martik b Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 chociaż raz ;) a tak w ogóle żebyśmy się tak wyprzedzały w wymyślaniu gdzie tu psy upychać..a tu nic niestety...czarna dziura, nic nam nawet nie daje burza mózgów :( Quote
eliza_sk Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Wesołych Świąt psiaczki i cioteczki i wujeczki :) Quote
w-lenka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ja mam sunie która mogłaby sie zaraziec a nie mam warunkow by 2 psy nie miały z soba stycznosci(ZA małe mieszkanie) ale rzucam juz wontek na liste proanimalistycxzna.. Quote
kamilka91 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Shady jeszcze zaraża? Cioteczki, jakoś sobie poradzicie, nie ma innego wyjścia :) Wy zawsze coś wymyślicie :) Quote
Lorien:) Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Shady jest już od 9.00 u mnie, jest jak na razie b. grzeczny. Nie, on już nie zaraża!!!;) Quote
kamilka91 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No, na takie coś czekałam :) jak Ty to zrobiłaś, że już jest u Ciebie? ;) to dobrze że nie zaraża, łatwiej będzie o następny DT (bo chyba na razie nie macie...?) Quote
Lorien:) Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Shady zostaje u mnie w moim mieszkaniu do środy, jednak nie u dziadków ;) Jutro z Martik mam nadzieje, że uda nam się go podwieźć do weta bo znowu ma chyba temperature:shake: Pan z DT płatnego powiedział, że dobrze by było sprawdziź jego płuca, bo często sapie i ma ciężki oddech. Nie wiem co zrobimy po tym 25.03:roll: Quote
kamilka91 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Lorien, nie martw się, coś się wymyśli... mam nadzieję... Quote
Lorien:) Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Myślałam żeby go ulokować w jakimś hoteliku, bo jak na razie innego wyjścia nie mamy za bardzo, jednak w chwili obecnej jesteśmy za biedni na hotel :evil_lol: W domu powiedziałam, ze Shady w środe idzie do DS, bo inaczej moja mama by się nie zgodziła absolutnie na tym czas do tej środy.. Żal mi Shaduni.. on tak szybko się przywiązuje do człowieka.. W chwili obecnej nie odstępuje mi na krok.. jak już wcześniej pisała martik, on ma syndrom psa porzuconego.. Nie wiem jak zniesie kolejną "przeprowadzkę":placz: DT lub DS pilnie!!!!! Quote
kamilka91 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Pytam i pytam ludzi wciąż, ale nikt go nie chce... :-( Quote
martik b Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 lorien na wątku piszą, że nie moge wieźć tego psa do rzeszowa o którym Ci mówiłam więc mam też i wtorek wolny gdyby nam się jutro nie udało i tak jutro przyjadę wtedy mu zmierzyć temperaturę i jak wyjdzie wysoka to pojedziemy jutro jak nie to we wtorek, bo na pewno będzie ta fajna babka, tak chyba mówiła, że jest cały dzień we wtorek w lecznicy ..tylko ja też pewnie będę musiała iść do pracy do lecznicy, nie wiem tylko w jakich godzinach, Michalski ma zawsze zabiegi we wtorek to chcę być, bo się najwięcej nauczę ;) jakoś się zgramy, wiem że chcesz chyba iść też we wtorek do schronu tak? Quote
Lorien:) Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Tak, we wtorek będę w schronisku. Dziękuję Martik, o której mniej więcej byś była u mnie? Martwię sie o Shadunia on się tak szybko przywiązuje do ludzi.. :placz: Quote
Lorien:) Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Jutro Shaduch jedzie z nami do weterynarza. Trzeba koniecznie sprawdzić jego płuca. Mam nadzieje, że gdy został przeniesiony do izolatkiw schronisku, niczego się nie nabawił.. Quote
kamilka91 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 A jak on się czuje? Zrobiłam mu ogłoszenie na adopcje.org, na razie czekam na akceptację... Quote
Lorien:) Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Dziękuję Kamiluś;) Shady czuje sie ogolnie dobrze, jak zawsze chetny do pieszczot i zabawy. Bedzie swietnym towarzyszem zarowno dla dzieci jak i odoby doroslej. Jednak oddech nie jest taki jaki byc powinien..:-( Quote
Lorien:) Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Dzisiaj odkryłam, że Shady to kastrat ;) Quote
kamilka91 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 To dobrze, zwiększa to jego szanse na adopcję :) Quote
martik b Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 och tan nasz Shady, jutro juz wtorek a on od srody musi opuścic mieszkanie, co my lorien zrobimy :( i jeszcze nam doszło choróbsko :shake: my juz z nim mamy takie przeboje...na końcu musi być happy end, dom musi być po prostu superaśny... Quote
Lorien:) Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Jutro obdzwonię kilka osób, które znalazłam ogłoszenia o przygarnięciu onka na DT i DS, oraz do hotelu w brzozie pod Bdg.. Quote
Lorien:) Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Taki wspaniały psiak, a nikt go nie chce.. Ja go nie chcę oddawać!!:placz::placz: Już by mógł u mnie zostać na zawsze ;) Quote
Marta697 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Podnoszę.... Wczoraj dzwoniłam do kilku hotelików... Ale mają bardzo wys. ceny:shake::shake: Jeden znalazłam za 15 zł. ale...zawsze musi być ale.. przyjmują małe psy:-(:-( Szukam dalej... Quote
martik b Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 przecież on taki maluśki..nie wezmą go :cool3: Quote
kamilka91 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 martik b napisał(a):och tan nasz Shady, jutro juz wtorek a on od srody musi opuścic mieszkanie, co my lorien zrobimy :( i jeszcze nam doszło choróbsko :shake: my juz z nim mamy takie przeboje...na końcu musi być happy end, dom musi być po prostu superaśny... Jakie choróbsko? na co ten biedaczek jeszcze choruje? :-( Quote
Recommended Posts