Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przykre te wieści z shadym ..trudno, co zrobić szukamy więc dalej, przedłużę jego ogłoszenie na allegro ..
Agatko69 dziękujemy!
eliza sk...mam prośbę :modla: a czy byś nie chciała może u mnie zmniejszyć banerka z boksią, to też sobie bym wstawiła tilkę połamaną :( bo myślę i myślę i nie mogę wymyślić który baner usunąć żeby tilka była

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wracając do tej dziewczyny z Włocławka, z która rozmawiałam... musicie robić pełniejszy wywiad telefoniczny, przepytać dziewczynę o wszystko na samym początku. Nie chcę od razu kogoś skreślać, ale dziewczyna w ciąży, ucząca się jeszcze, mieszkająca u matki swojego chłopaka w jednym pokoju to chyba nie najlepszy materiał na dom dla psa po przejściach. Przykro mi , że tak wyszło, ale myślę, że warto poczekać i poszukać prawdziwego domu.

Posted

u shadiego tragedia :( byliśmy na kontrolnej wizycie, pies nawet nie dostał zastrzyków na tą skórę, ponieważ miał wysoką temperaturę, przeziębił się w schronie, bo poszedł do innego boksu i kolejne leczenie :shake: miał iść do lorien..niestety rodzice lorien nie życzą sobie psa i musiałam po nich jechać i od dziś jest na płatnym dt..najgorsze jest to, że pan wcześniej mówil 10 zł a teraz zażyczył sobie 15 zł/dobę ...byłyśmy bez wyjścia :(więc za chwilę będziemy tonąć w długach.....tym bardziej, że leczenie się przedłuży...

Posted

sesja w autku...

u lorien....

tutaj już na dt...

Pies jest wspaniały, bardzo potrzebuje bliskości z człowiekiem, ma syndrom psa porzuconego, boi się ciągle, że ktoś go zostawi, jest niepewny, chodzi krok w krok za osobą...on bardzo potrzebuje domu, będzie wiernym towarzyszem a do tego usłuchanym, znającym komendy, przynoszącym piłeczkę, bystrym...nie wiem jak go można było oddać do schronu :shake:

Posted

Martik b dzisiaj dostała telefon z DT płatnego.. Podobno Shady zniszczył dywan w salonie i oznajmili, że najlepiej jeżeli go jak najszybciej od nich zabierzemy.. :placz:

Już było tak pięknie..:-( Dwa dni mojej i virgini nie obecności w schronisku, i już biedny shady został przeniesiony do izolatki pełnej psów z najróżniejszymi choróbskami.. Shady przez to dostał ponad 40 stopni gorączki.. Na szczęście już jego stan się polepszył od zastrzyku w klinice..

DT pilny! :placz:

Posted

Miałam nadzieję, że zajrzę tu i będą same dobre wieści... ale się rozczarowałam :-(
Lorien, szkoda że nie mogłaś biedaczka wziąć... :placz: Oby tylko ci państwo go nie wyrzucili :-(
Na razie tylko mogę mieć nadzieję, popytam ludzi, ale wątpię, żeby ktoś mógł pomóc... :-( Trzymam :kciuki: :-(

Posted

Wybłagałam, że mniej więcej do środy zamieszkam z Shadym u moich dziadków.:lol:;)(w tym czasie nie będzie ich akurat:cool3:) Ale dopiero od jutra, więc do jutra będzie musiał zostać u tych państwa. Myślę, że da się ich przekonać.

Jednak jest to chwilowe wyjście z sytuacji, bo przecież to tylko kilka dni...

Posted

beznadzieja..ja się zastrzelę zaraz...mam niedaleko rzekę i idę sie utopić..mam dość :placz: a lorien mieszka na wysokościach więc pewnie wybierze skok z pięterka...pies może być góra do 9 rano a dziadkowie wyjeżdżają o 18, nie pozostaje nam nic jak on przez te kilka godzin będzie musiał siedzieć u mnie w aucie na kocyku, bo nie wiemy gdzie go umieścić :placz:

Posted

Super... jutro o godzinie 9.00 muszę go zabrać od tych państwa.

A mogę go zabrać do domu dopiero jakoś tak po południu..
Wykombinowałyśmy z Martik b, ze jakos go przechowa ale dopiero od godziny 11.00.. wiec mamy 2 godzinna lukę..:placz: