Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Też na początku nie byłam zachwycona... Ale bynajmniej zrobił się spokojniejszy, bo teraz non stop sobie biega, a w boksie swoje ogromne pokłady energii przekładał na demolowanie boksu heh :razz: W piątek zrobi się mu nowe fotki wstawi na dogo oraz zrobię maluchowi allegro... Chcę również wydrukować ogłoszenia i rozwiesić w "naszej" klinice, w zoo markecie, na przystankach itp
Czas znaleźć mu nowy wspaniały dom, aby w wakacje miał już kto go kochać:lol:

Posted

No skoro nie choruje, a się trochę uspokoił, to nawet dobrze... łatwiej będzie znaleźć mu dom. I w takim razie mógłby byc to domek z ogrodem chyba, prawda? ;)
Lorien, Mam pytanie: on został wykastrowany? jeśli tak, to kiedy? ;)

Posted

Bo gadałam z pewnym szkoleniowcem, powiedział, że psy ok. 8 miesięcy po kastracji stają się spokojne. Jak długi jest to czas, zależy od tego, czy są inne niespokojne psy w jego otoczeniu, jak bardzo jest kochany, czy przebywa z dziećmi itd... Także wiek ma duże znaczenie, Shady jest młodym psiakiem, a to korzystnie wpływa na stabilizację... ;)
Mam wrażenie, że to co napisałam, jest oczywiste... :eviltong:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Shady w piątek znalazł nowy dom!!
Państwo przyjechali z Dąbrowy Chełmińskiej, kilka km od Bydgoszczy. Shady poszedł do gospodaratwa, państwo mieli owczarka niem. ale umarł im ze starości. Powiedzieli, ze Shady będzie w kojcu oraz na ich podwórku. Z dziewczynami z pewnością zrobimy kontrole poadopocyjną, wszystko to usłyszałam z ust pracownika, który zaproponował Shadusia. Nie rozmawiałam także z nimi osobiście a bardzo mnie uspokoi, gdy zobaczę, że Shady żyje szczęśliwy w dobrych warunkach..