eliza_sk Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Martik, daj znać czy pw doszło i co ty na to :) Quote
martik b Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 doszło właśnie przeczytałam ;) zaraz odpiszę :) Quote
martik b Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 byliśmy z shaduniem w sobotę u weta i jest zadowolony, powiedział, że widać znaczącą poprawę i idzie wszystko w dobrym kierunku ...chociaż jakieś pozytywny :) ...shady jest sam w ładnym, ocieplanym boksie... w którym wyżarł niestety silikonowe drzwi :/ Quote
Lorien:) Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Takie, które osłaniają wyjście na zewnątrz.:roll: Quote
martik b Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 a u shadunia taka cisza...nie ma domku, nie ma dt..nikt nie chce takiego cudaczka :placz: :placz: choćby na tymczas :( Quote
kamilka91 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 A on taki kochaniutki, prawie zabił mnie z radości jak mu ostatnio sprzątałam... :loveu: I pysio już mu tak ładnie się goi, ale za to ta łysa plama na grzbiecie... :-( biedaczek... :placz: Quote
Lorien:) Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Ta "plama" jest zgolona maszynką przez panią weterynarz, aby ułatwić smarowanie tego miejsca, sierść odrosła już tam do połowy.. Jutro z Martik jedziemy z Shaduchem do lecznicy na kolejny zastrzyk, wet jest bardzo zadowolony z rezultatu leczenia. Stan naczyniowo skórny jest już prawie wyleczony, jedynie grzybica na uszkach, jednak na to stosujemy lepszy i silniejszy lek, który zaczyna już widocznie działać. Quote
martik b Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 kamilka91 napisał(a):A on taki kochaniutki, prawie zabił mnie z radości jak mu ostatnio sprzątałam... :loveu: coś chyba wiemy z Lorien o tym:roll: on potrafi zdeptać człowieka z radości...żywe srebro ten psiak :lol: Quote
Lorien:) Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Shaduch na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=351662268 Quote
kamilka91 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ktoś go dostrzegł! :multi: potrzebuję numeru Shadulka, macie? Pan dzwonił do schroniska i nic nie mógł się dowiedzieć... :roll: a może lepiej podać mu numer tel. jednej z Was? Quote
agamika Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Do dziewczyn które go znaja najlepiej podac nr , niech nadzorująadopcje ze schroniska , dla dobra psiaka . Quote
Lorien:) Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Państwo przyjadą w środę do schroniska, jestem z nimi umówiona. Boże.. Oby to było to! :placz: :lol::lol::lol::lol: Quote
eliza_sk Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 trzymam kciukii ;) a państwo już wiedzą o jego chorobie ? Quote
kamilka91 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No to super Sylwia! trzymam :kciuki: Shady... :loveu: może wreszcie ci się uda... :placz: a mogłabyś ich zapytac skąd o nim wiedzą? byłabym wdzięczna... ;) Quote
***karola*** Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Witam!! To ja jade do tego słodziaka:). O Shady'm dowiedziałam sie z ogłoszenia, tam też dowiedziałam sie o jego chorobie. Miałam doczynienie z grzybica u mojego ONka i wyleczyłam ją z doskonałym skutkiem:). Pozdrowienia:)! Quote
Estera Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 karola- witaj na forum! Cieszę się, że Shady będzie miał dom :loveu: Powodzenia piesku i Tobie Karolino w zmaganiu się z jego chorobą :) Quote
***karola*** Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dziękuje:). Ja również bardzo sie cieszsze:D i już nie moge sie doczekać jutra. Quote
& Gloria & Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ***karola*** napisał(a):Dziękuje:). Ja również bardzo sie cieszsze:D i już nie moge sie doczekać jutra. :multi::multi: Super :-) Karola czy jesteś świadoma, że Shady to istne tornado:eviltong:??Nadaje się tylko do domku jednorodzinnego. :loveu::loveu::loveu: Quote
kamilka91 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ***karola*** napisał(a):Witam!! To ja jade do tego słodziaka:). O Shady'm dowiedziałam sie z ogłoszenia, tam też dowiedziałam sie o jego chorobie. Miałam doczynienie z grzybica u mojego ONka i wyleczyłam ją z doskonałym skutkiem:). Pozdrowienia:)! Witam! Życzę powodzenia, zarówno Tobie, jak i Shadiemu :loveu: Quote
Recommended Posts