Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

JOMA czy znalazłoby się miejsce i wolontariusz do opieki nad Vercią? ;)
Vera to fundacyjna owczarka z DT, musi znaleźć szybciutko dom, ale ja niestety pracuje w ten weekend :(
A widzę, że dużo wolontariuszy to może miejsce by się znalazło, i ktoś chętny?

Guest _Kamila
Posted

Tak jak powyżej napisano na Verę jestem oczywiście baaardzo chętna ;]

Posted

Joma czy byłaby możliwość znalezienia jednego miejsca dla ok 5 miesięcznej kotki? Kotka jest u mnie od 2 tygodni na początku dzikus totalny teraz przymilak się zrobił. Taka zwykła buraska, z psem ma świetny kontakt, łasi się i bawi. U mnie nie może siedzieć w nieskończoność. Teraz ze względu na pracę na psie dt nie mogłam sobie pozwolić no to kota sprowadziłam:roll: Mój TZ ma alergię i czas nagli a silesia to mogłoby być to. W weekend mam wolne więc byłabym na akcji

Posted

Pierwszy dzień akcji za nami
[B]
[U][I]Domki znalazło sporo zwierzaków:[/I][/U]

fundacyjne psy - sztuk 4
fundacyjne koty - sztuk 4 - w tym niedowidzący i 3 letni
pieski ze schroniska - sztuk 4
koty "kocie" - sztuk 3

[COLOR=Red]Dziękujemy wszystkim wolontariuszom - szczególnie tym, którzy byli pierwszy raz :loveu:

Zapraszamy na jutro :lol:[/COLOR]

Gisic87 [/B]- ostatnio doszły pewne zaostrzenia jeśli chodzi o zwierzęta - muszą mieć książeczkę, być odrobaczone i odpchlone - to było a doszło przynajmniej jedno szczepienie jeśli chodzi o maluchy a dorosłe zwierzęta muszą mieć komplet szczepień - jeśli chodzi o obecność na akcji to dam ci jeszcze znać.

Posted

[B]Gisic87[/B] - jeżeli kot ma aktualną książeczkę zdrowia z wpisem o odpchleniu, odrobaczeniu i szczepieniu możesz z nim przyjechać.

Posted

Szkoda, że Dorotka i Dżekuś nikogo wczoraj nie zachwyciły :mad:
No i mój szkrabek mały też miał pecha, mam nadzieję, że dzisiaj się bagietkowemu potworkowi poszczęsci:loveu:

[quote]Identyfikatory są fundacyjne, więc wszystkie uniwersalne - no bo np sosnowieckie schronisko musiałabyś mieć 3 sztuki ![/quote]

Dobrze, że na Maciejkach nie trza mieć:evil_lol:

Posted

[quote name='Glutofia']ale dziś Dorotka zachwycila i znalazła fajny domek :). Domek znalazł jeszcze Laki od Klaudii i chyba 5 schroniskowych szczeniąt[/QUOTE]

O super:loveu:

A wszystkie dropiate maluchy fundacyjne poszły do domów?

Posted

[B]II dzień akcji[/B]

dom znalazły:

koty "kocie" - 2
koty fundacyjne - 0
psy schroniskowe - 5 szczeniaczków - jeden wrócił z soboty ale znalazł domek ( powód oddania - piszczał w nocy :flaming:)
psy fundacyjne - 2

z kropkowych szczeniaków została jedna sierotka

Tofik i Tajfun ? - a kto to ?

Posted

[quote name='JOMA']Tofik i Tajfun ? - a kto to ?[/QUOTE]

To są psy które chce oddać pewna pani bo nie może się już nimi zajmować.
Była w sobotę - wczoraj nie

EDIT: zapraszam na wątek naszego nowego tymczasowicza :cool3:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/195232-Dżeki-wulkan-energii-szuka-domu!?p=15613023#post15613023[/URL]