kamilka91 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dlaczego on jest na wybiegu? ja yślałam, że on miał być sam w ocieplany boksie... :roll: Quote
Lorien:) Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Też na początku nie byłam zachwycona... Ale bynajmniej zrobił się spokojniejszy, bo teraz non stop sobie biega, a w boksie swoje ogromne pokłady energii przekładał na demolowanie boksu heh :razz: W piątek zrobi się mu nowe fotki wstawi na dogo oraz zrobię maluchowi allegro... Chcę również wydrukować ogłoszenia i rozwiesić w "naszej" klinice, w zoo markecie, na przystankach itp Czas znaleźć mu nowy wspaniały dom, aby w wakacje miał już kto go kochać:lol: Quote
kamilka91 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 No skoro nie choruje, a się trochę uspokoił, to nawet dobrze... łatwiej będzie znaleźć mu dom. I w takim razie mógłby byc to domek z ogrodem chyba, prawda? ;) Lorien, Mam pytanie: on został wykastrowany? jeśli tak, to kiedy? ;) Quote
Lorien:) Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 On był kastrowany wydaje mi się jakoś w marcu kiedy zaczęłyśmy leczenie, to już wtedy był kastratem. Quote
kamilka91 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Bo gadałam z pewnym szkoleniowcem, powiedział, że psy ok. 8 miesięcy po kastracji stają się spokojne. Jak długi jest to czas, zależy od tego, czy są inne niespokojne psy w jego otoczeniu, jak bardzo jest kochany, czy przebywa z dziećmi itd... Także wiek ma duże znaczenie, Shady jest młodym psiakiem, a to korzystnie wpływa na stabilizację... ;) Mam wrażenie, że to co napisałam, jest oczywiste... :eviltong: Quote
Lorien:) Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 aaaaa, piękne zdjęcia!! Kamiluś dziękujęęę!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lorien:) Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Shady na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=385032200 Quote
Lorien:) Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Shady w piątek znalazł nowy dom!! Państwo przyjechali z Dąbrowy Chełmińskiej, kilka km od Bydgoszczy. Shady poszedł do gospodaratwa, państwo mieli owczarka niem. ale umarł im ze starości. Powiedzieli, ze Shady będzie w kojcu oraz na ich podwórku. Z dziewczynami z pewnością zrobimy kontrole poadopocyjną, wszystko to usłyszałam z ust pracownika, który zaproponował Shadusia. Nie rozmawiałam także z nimi osobiście a bardzo mnie uspokoi, gdy zobaczę, że Shady żyje szczęśliwy w dobrych warunkach.. Quote
Estera Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 może nareszcie znalazł prawdziwy dom? :loveu: Szczęścia Shadusiu! Quote
eliza_sk Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 wracam po wakacjach, a tu takie wieści :multi: Quote
Recommended Posts