Zielsko Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Daty obozow sa juz ustalone: 6-12.07.2008 obóz dla zaawansowanych z A. Grygarem, Czechy 21-26.07.2008 oboz agility dla początkujących i średniozaawansowanych I 27.07-2.08.2008 oboz agility dla początkujących i średniozaawansowanych II Szczegóły [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9573079&postcount=49"]Tutaj[/URL] Quote
Ewelina & Hera Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 A kiedy będą dokładniejsze informacje, mi się tam bardzo nie śpieszy,ale jak zaliczka w marcu,to muszę już nudzić rodzicom... A wiadomo ile będzie mniej więcej wynosić zaliczka? Quote
Zielsko Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Powinno byc juz wszystko wiadomo w styczniu. Quote
Ewelina & Hera Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dzięki za odpowiedź,już nie mogę się doczekać XD Quote
Ewelina & Hera Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Boshe, jeszcze tyle czasu, a ja nie mogę się już doczekać!!! Ja chcę już wakacje! Muszę poćwiczyć trochę z moją wyżełką, żeby wstydu nie było :oops:. A ile płaciliscie zaliczki w zeszłym roku? Quote
Guciek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Proponuję zajrzeć do pierwszego posta. Tam dużo jest napisane odnośnie zeszłego obozu :) Quote
duzebzium Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Też bym pojechała na taki obóz :roll: Tylko ja jestem kompletnym laikiem:placz: i nie wiem czy moje psy sie sprawdza w tym sporcie:shake:... Quote
Ewelina & Hera Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A większość z mojego przedziału wiekowego, na który jedzie termin ;)? Quote
Ewelina & Hera Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote] Też bym pojechała na taki obóz :roll: Tylko ja jestem kompletnym laikiem:placz: i nie wiem czy moje psy sie sprawdza w tym sporcie:shake:[/quote] Ja myślę, że możesz jechać przecież to też obóz dla początkujących :) Quote
duzebzium Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No w sumie tak:cool3: Chciałabym ćwiczyć z moimi psiakami cały rok:shake: ale niestety u mnie w Wałbrzychu nie ma :placz: najbliższy klub we Wrocławiu, a pociagiem to 2 godziny = dojechanie do danego miejsca... a prawo jazdy jeszcze nie posiadam:shake: Wiec jak bym sie wybrała to były by moje pierwsze kroki. Jedna suczka ma prawie 3 lata:shake: ale jest lakoma na smakolyki:lol: za nie to wszystko zrobi;) a druga ma teraz 9 miesiecy... wiec jak cos wybrałabym sie z dwoma psami... ale nie wiem czy to ma sens:oops: Quote
duzebzium Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Louneliness nie zauważyłam że jesteś z Wrocławia.:lol: Trenujesz tam?;> Quote
Ewelina & Hera Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Skakałam tylko w przedszkolu dla psów, a tak to sama sobie skonstruowałam tor i sama ćwiczę :lol: Quote
Asti Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Duzebzium - jeśli Twoje psiaki są prawidłowo zsocjalizowane i mają dobrą kondycję (raczej bez nadwagi) - to jedź! Mnie ostatnio właśnie te dwa czynniki przeszkodziły w swobodnych treningach. Quote
Ewelina & Hera Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Asti - do wakacji jeszcze dużo czasu, myślę, że jakbyś się postarała do wakacji i np. wychodziła na długaśne spacer w których będzie i zabawa z innymi psami to Twoja psina by i schudła i byłaby chociaż odrobinę bardziej zasocjalizowana ;), spróbuj, na pewno warto. Quote
Ewelina & Hera Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ja chceeem już waaaakacje!!! A kto by ewentualnie chciał być ze mną w pokoju ? Może się przedstawię :cool3: :evil_lol:: Nazywam się Ewelina, mam 14 lat, na obóz chciałabym jechać z wyżełką, yorka Nikiego vel. Czipsa, chyba wezmę towarzysko :lol:, ogólnie jestem zgodliwa i w ogóle, ale jak mnie coś ( lub ktoś :roll: ) zdenerwuje, bywam bezczelna :diabloti:, ale nie ma się co mnie bać, jestem bardzo grzeczna ;) :Dog_run: Quote
BooBC Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Zobaczymy , postaramy się nazbierać kasę i może przyjedziemy. Szkoda że tak daaaaleko. :-( Quote
Agnieszka & Figo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ja bym chętnie pojechała... ale bez psa niestety :cool1:. Quote
Marta & Figa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Zbieram pieniądze...zobaczymy czy mi się uda uzbierać do wakacji :) Jak tak to pojade z moim Fiśkiem ( i niestety z młodszą siostrą :( ) Quote
Marta & Figa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 [quote name='akodinka']zbieraj, zbieraj :P napewno się uda[/quote] Mam taka nadzieję ;) Bardzo bym chciała pojechać na obóz bo Fiśka na widok toru świruje :loveu: Jak by mi się udało uzbierać to pisałabym się na 1 termin czyli 21-26.07.2008 :p Quote
Likaa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 mhm :) aa pojechałabym sobie znowu.. :) W zeszlym roku było świetnie, ale nie wiem czy dam radę, bo na wakacje planuje kupno drugiego psa. Hmm w każdym razie dzieewczyny jak macie okazję, to nie zastanawiajcie się i jedźcie :D Quote
Guciek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='Zielsko']Powinno byc juz wszystko wiadomo w styczniu.[/QUOTE] 31 stycznia i nadal cisza :lol: Quote
Recommended Posts