kuba123 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='kuba123']Muro daj znać gdzie mam odebrać Jagera[/QUOTE] wiadomo co z Jagerem Quote
Tengusia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [B]JOMA [/B]jestes juz jako wlascicielka watku !!! pierwszy post nalezy do ciebie dzieki czemu mozesz sobie tam wklejac grafik i inne istotne informacje ;) Quote
iwona213 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 kurcze zapomniałam że miałam wysłac namiary na identyfikator, dziś juz nie zeskanuje bo niektórzy śpią, ale jutro postaram się przesłac wszystko. Nie wiem tylko czy mogę przyjść nie deklarując na 100% że bede mogła?? chodzi o to że jak uda mi się uzbierać deklaracje na moją starowinkę to w weekend muszę ja zawiezc do Krakowa i wtedy nie mogłabym przyjsc kwestować. Swoja drogą zapraszam na wątek bo pomoc bardzo potrzebna, ona nie ma czasu czekać... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kruszynka-starowinka-jest-dt-300-zl-mc-pozwoli-godnie-jej-umrzec-pomozesz-139895/[/URL] Quote
JOMA Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [B]Tengusia[/B] - dziękuję za przekazanie wątku, to mój pierwszy własny :loveu: jak będę miała chwilkę to zrobię sobie w pierwszym poście porządek :lol: [B]iwona213[/B] - w takim razie nie wpisuję cię do grafika ale wyrób sobie identyfikator to przyda się następnym razem a jak będziesz miała chwilę to po prostu przyjdź chociaż na godzinkę - zapraszamy :loveu: Quote
Kisiaraf Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ja natomiast pisze się na 100% na dwa dni. Pisałam do Jotki na PW dane do identyfikatora. Ze zdjęciem mam problem ale jeszcze poszukam może cosik znajde. Od razu prośba o maila do Jotki-jak uda mi się focie wyszukać. Quote
JOMA Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 [B]Kisiaraf[/B] - już wpisuję do grafika i podaję jotkowe namiary w sprawie identyfikatora. w sprawach fundacyjnych: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Tengusia Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='JOMA'][B]Tengusia[/B] - dziękuję za przekazanie wątku, to mój pierwszy własny :loveu: jak będę miała chwilkę to zrobię sobie w pierwszym poście porządek :lol: [/quote] dasz sobie napewno swietnie rade ;) mysle sobie tez ze moze warto zalozyc osobny watek jako [B]Galeria [/B][B][B]D[/B]ZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center" [/B]wtedy tutaj zglaszaliby sie chetni, pisali kto jakiego psa ma i takie tam organizacyjne sprawy a tam bylyby tylko foty ;) ... [B]zostawiam to wam do przemyslenia ;)[/B] Quote
Romina_74 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Do JOMY kochanej: oficjalnie proszę o wykreślenie Lusi z listy tymczasowiczy na akcji :razz: Lusia od dzisiaj ma nowy fantastyczny dom :multi: W celu poznania bliższych szczegółów adopcji Lusiny - zapraszam na jej wątek :) Quote
Ola la Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Romina_74']Do JOMY kochanej: oficjalnie proszę o wykreślenie Lusi z listy tymczasowiczy na akcji :razz: Lusia od dzisiaj ma nowy fantastyczny dom :multi: W celu poznania bliższych szczegółów adopcji Lusiny - zapraszam na jej wątek :)[/QUOTE] Super chruper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
__Lara Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Romina_74']Do JOMY kochanej: oficjalnie proszę o wykreślenie Lusi z listy tymczasowiczy na akcji :razz: Lusia od dzisiaj ma nowy fantastyczny dom :multi: W celu poznania bliższych szczegółów adopcji Lusiny - zapraszam na jej wątek :)[/quote] O jaaaaaaaaaaa :multi::lol: Quote
JOMA Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 [B]Lusia[/B] - nareszcie :multi: - tak długo czekałaś :multi: Quote
Romina_74 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='JOMA'][B]Lusia[/B] - nareszcie :multi: - tak długo czekałaś :multi:[/quote] Ale zdecydowanie warto było!!! Z tej Lusi to jednak szczęściara :razz: Natomiast ja oczywiscie stawiam się na akcję w sobotę 27.06. około 10.00 - będę się opiekowała Kubą :loveu: Quote
JOMA Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [B]HebaNova[/B] - ja też tak zrozumiałam, [I][U]no chyba, że chodzi o [B]kuba123[/B][/U][/I] :evil_lol: Quote
HebaNova Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 hehehehe ależ absolutnie jest to wykluczone :razz: :p Kubeczkiem będę się sama zajmować ponieważ mam wolne w pracy i mogę przyjechać w sobotę :lol: będę siedzieć z nim w kącie i go zasłaniać żeby się nikomu nie spodobał :evil_lol: Rominka najwyżej Kubeczka może wygłaskać :cool3: Quote
kuba123 Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='JOMA'][B]HebaNova[/B] - ja też tak zrozumiałam, [I][U]no chyba, że chodzi o [B]kuba123[/B][/U][/I] :evil_lol:[/QUOTE] a znajdziecie mi dobry domek:roll: Quote
jotka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Romina, przyjedź, psów do opieki nie zabraknie. Quote
HebaNova Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Kuba123 - a co szukasz :evil_lol::cool3: mam cie wstawić na stronkę? akceptujesz psy i koty? dzieci nie gryziesz? niszczysz jak zostajesz w domu? :eviltong::lol:;) Quote
Ola la Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :evil_lol:[quote name='JOMA'][B]HebaNova[/B] - ja też tak zrozumiałam, [I][U]no chyba, że chodzi o [B]kuba123[/B][/U][/I] :evil_lol:[/QUOTE] :grin::grin::grin::grin::grin::grin: Quote
ANETTTA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='jotka']Romina, przyjedź, psów do opieki nie zabraknie.[/quote]a czy gdzies mozna je juz zobaczyc ???? Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='ANETTTA']a czy gdzies mozna je juz zobaczyc ????[/quote] ???? psy ze schroniska są na stronie schroniska... :roll: Quote
ANETTTA Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 hymmmm to wiem ale te tymczasy ...dopiero na akcji !!! Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='ANETTTA']hymmmm to wiem ale te tymczasy ...dopiero na akcji !!![/quote] Niektóre tymczasy mają swoje wątki :) kurcze, musiałabyś poszukać... albo ciotki z tymczasów niech tu wkleją wątki. Quote
Tengusia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='JOMA']Na stronie [B][COLOR=red]109 jest grafik silesiowy[/COLOR][/B] i najprościej chyba wyszukać w postach osoby która tymczasuje [COLOR=black]pieska[/COLOR].[/quote] ja przypominam kochana ze pierwszy post nalezy do ciebie i mozesz tam umiescic grafik co wszystkim ulatwi sprawe :cool3: Quote
JOMA Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Na stronie [B][COLOR=red]109 jest grafik silesiowy[/COLOR][/B] i najprościej chyba wyszukać w postach osoby która tymczasuje [COLOR=black]pieska[/COLOR]. TINKA, KUBA i JAGER są na stronce fundacyjnej (u mnie w podpisie). Quote
Recommended Posts