaw i próbuje się nauczyć jakiegoś abstrakcyjnego podrozdziału na pamięć? Pytania pomocnicze z serii betonowe koło ratunkowe :mdleje: I nie żaden rok - ino pół roku ;) Miałam nieodparte wrażenie, że pani dr mówi w innym języku niż my.. My jej nie rozumiałyśmy, ona nas.. ale 3 jest :mdleje: Quote
weszka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Najważniejsze że masz to z bańki :multi: Są takie wymysły na studiach chyba wymyślone tylko po to żeby studentom dać w doopę i miec na czym ich uwalić. Nie żebym miała coś do prawa bo sama jestem prawnik ;) Quote
Bonsai Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 A mi wrzucili w obowiązkowe przedmioty prawo finansowe i ubezpieczenia społeczne - kompletnie nie rozumiem po co mi to, zwłaszcza, że moja wiedza z ubezpieczeń zdąży się "przeterminować" miesiąc po egzaminie... :P Ale już moim zdaniem bardzo ważny przedmiot - prawo prywatne międzynarodowe - nie jest u nas obowiązkowy! I jeśli chcę, to muszę się mocno nagiąć, by zdać to, co mi się naprawdę przyda - bo mój czas wypełniają mi przedmioty, które prawdopodobnie przydadzą mi się jeszcze tylko raz w życiu - na egzaminie wstępnym na aplikację. No, ale teraz przede mną prawo pracy (którego też szczególnym uczuciem nie darzę, bo mam dziwne poczucie, że pracownik jest tu wystawiany na piedestał i wręcz za mocno chroniony, co przyprawia mnie o mdłości...). Ale wszystko, co lubiłam (procedura cywilna! :loveu:), zdałam już w zerówce. Zostały mi same śmieci. :( Quote
Kashdog Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 ......czytam wszystko co piszecie i coraz bardziej się załamuję :mdleje: Quote
wilczy zew Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Unbelievable'] z wyznaczoną gruszką dziobową i rufową[/QUOTE] co to takiego? gratulacje za egzamin! Quote
Recommended Posts