JOMA Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [B]Gisic87[/B] - cieszą sie pieski, które wyadoptowałaś i te które mają szansę byc wyadoptowane bo w razie czego zwolnią się miejsca, wpisałam cie do opieki [B]Ambra[/B] - proponuję po południu , z pieskami tymczasowymi przyjeżdzają opiekunowie i jest spokojniej ale jeśli nie mogłabyś to do południa też potrzebujemy osoby do kwesty [B]Tedi od Rominy 74[/B] jest fundacyjny. [COLOR=purple]W razie jakichkolwiek zmian piszcie na PW[/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [COLOR=#ff0000][B][U][I]GRAFIK: str. 25, post 246[/I][/U][/B][/COLOR] Quote
ANETTTA Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 JOMa a pamietsz o moim synalku mateusz galas się melduje na kweste z jakim sfajnym kawalirekiem do pary na sobote tak do godz 16 moze byc bo idziemy na imieniny ....pozniej Quote
JOMA Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Anettta - pamiętam oczywiście -Mateusz już w grafiku Quote
halbina Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 czekam na potwierdzenie, że Jumbolot od dogów zabiera mnie na akcję... proszę więc o odgrzebanie mojego identyfikatora... Quote
ANETTTA Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='JOMA']Anettta - pamiętam oczywiście -Mateusz już w grafiku[/quote] super w sobote od rana do 16 ...... jutro amputacja łapy ...pomocy [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/reks-blaga-o-ratunek-pilne-ratujmy-mu-zycie-129638/index5.html#post11648462"]REKS błaga o ratunek.PILNE!!!Ratujmy mu zycie!![/URL] :shake: Quote
Tengusia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 a ja sobie pobiegam miedzy wami z aparacikiem w reku [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-300.gif[/IMG] Quote
andaaa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 a ja niestety nie moge się pojawić tym razem w Silesi:(:(wyniknęły sprawy niezależne ode mnie bardzo mi przykro, ale obiecuje następnym razem nadrobić:) Quote
JOMA Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Zapraszamy nadwornego fotografa (czyt: Tengusia) :multi: Quote
Lunatico Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 O kurcze... jakoś mnie dawno na tym wątku nie było :oops: Czy w ten weekend jest akcja w Silesii? Quote
maciaszek Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 [quote name='Lunatico']Czy w ten weekend jest akcja w Silesii?[/quote] Tak, w ten weekend. Quote
Gisic87 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Joma proszę o dodanie mnie jednak do listy rezerwowej. 2 8 tyg szczeniaki, piesek i suczka, mają szczepienia Quote
Gisic87 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 To szczeniaki z nory "kuzynostwo" Koli i Mikroba jednak jutro o 12 dam znać czy na pewno przyjdę z tymczasami czy nawet na schroniskowe psiaki (wczoraj do późna na pogotowiu z TZ siedziałam dziś zapowiada się to samo, nadciśnienie, nerki, chore serce)cholera wszytko się sypie, TZ choruje, tymczasy co nuż to kolejna osoba w sprawie DT dzwoni, ja robotę tracę, gorzej chyba już być nie może:shake:. Jutro koło 12 dam znać co do miejsca tymczasów i mojej opieki nad psiakami ze schronu ale wszystko i tak wyjdzie w praniu, teraz to loteria:shake: Quote
JOMA Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 [B]Gisic87[/B] - oczywiście, że cię wpisałam ale co to znowu za pieski :shake: Quote
Lunatico Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A można się jeszcze dopisać do grafiku? To ja i moje koleżanki w liczbie 4 (mają już identyfikatory) będziemy w sobotę i niedzielę. Quote
JOMA Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Lunatico - oczywiście, że można się dopisać - powiedziałabym nawet, że w twoim przypadku to nawet trzeba;). Koleżanki też mile widziane ale określcie się proszę: kwesta czy opieka ? Quote
mineralna_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Witam :P Wysłałam już maile na adresy podane na 1 stronie. :) Teraz chciałabym się tylko dowiedzieć szczegółów xD Quote
Lunatico Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Na pewno Nessa i ja będziemy opiekować się psiakami. Ola pewnie będzie kwestować, bo jej to świetnie idzie. A reszta... reszta też pewnie do opieki. I my jutro powinnyśmy być koło 12. Quote
Klajda94 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No właśnie hehe ja będę z kuzynką, wszystkie informacje wysłałam, w niedzielę będzie przyjaciółka, ona też już wszystko wysłała, no i zdałoby się wiedzieć czy mamy przynieść obrożę, smycz, jakieś smakole? Koło zoo natura się spotykamy? :) Zgodę kiedy donieść? Jeśli zajmuję się psami ze schronu to o której najlepiej przyjść? Wiecie, pierwszy raz ;) Quote
jotka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Obrożę i smycz zawsze lepiej na wszelki wypadek miec, smakole też. Psy ze schroniska będą ok. 13.30 więc wolontariuszy do opieki na d psami schronowymi zapraszam na 12.30, żeby zdążyli sie zadomowić. [COLOR=Red][B]Do wszystkich!: płaszcze zanosimy do sztni! Tylko opiekujący się psami mają kurtki w koszu.[/B][/COLOR] Bardzo Was proszę, nie powodujcie uwag ze strony scc, ze płaszcze wszędzie, że chipsy porozdeptywane, kubki się walają po posadzce. Żeby z powodu bałaganu nas stamtąd nie wywalili. I jeszcze jedno: wolontariusze zajmujący się psami muszą koniecznie pilnować czystości! Wychodzić z psami co godzinę na 10 minut, jeśli pies nabrudzi - posprzątać, są reczniki papierowe i torebki i wszystko wrzucić do worków powieszonych na kojcu. Quote
mineralna_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A ja mam takie pytanie. Dla czego nie jestem dopisana do listy ? :mad: :lol: Quote
JOMA Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [B]Lunatico[/B] - zapraszamy całą paczkę chętnych dziewczyn, dla każdej znajdzie się jakaś praca [B]Klajda[/B] - zgodę rodziców przynieś proszę na akcję [B]mineralna [/B]- nie określiłaś się czy interesuje cię opieka nad psami czy kwestowanie (od 17. lat) - albo coś przeoczyłam :cool3: Quote
__Lara Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 [B]Życzę wszystkim udanej jutro i pojutrze akcji! [/B]nie mogę być z Wami i bardzo żałuję :( ale dobrze, że chociaż jest wiele rąk chętnych do pomocy :) [B]kwestujcie tam dobrze[/B] :p [U][B]no i udanych adopcji!!!! [/B][/U] Quote
mineralna_ Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Okazało się, że niestety nie mogę pojechać ... Quote
Recommended Posts