Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='betty_labrador']a moze...względne? :diabloti:[/QUOTE]

Może i względne - bo w końcu nikt nikomu nie nakaże się uczyć i zaliczyć roku, czyż nie? ;)

Semestr ledwo się zaczął, a tu już 5 pierwsze kolokwium praktyczne z anatomii, 10 teoretyczne. Kolejne 19 i 25.
26, 27 histologia.
Tempo więc nieziemskie..
Komputer stał się dla mnie narzędziem do sprawdzenia poczty właściwie. W sumie nic dziwnego, bo jak tylko jest chwila wolnego (a tych chwil jest niewiele), to staram się spać lub spotkać z TZ.
I tak życie sobie płynie.

Nowych zdjęć brak, bo i pogoda nie taka jakby się chciało i pies średnio nadaje się do fotografowania w tej chwili. Mam nadzieję, że zima idzie sobie już precz i będzie można jaszczureczkę doprowadzić do jako-takiego stanu.

Wspomnienie lata..
[IMG]http://img136.imageshack.us/img136/5772/dsc0757.jpg[/IMG]

Dziękuję za odwiedziny i trzymajcie się kochani :multi:

Posted

czesc Justynko :loveu:

o widze ze nauka goni, i widze ze zmiany :cool3: w zyciu osobistym :) super, gratulacje :loveu:

Twoja suka ma teraz cieczke i ma zakaz biegania bez smyczy :roll:

piekne wspomnienie lata, pozdrowka, trzymaj sie cieplo w te ziomowo-wiosenne dni :diabloti:

Posted

zdjęcia!:multi:
Nie zostawiaj nas samych na długo:mad:

[quote name='Justa']
Semestr ledwo się zaczął, a tu już 5 pierwsze kolokwium praktyczne z anatomii, 10 teoretyczne. Kolejne 19 i 25.
26, 27 histologia.
Tempo więc nieziemskie..[/QUOTE]

:crazyeye: ja pierwsze mam za 2 miesiące:evil_lol: chyba przestane narzekać, że mam dużo nauki:eviltong:

Posted

No to trzymam mocno kciuki za te kolokwia Justa, super że chociaz jakies zdjęcia sie pojawiły i ja tez czekam na wiosenną pogodę:) Ja pierwsze pisze juz w piatek z matmy, potem materiały inzynierskie, biochemia tak wiec tez sobie ostro lecimy to co dopiero musi byc u ciebie.....:crazyeye:

Posted

[quote name='Doginka'][URL]http://img88.imageshack.us/img88/1486/dsc2380blur.jpg[/URL]
Ale to nie Ty robiłaś tą fotkę:shake::loveu:
Jest piękna:loveu:[/quote]

przecież mogła ją zrobić sama;)

Posted

[quote name='Doginka'][url]http://img88.imageshack.us/img88/1486/dsc2380blur.jpg[/url]
Ale to nie Ty robiłaś tą fotkę:shake::loveu:
Jest piękna:loveu:[/QUOTE]

Robiona własnoręcznie ;)

Dziękuję :multi:

Posted

[quote name='Justa']Mówcie mi wet-bogu :cool1: Zdałam poprawkę egzaminu z chemii i jestem na czysto :cool3::multi:[/quote]

co tam bede tak po kawalku mowic:eviltong: poczekam az powiem Weterynarzu:cool3::eviltong:

ach no oczywiscie gratuluje!:lol: