Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaledwie kilka dni stosowania leków a poprawa już u Shadunia widoczna. Grzybicy na uchu już prawie nie widać:crazyeye: ma tylko łysy placek;) Dopiero dzisiaj się przekonałam, jaka to z Shaducha wielka kulka energii :lol:

Zdjęcia z dzisiejszego spacerku na terenie schroniska:cool3:
(shaduch - cały fioletowy od leku hehe)

Posted

Dzisiaj byłam na spacerze na terenie schroniska z Shadim. Jest to wspaniały pies.Tak jak już napisała Kamila, jest wulkanem energii ale przy tym jest ułożony i posłuszny.

Posted

jaki cudny :loveu: Kochane z czy ktoś wie jak on do dzieci...bo właśnie miałam tel od Pani z włocławka, która zauważyła go na allegro i jest zainteresowana, by mieszkał w bloku, podoba się tylko chcą wiedzieć czy dzieci lubi ..ja myślę, że tak, Pani nie ma auta ale by zapłaciła nawet za transport jak by jej ktoś go przywiózł więc 3majcie kciuki bo jest szansa..nie chce zapeszać, bo pani dzwoniła i się wypytywała o charakter o tą chorobę, powiedziała, że jeszcze dzisiaj będzie wszystko konsultować z rodziną i zadzwoni jutro...tak bym sobie marzyła żeby ktoś go pokochał...

Posted

lalalalalalalala :cunao: pani już do mnie dzwoniła i są decydowani :loveu: zgadza się na wizytę przedadopcyjną i zaraz pisze do kogoś z włocławka żeby się z nią spotkali

Posted

Jestem taaaka szczęśliwa ;) :multi::multi::multi::multi::multi:

Martik - jesteś niesamowita! Dziękuję Ci za wszystko co zrobiłaś dla nas i dla Shadusia;):lol:

Posted

to nie tylko moja zasługa a nas wszystkich, wszystkie walczyłyśmy o Shadunia ...i wywalczyłyśmy :loveu: właśnie dla takich momentów warto żyć i nie poddawać się :)

Posted

dziewczyny nie cieszmy się aż tak, też jestem podekscytowana ale spokojna będę dopiero jak dom okaże sie po kontroli przedadopcyjnej ok i Shady tam będzie....bo ludzie potrafią być straszni, nie mówię oczywiście, że wszyscy ale właśnie dziś pojechał do nowego domu Misio z mojego podpisu z Torunia i dziś już z tego domu wraca :(((( bo Państwa przerosła sytuacja :angryy: a byli zdecydowaniu na 100% :shake: dlaczego to życie musi być dla tych psów takie okrutne :(

Posted

Viris do której napisałam pw z prośba o kontrolę niestety od niedawna już nie mieszka we włocławku :( więc nam nie pomoże, czy ktoś ma kogoś w tych rejonach kto by mógł sprawdzić ten domek?