Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chociaż raz ;) a tak w ogóle żebyśmy się tak wyprzedzały w wymyślaniu gdzie tu psy upychać..a tu nic niestety...czarna dziura, nic nam nawet nie daje burza mózgów :(

Posted

ja mam sunie która mogłaby sie zaraziec a nie mam warunkow by 2 psy nie miały z soba stycznosci(ZA małe mieszkanie) ale rzucam juz wontek na liste proanimalistycxzna..

Posted

Shady zostaje u mnie w moim mieszkaniu do środy, jednak nie u dziadków ;)
Jutro z Martik mam nadzieje, że uda nam się go podwieźć do weta bo znowu ma chyba temperature:shake: Pan z DT płatnego powiedział, że dobrze by było sprawdziź jego płuca, bo często sapie i ma ciężki oddech.

Nie wiem co zrobimy po tym 25.03:roll:

Posted

Myślałam żeby go ulokować w jakimś hoteliku, bo jak na razie innego wyjścia nie mamy za bardzo, jednak w chwili obecnej jesteśmy za biedni na hotel :evil_lol:
W domu powiedziałam, ze Shady w środe idzie do DS, bo inaczej moja mama by się nie zgodziła absolutnie na tym czas do tej środy..
Żal mi Shaduni.. on tak szybko się przywiązuje do człowieka.. W chwili obecnej nie odstępuje mi na krok.. jak już wcześniej pisała martik, on ma syndrom psa porzuconego.. Nie wiem jak zniesie kolejną "przeprowadzkę":placz:

DT lub DS pilnie!!!!!

Posted

lorien na wątku piszą, że nie moge wieźć tego psa do rzeszowa o którym Ci mówiłam więc mam też i wtorek wolny gdyby nam się jutro nie udało i tak jutro przyjadę wtedy mu zmierzyć temperaturę i jak wyjdzie wysoka to pojedziemy jutro jak nie to we wtorek, bo na pewno będzie ta fajna babka, tak chyba mówiła, że jest cały dzień we wtorek w lecznicy ..tylko ja też pewnie będę musiała iść do pracy do lecznicy, nie wiem tylko w jakich godzinach, Michalski ma zawsze zabiegi we wtorek to chcę być, bo się najwięcej nauczę ;) jakoś się zgramy, wiem że chcesz chyba iść też we wtorek do schronu tak?

Posted

Tak, we wtorek będę w schronisku. Dziękuję Martik, o której mniej więcej byś była u mnie? Martwię sie o Shadunia on się tak szybko przywiązuje do ludzi.. :placz:

Posted

Jutro Shaduch jedzie z nami do weterynarza. Trzeba koniecznie sprawdzić jego płuca. Mam nadzieje, że gdy został przeniesiony do izolatkiw schronisku, niczego się nie nabawił..

Posted

Dziękuję Kamiluś;)

Shady czuje sie ogolnie dobrze, jak zawsze chetny do pieszczot i zabawy. Bedzie swietnym towarzyszem zarowno dla dzieci jak i odoby doroslej.
Jednak oddech nie jest taki jaki byc powinien..:-(

Posted

och tan nasz Shady, jutro juz wtorek a on od srody musi opuścic mieszkanie, co my lorien zrobimy :( i jeszcze nam doszło choróbsko :shake: my juz z nim mamy takie przeboje...na końcu musi być happy end, dom musi być po prostu superaśny...

Posted

Podnoszę....
Wczoraj dzwoniłam do kilku hotelików... Ale mają bardzo wys. ceny:shake::shake:
Jeden znalazłam za 15 zł. ale...zawsze musi być ale.. przyjmują małe psy:-(:-(
Szukam dalej...

Posted

martik b napisał(a):
och tan nasz Shady, jutro juz wtorek a on od srody musi opuścic mieszkanie, co my lorien zrobimy :( i jeszcze nam doszło choróbsko :shake: my juz z nim mamy takie przeboje...na końcu musi być happy end, dom musi być po prostu superaśny...

Jakie choróbsko? na co ten biedaczek jeszcze choruje? :-(