Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Gisic87[/B] - cieszą sie pieski, które wyadoptowałaś i te które mają szansę byc wyadoptowane bo w razie czego zwolnią się miejsca, wpisałam cie do opieki

[B]Ambra[/B] - proponuję po południu , z pieskami tymczasowymi przyjeżdzają opiekunowie i jest spokojniej ale jeśli nie mogłabyś to do południa też potrzebujemy osoby do kwesty

[B]Tedi od Rominy 74[/B] jest fundacyjny.

[COLOR=purple]W razie jakichkolwiek zmian piszcie na PW[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][B][U][I]GRAFIK: str. 25, post 246[/I][/U][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='JOMA']Anettta - pamiętam oczywiście -Mateusz już w grafiku[/quote]

super w sobote od rana do 16 ......

jutro amputacja łapy ...pomocy

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/reks-blaga-o-ratunek-pilne-ratujmy-mu-zycie-129638/index5.html#post11648462"]REKS błaga o ratunek.PILNE!!!Ratujmy mu zycie!![/URL]

:shake:

Posted

a ja niestety nie moge się pojawić tym razem w Silesi:(:(wyniknęły sprawy niezależne ode mnie bardzo mi przykro, ale obiecuje następnym razem nadrobić:)

Posted

To szczeniaki z nory "kuzynostwo" Koli i Mikroba jednak jutro o 12 dam znać czy na pewno przyjdę z tymczasami czy nawet na schroniskowe psiaki (wczoraj do późna na pogotowiu z TZ siedziałam dziś zapowiada się to samo, nadciśnienie, nerki, chore serce)cholera wszytko się sypie, TZ choruje, tymczasy co nuż to kolejna osoba w sprawie DT dzwoni, ja robotę tracę, gorzej chyba już być nie może:shake:. Jutro koło 12 dam znać co do miejsca tymczasów i mojej opieki nad psiakami ze schronu ale wszystko i tak wyjdzie w praniu, teraz to loteria:shake:

Posted

Lunatico - oczywiście, że można się dopisać - powiedziałabym nawet, że w twoim przypadku to nawet trzeba;). Koleżanki też mile widziane ale określcie się proszę: kwesta czy opieka ?

Posted

Na pewno Nessa i ja będziemy opiekować się psiakami. Ola pewnie będzie kwestować, bo jej to świetnie idzie.
A reszta... reszta też pewnie do opieki.
I my jutro powinnyśmy być koło 12.

Posted

No właśnie hehe ja będę z kuzynką, wszystkie informacje wysłałam, w niedzielę będzie przyjaciółka, ona też już wszystko wysłała, no i zdałoby się wiedzieć czy mamy przynieść obrożę, smycz, jakieś smakole? Koło zoo natura się spotykamy? :) Zgodę kiedy donieść? Jeśli zajmuję się psami ze schronu to o której najlepiej przyjść? Wiecie, pierwszy raz ;)

Posted

Obrożę i smycz zawsze lepiej na wszelki wypadek miec, smakole też. Psy ze schroniska będą ok. 13.30 więc wolontariuszy do opieki na d psami schronowymi zapraszam na 12.30, żeby zdążyli sie zadomowić.
[COLOR=Red][B]Do wszystkich!: płaszcze zanosimy do sztni! Tylko opiekujący się psami mają kurtki w koszu.[/B][/COLOR] Bardzo Was proszę, nie powodujcie uwag ze strony scc, ze płaszcze wszędzie, że chipsy porozdeptywane, kubki się walają po posadzce. Żeby z powodu bałaganu nas stamtąd nie wywalili.
I jeszcze jedno: wolontariusze zajmujący się psami muszą koniecznie pilnować czystości! Wychodzić z psami co godzinę na 10 minut, jeśli pies nabrudzi - posprzątać, są reczniki papierowe i torebki i wszystko wrzucić do worków powieszonych na kojcu.

Posted

[B]Lunatico[/B] - zapraszamy całą paczkę chętnych dziewczyn, dla każdej znajdzie się jakaś praca

[B]Klajda[/B] - zgodę rodziców przynieś proszę na akcję

[B]mineralna [/B]- nie określiłaś się czy interesuje cię opieka nad psami czy kwestowanie (od 17. lat) - albo coś przeoczyłam :cool3:

Posted

[B]Życzę wszystkim udanej jutro i pojutrze akcji! [/B]nie mogę być z Wami i bardzo żałuję :( ale dobrze, że chociaż jest wiele rąk chętnych do pomocy :) [B]kwestujcie tam dobrze[/B] :p [U][B]no i udanych adopcji!!!! [/B][/U]