Istar19 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 hmm ja na sobotę i niedziele mam troszkę inne plany....ale mogę je zmienić jeśli np do piatku zgłosi sie za mało osób :) wtedy jak zwykle wpadne zaopiekować się jakimś schroniskowym sierściuchem ;) Quote
KorneliaZiulewska Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Ja także się zapisuję. Sobota i niedziela. :) Quote
sosiczka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ja mam pytanie w związki z identyfikatorami. W wyniku pewnych okoliczności osoba odpowiedzialna za wyrobienie identyfikatorów, nie jest już wolontariuszem fundacji, ma ona jednak zdjęcia. Czy mamy dać nowe zdjęcia? Komu, w jakich ilościach? Czy id wolontariusza schroniska jest taki sam jak id np na akcji w scc? A co jak ja np chcę taki uniwersalny bo jestem w schronisku, jako "latacz między boksowy"- nie chcę być mylona z pracownikiem, ani też ze zwiedzającym, nie wykluczam jednak, że wpadnę sobie tam kiedys do scc i taki id by mi się przydał. Czekamy już na te identyfikatory i czekamy, a chciałabym wiedziec czy się doczekamy. Za koszulkę dziękuję:evil_lol: Quote
JOMA Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [B]KorneliaZiulewska [/B]- jesteś w grafiku ! [B]Istar19[/B] - w takiej sytuacji proponuję obserwować grafik w pierwszym poście. [B]sosnowieckie schronisko[/B] - rzeczywiście ostatnio identyfikatory nie miały szczęścia, przechodziły z rąk do rąk, obecnie dane i zdjęcia zostały przekazanie następnej osobie i mamy wszyscy nadzieję, że w końcu dopisze im szczęście - tzn będą. Identyfikatory są fundacyjne, więc wszystkie uniwersalne - no bo np sosnowieckie schronisko musiałabyś mieć 3 sztuki ! A co, gdzie i komu należy przekazać ?- jak się dowiem to napiszę. Quote
soboz4 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 jestem w trakcie robienia identyfikatorów dla wolontariuszy katowickiego schroniska, mam od nich dane i zdjęcia, oczywiście nie od wszystkich (niektórym marnie idzie oddanie zdjęcia), ale te które mam już wykonałam, zamiast peselu daję datę urodzenia - nie mam pesela od wolontariuszy Quote
JOMA Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [B]soboz4[/B] - dziękuję za wyjaśnienie - ja coś nie do końca byłam wywiedziana :lol: Quote
whyou Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ja również będę. W sobotę na 100%, wtedy też dam informację, czy będę również w niedziele, ale myślę, że tak. ;] Diana M Quote
waliczek Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ja się zapisuję na dwa dni, ale mam pytanie czy muszę być od rana do wieczora czy będę mogła wyjść wcześniej w niedzielę? Karina Waliczek Quote
kretyk Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Ja tez bede. Moge takze pomoc z transportem bo na niedziele i moze na sobote bede mial auto :) Maja Hoszowska tez bedzie, nie ma jeszcze konta wiec prosila napisac :D Marek Hołda Quote
Guest _Kamila Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Łoo dużo nas będzie ;) i witam wszystkich nowych na Dogomani :cool3: Quote
soboz4 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 na forum jeszcze Kamila D. napisała że będzie Quote
Istar19 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Widzę że wolontariuszy na akcji nie braknie :) w takim razie ja wprowadzę w życie moje plany...o ile pogoda pozwoli :] Quote
wolf90 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ja zapisuję się na sobotę,co do niedzieli dam jeszcze znać...w sobotę będę po schronisku:) Quote
JOMA Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Łał - ale się zawolontariuszyło :evil_lol: - serdecznie witam :multi: - i z góry dziękuję za zainteresowanie - mam nadzieję, ze się spodoba i będziemy mogli na was liczyć częściej :loveu: W pierwszym poście jest grafik i zaraz znajdą się tam wasze nicki. [B] Karina[/B] - oczywiście, że można wyjść wcześniej i przyjść później ale tak organizacyjnie chcielibyśmy wiedzieć bo wiadomo puszkę można po prostu oddać ale już dla psa trzeba znaleźć opiekuna - dogadamy się na miejscu ;) [B]kretyk [/B]- jeśli chodzi o psy schroniskowe to przyjeżdżają samochodem schroniskowym - transport w czasie akcji też się czasem przydaje, więc z pewnością zostaniesz wykorzystany :lol: Quote
soboz4 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jeszcze Karolina Klasik wraz z 3 koleżankami chce uczestniczyć w akcji w sobotę oraz w niedzielę, napisała mi maila, oby dzięki takiej ilości wolontariuszy przynajmniej z tuzin zwierzaków znalazło fajne domki! Quote
KorneliaZiulewska Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 No i jeszcze Daria Dobosz będzie w sobotę i niedzielę. :) Quote
Blaze Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Hehe tak bede :) i Martyna Szymańska tez ;) Quote
JOMA Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Oki, zaraz wpisze w grafik. Przypominam, że aby brać udział w Akcjach Fundacyjnych należy mieć podpisaną umowę wolontariacką z Fundacją oraz identyfikator - powinny "przyjechać" na akcję. Quote
Guest _Kamila Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Właśnie [B]JOMA[/B] ja mam taki problem...zresztą [B]_Aleksandra_[/B] także. W fundacji jesteśmy już prawie rok, a nie mamy podpisanej umowy. Co do identyfikatorów, to Ola ma, ale mój pani Janina, tu chyba jest jako [B]Jotka[/B] wyrobiła mi, jednak potem zgubiła ;p Dlatego proszę o małą poradę :razz: Quote
JOMA Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 No to ładne rzeczy ja tu czytam :mad: Wchodzicie na stronę Fundacji - np klikając mój podpis, znajdziecie zakładkę "Wolontariat" i na dole macie umowę do wydruku. Drukujecie wypełniacie i przywozicie na akcję w Silesii - dla osób niepełnoletnich jest druga część gdzie rodzice podpisują zgodę. Quote
KorneliaZiulewska Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 a jeśli chodzi o te fundacyjne koszulki, ja np. nie mam, bo będę pierwszy raz. Mam ją zakupić, czy jak? :roll: Quote
Guest _Kamila Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Wielkie dzięki naprawdę Joma! :D [B]KorneliaZiulewska [/B]kupujesz za chyba 15 zł albo dostajesz,różnie bywa, ja dostałam ;p Quote
__Lara Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja się postaram wpaść na akcję, nie wiem jeszcze kiedy. Quote
Recommended Posts