martik b Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Aniu dziękujemy :loveu: ...całujemy koleżankę :loveu: lorien jak tam przebiegła rozmowa i sytuacja shadiego wygląda, bo się boję .. Quote
martik b Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ogłosiłam Shadiego na www.4lapy.pl www.kupiepsa.pl www.alegratka.pl i jeszcze chciałam allegro ale coś nie działają wszystkie funkcje, przepraszają za problemy więc zrobię to później...dziewczyny gdzie możecie to też ogłaszajcie ... i zaraz wystawiam bazarek dla niego Quote
martik b Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Pachnący bazarek dla Shadiego ;) www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107483 Quote
martik b Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 dzisiaj już działa allegro..a więc http://www.allegro.pl/show_item.php?item=328697519 Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 wpłaciłam 30 zł...na razie więcej nie dam rady, bo same mamy od wczoraj biedulke straszna... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9683117#post9683117 Quote
Lorien:) Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Zaledwie kilka dni stosowania leków a poprawa już u Shadunia widoczna. Grzybicy na uchu już prawie nie widać:crazyeye: ma tylko łysy placek;) Dopiero dzisiaj się przekonałam, jaka to z Shaducha wielka kulka energii :lol: Zdjęcia z dzisiejszego spacerku na terenie schroniska:cool3: (shaduch - cały fioletowy od leku hehe) Quote
kamilka91 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Wulkan energii... uwielbia biegać, szaleć... ale nie skacze na ludzi! Siada, podaje łapki (obie!) :) Nie ucieka, przychodzi na zawołanie... czego chcieć więcej? :loveu: Quote
Marta697 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Dzisiaj byłam na spacerze na terenie schroniska z Shadim. Jest to wspaniały pies.Tak jak już napisała Kamila, jest wulkanem energii ale przy tym jest ułożony i posłuszny. Quote
Lorien:) Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Nowy bazarek na shadiego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9702061#post9702061 Quote
martik b Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 jaki cudny :loveu: Kochane z czy ktoś wie jak on do dzieci...bo właśnie miałam tel od Pani z włocławka, która zauważyła go na allegro i jest zainteresowana, by mieszkał w bloku, podoba się tylko chcą wiedzieć czy dzieci lubi ..ja myślę, że tak, Pani nie ma auta ale by zapłaciła nawet za transport jak by jej ktoś go przywiózł więc 3majcie kciuki bo jest szansa..nie chce zapeszać, bo pani dzwoniła i się wypytywała o charakter o tą chorobę, powiedziała, że jeszcze dzisiaj będzie wszystko konsultować z rodziną i zadzwoni jutro...tak bym sobie marzyła żeby ktoś go pokochał... Quote
martik b Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 lalalalalalalala :cunao: pani już do mnie dzwoniła i są decydowani :loveu: zgadza się na wizytę przedadopcyjną i zaraz pisze do kogoś z włocławka żeby się z nią spotkali Quote
Lorien:) Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Jestem taaaka szczęśliwa ;) :multi::multi::multi::multi::multi: Martik - jesteś niesamowita! Dziękuję Ci za wszystko co zrobiłaś dla nas i dla Shadusia;):lol: Quote
Marta697 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Martik jesteś świetna:loveu::loveu::loveu::loveu: Tak się cieszę:multi::multi:Shaduś wiedziałam że Ci się uda!!!!!!! Quote
martik b Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 to nie tylko moja zasługa a nas wszystkich, wszystkie walczyłyśmy o Shadunia ...i wywalczyłyśmy :loveu: właśnie dla takich momentów warto żyć i nie poddawać się :) Quote
eliza_sk Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 :Rose::Rose::Rose: Jesteście wielkie dziewczyny. Trzymam kciuki:) Quote
& Gloria & Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 martik b napisał(a)::loveu: właśnie dla takich momentów warto żyć i nie poddawać się :) Dokładnie! :multi::multi::multi: Bardzo się cieszę.:loveu: Quote
kamilka91 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 dopiero teraz przeczytałam... Martik jesteś wspanaiała! :multi: Shaduńciu, nareszcie się doczekałeś! :loveu: Quote
martik b Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 dziewczyny nie cieszmy się aż tak, też jestem podekscytowana ale spokojna będę dopiero jak dom okaże sie po kontroli przedadopcyjnej ok i Shady tam będzie....bo ludzie potrafią być straszni, nie mówię oczywiście, że wszyscy ale właśnie dziś pojechał do nowego domu Misio z mojego podpisu z Torunia i dziś już z tego domu wraca :(((( bo Państwa przerosła sytuacja :angryy: a byli zdecydowaniu na 100% :shake: dlaczego to życie musi być dla tych psów takie okrutne :( Quote
martik b Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Viris do której napisałam pw z prośba o kontrolę niestety od niedawna już nie mieszka we włocławku :( więc nam nie pomoże, czy ktoś ma kogoś w tych rejonach kto by mógł sprawdzić ten domek? Quote
Lorien:) Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Ja mam.. jednak w chwili obecnej są w Irlandii..:roll: Na dogo, na pewno jest ktoś z Włocławka.. Quote
Recommended Posts