Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm ja na sobotę i niedziele mam troszkę inne plany....ale mogę je zmienić jeśli np do piatku zgłosi sie za mało osób :)
wtedy jak zwykle wpadne zaopiekować się jakimś schroniskowym sierściuchem ;)

Posted

Ja mam pytanie w związki z identyfikatorami.
W wyniku pewnych okoliczności osoba odpowiedzialna za wyrobienie identyfikatorów, nie jest już wolontariuszem fundacji, ma ona jednak zdjęcia.
Czy mamy dać nowe zdjęcia?
Komu, w jakich ilościach?
Czy id wolontariusza schroniska jest taki sam jak id np na akcji w scc?
A co jak ja np chcę taki uniwersalny bo jestem w schronisku, jako "latacz między boksowy"- nie chcę być mylona z pracownikiem, ani też ze zwiedzającym, nie wykluczam jednak, że wpadnę sobie tam kiedys do scc i taki id by mi się przydał.
Czekamy już na te identyfikatory i czekamy, a chciałabym wiedziec czy się doczekamy.
Za koszulkę dziękuję:evil_lol:

Posted

[B]KorneliaZiulewska [/B]- jesteś w grafiku !

[B]Istar19[/B] - w takiej sytuacji proponuję obserwować grafik w pierwszym poście.

[B]sosnowieckie schronisko[/B] - rzeczywiście ostatnio identyfikatory nie miały szczęścia, przechodziły z rąk do rąk, obecnie dane i zdjęcia zostały przekazanie następnej osobie i mamy wszyscy nadzieję, że w końcu dopisze im szczęście - tzn będą.

Identyfikatory są fundacyjne, więc wszystkie uniwersalne - no bo np sosnowieckie schronisko musiałabyś mieć 3 sztuki !

A co, gdzie i komu należy przekazać ?- jak się dowiem to napiszę.

Posted

jestem w trakcie robienia identyfikatorów dla wolontariuszy katowickiego schroniska, mam od nich dane i zdjęcia, oczywiście nie od wszystkich (niektórym marnie idzie oddanie zdjęcia), ale te które mam już wykonałam, zamiast peselu daję datę urodzenia - nie mam pesela od wolontariuszy

Posted

Ja tez bede. Moge takze pomoc z transportem bo na niedziele i moze na sobote bede mial auto :)
Maja Hoszowska tez bedzie, nie ma jeszcze konta wiec prosila napisac :D

Marek Hołda

Guest _Kamila
Posted

Łoo dużo nas będzie ;) i witam wszystkich nowych na Dogomani :cool3:

Posted

Łał - ale się zawolontariuszyło :evil_lol: - serdecznie witam :multi: - i z góry dziękuję za zainteresowanie - mam nadzieję, ze się spodoba i będziemy mogli na was liczyć częściej :loveu:

W pierwszym poście jest grafik i zaraz znajdą się tam wasze nicki.
[B]
Karina[/B] - oczywiście, że można wyjść wcześniej i przyjść później ale tak organizacyjnie chcielibyśmy wiedzieć bo wiadomo puszkę można po prostu oddać ale już dla psa trzeba znaleźć opiekuna - dogadamy się na miejscu ;)

[B]kretyk [/B]- jeśli chodzi o psy schroniskowe to przyjeżdżają samochodem schroniskowym - transport w czasie akcji też się czasem przydaje, więc z pewnością zostaniesz wykorzystany :lol:

Posted

Jeszcze Karolina Klasik wraz z 3 koleżankami chce uczestniczyć w akcji w sobotę oraz w niedzielę, napisała mi maila, oby dzięki takiej ilości wolontariuszy przynajmniej z tuzin zwierzaków znalazło fajne domki!

Posted

Oki, zaraz wpisze w grafik.

Przypominam, że aby brać udział w Akcjach Fundacyjnych należy mieć podpisaną umowę wolontariacką z Fundacją oraz identyfikator - powinny "przyjechać" na akcję.

Guest _Kamila
Posted

Właśnie [B]JOMA[/B] ja mam taki problem...zresztą [B]_Aleksandra_[/B] także. W fundacji jesteśmy już prawie rok, a nie mamy podpisanej umowy. Co do identyfikatorów, to Ola ma, ale mój pani Janina, tu chyba jest jako [B]Jotka[/B] wyrobiła mi, jednak potem zgubiła ;p Dlatego proszę o małą poradę :razz:

Posted

No to ładne rzeczy ja tu czytam :mad:

Wchodzicie na stronę Fundacji - np klikając mój podpis, znajdziecie zakładkę "Wolontariat" i na dole macie umowę do wydruku. Drukujecie wypełniacie i przywozicie na akcję w Silesii - dla osób niepełnoletnich jest druga część gdzie rodzice podpisują zgodę.

Guest _Kamila
Posted

Wielkie dzięki naprawdę Joma! :D [B]KorneliaZiulewska [/B]kupujesz za chyba 15 zł albo dostajesz,różnie bywa, ja dostałam ;p