Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A dzisiaj był śpiący dzień, mało ludzi w Silesii - przynajmniej w naszych okolicach.

[B]Domki znalazły:[/B]

2 szczeniaczki ze schroniska
1 psiak fundacyjny - tymczas z Sosnowca
1 kotek schronowy
1 kotek fundacyjny - moja tmczasowiczka Pręgusia

Posted

A wczoraj - drugi dzień akcji - cieniasto okropnie !

Domki znalazły tylko 2 szczeniaczki ze schronu - ale i tak dobrze - zawsze mogło być gorzej .

[B]Serdeczne Dzięki za przybycie i pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

Posted

[quote name='JOMA']A dzisiaj był śpiący dzień, mało ludzi w Silesii - przynajmniej w naszych okolicach.

[B]Domki znalazły:[/B]

2 szczeniaczki ze schroniska
1 psiak fundacyjny - tymczas z Sosnowca
1 kotek schronowy
1 kotek fundacyjny - moja tmczasowiczka Pręgusia[/QUOTE]

który tymczas z Sosnowca poszedł?

Posted

[B]_Aleksandra_[/B] - drugi to taki czarny podpalany

[B]zapka[/B] - a to był psiak średni szorściakowaty trikolorek - przyszedł z panią tymczasową - a co on za jeden to może odezwie się ktoś więcej wiedzący - siedział w kojcu z wolontariuszkami

Guest _Kamila
Posted

[quote name='JOMA'][B]_Aleksandra_[/B] - drugi to taki czarny podpalany[/QUOTE]

Jeeeej nareszcie :D :loveu: :multi:

Posted

Wczoraj dostałam bardzo przykry telefon, wnuk mojej Besi, syn Arnusi od dwóch dni jest w agonii. Był w podeszłym wieku, ale świetnie się trzymał. Niestety zjadł coś na trawniku zanim zdołali zareagować. Nie wiedzą czy to była kiełbasa, czy kawałek mięsa ale w Klinice na Brynowie stwierdzili, że to coś było naładowane trutką na szczury, jeszcze wczoraj się trzymał życia, ale wyniki ma gorzej niż złe i szans wet. mu nie dał.
Nie wiem jak nazwać takie postępowanie, komuś przeszkadzały pewnie kupy na trawnikach i porozrzucał niespodzianki, uważajcie z psami!

Posted

kolejny biedak pod nasza opieką:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/204930-potr%C4%85cony-pies-przy-drodze-86-B%C4%99dzin-%C5%81agisza-Sarn%C3%B3w-HELP!?p=16579131#post16579131[/url]

Posted

[INDENT]Prosimy o pomoc dla najkochańszego piesia na Ziemi!! Oto Kłopotek jest po wypadku samochodowym, amputacji tylnej łąpy. Na dzień dzsiejszy radzi sobie całkiem dobrze, okazuje radość, biega, mimo to nadal jest leczony., pozostaje dług w lecznicy. Apelujemy do wszystkich wolontariuszy Fundacji tych schroniskowych i nietylko, by zakupili dosłownie jedną cegiełkę. Niby nic, a jednak tak wiele!! Pomóżmy tej Fundacji bo już, robi kawał swietnej roboty!! Z nami może jeszcze więcej!!

Z góry dziękujemy za pomoc!!

[URL]http://allegro.pl/oto-klopot-leczenie-psiaka-charytatywna-aukcja-i1530514497.html[/URL][/INDENT]