Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przesylam linki do zgloszen na nasze obozy:

Oboz z Grygarem (juz prawie pelny) [url]http://kafort.pl/php/fort_obozy.php?a=zglos&id=18[/url]

Oboz dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych I (juz prawie pelny) [url]http://kafort.pl/php/fort_obozy.php?a=zglos&id=16[/url]

Oboz dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych II [url]http://kafort.pl/php/fort_obozy.php?a=zglos&id=17[/url]

Posted

Dostałam się na Grygarowy! :multi: :multi: :multi:

Tylko mała uwaga: w potwierdzeniu macie napisane, że to dla początkujących i średniozaawansowanych :eviltong:

I mam takie pytanko co do koszulki: nie jestem pewna rozmiaru, zaznaczyłam S, bo wielokrotnie jak wybierałam M-ke, to była duża. Czy można dowiedzieć się dokładnie jaki ma rozmiar (szerokość w cm) i ewentualnie zmienić?

Posted

Chcialam powiedziec, ze na oboz z Grygarem zostalo jeszcze jakies pojedyncze miejsce chyba i na II oboz dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych. Na pierwszym juz jest pelno.

Posted

[quote name='Zielsko']Chcialam powiedziec, ze na oboz z Grygarem zostalo jeszcze jakies pojedyncze miejsce chyba i na II oboz dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych. Na pierwszym juz jest pelno.[/quote]A ja chciałam dodać, żeby osoby zainteresowane, które się nie dostały, zapisywały się na listę rezerwową - bo doświadczenie mówi, że zawsze jakieś miejsca się zwalniają, czasem w ostatniej chwili. :)

Posted

[quote name='Asti']Flaire - jeśli byś mogła? A jaki chcesz kontakt do moich rodziców: mailowy, telefeniczny?[/quote]
Najlepiej przyślij i to, i to na priv. :)

Posted

Mam pytanie o co chodzi: zgłosiłyśmy się z Martą (na jednego maila, ale dwa zgłoszenia) na obóz niedługo po wstawieniu formularza, przyszło potwierdzenie, a po kilku godzinach, że to nieważne... to chodzi o mnie czy o Martę? Czy może obie? Ktoś miał taką samą sytuację? O co tu chodzi? A ja się tak cieszyłam.... pewnie zaraz dostanę wiadomość, że ta druga też nie jedzie...:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Może to jakieś nieporozumienie? A jak nie, to chyba przynajmniej wyjaśnienie się należy, bo naprawdę mi zależało, żeby tam pojechać.

Posted

[quote name='Gosia&Fuks']Mam pytanie o co chodzi: zgłosiłyśmy się z Martą (na jednego maila, ale dwa zgłoszenia) na obóz niedługo po wstawieniu formularza, przyszło potwierdzenie, a po kilku godzinach, że to nieważne... to chodzi o mnie czy o Martę? Czy może obie? Ktoś miał taką samą sytuację? O co tu chodzi? A ja się tak cieszyłam.... pewnie zaraz dostanę wiadomość, że ta druga też nie jedzie...:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Może to jakieś nieporozumienie? A jak nie, to chyba przynajmniej wyjaśnienie się należy, bo naprawdę mi zależało, żeby tam pojechać.[/quote]A pisałaś do Zielska na priv albo na maila? Jeśli tak, to na pewno dostaniesz wyjaśnienie. Ja bym zgadywała, że jedno zgłoszenie się załapało, a drugie - nie, ale to tylko moje domysły, na pewno powie Ci tylko Zielsko, bo ona ma te zgłoszenia.

Posted

[quote name='Agata i Zorka']I ja i ja też:)
Jadę jupi:) formularz mi sie pojawił:) zapiasłam się na II obóz:) jadę jadę:) Dzięki raz jeszcze Iwonie i Magdzie które gnębiłam cały dzień:) pozdrawiam![/quote]

noooo, jednak sie udalo :D :D to super :D