Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='JOMA']Ciężki dzień dzisiaj w Silesii - ludzi jak na lekarstwo - chyba już sobie majówkę zrobili.

[B]Poszły dwa dorosłe koty [/B]ze schroniska i [B]dwa szczeniaki [/B]fundacyjne - cała reszta wróciła - przyjadą jutro i liczymy na lepszy dzień.

[B]Gisic87[/B] - sorki ale tym razem nie damy rady zaprosić Rozi - wisi jej ogłoszenie.

Jutro zaczynamy od 11.00.[/QUOTE]

A jakie szczeniory poszły?

Posted

[CENTER] [IMG]http://img532.imageshack.us/img532/9130/fretka3414116.jpg[/IMG]

Fretka zaginęła w Dąbrowie Górniczej - osiedle Mydlice, ale to szybkie stworzonka i może być wszędzie :(
[/CENTER]

Guest _Kamila
Posted

jak tam? :D Kola/Cola już poszła? Mam nadzieję, że tak. Ile dzisiaj psiaków i kociaków znalazło dom? :)

Posted

[quote name='_Kamila']jak tam? :D Kola/Cola już poszła? Mam nadzieję, że tak. Ile dzisiaj psiaków i kociaków znalazło dom? :)[/QUOTE]
tak Cola poszła, super państwo. ogólnie domy znalazło cztery albo pięć psiaków.

Guest _Kamila
Posted

[quote name='klaudiaaa']tak cola poszła, super państwo. Ogólnie domy znalazło cztery albo pięć psiaków.[/quote]
super! :D :D :D

Posted

domki znalazły:

3 dorosłe koty ze schroniska
2 małe kociaki są zaklepane i umówione na odbiór

Zyta i Zuza - szczeniaki ze strony fundacyjnej
Hipek i Cypek - szczeniaki , które przyjechały prosto z Brynowa
Cola - mama szczeniaków, które domków nie znalazły - ze strony fundacyjnej
2 szczeniaki merlaczki , które były na DT u dobermanicy

No i jamniś szorstkowłosy poszedł na DT do kochajej soboz4 - co już napisała

Posted

A ja chciałam serdecznie podziękować za to,że mogłam wziąć udział w akcji z Haną.
Chciałam podziękować osobiście,ale niestety wszyscy mi gdzieś zniknęli.
Niestety Hanusią nikt się nie zainteresował,ale nadzieja była;)

A co do Koli,czy wzięły ją te dwie Panie,mama z córką?

Posted

[B]Avilia[/B] - nam też był bardzo miło cię poznać. Szkoda tylko, że w Hanie nikt się nie zakochał.

Po [B]Colę[/B] nie przyszły te panie, które prosiły nas o przetrzymanie suni do 17.00. - za to też fajna pani, która pilnowała jej przez godzinę i jak minęła 17-sta podpisałyśmy umowę.

Posted

Ciesze się, że Cola w domku. Szkoda, że muszkieterkom się nie udało - bardzo fajna psinka, ta ciemniejsza muszkieterka. Wylękniona, ale kontaktowa, nawet powolutku zaczęła łapac komendę 'siad', no ale smaczki musiały być ;) Zapadła mi w serce :)

Posted

[quote name='JOMA'][B]klaudiaaa[/B] - a co z Pinokiem ? - odezwali się ci ludzie, którzy nie mogli od niego odejść czy cisza ?[/QUOTE]

Ci Państwo się nie odezwali, niestety. Wydawali mi się na super dom! Ale za to w niedzielę jadziemy zawieść go do Rudy Śląskiej, ale bez zapeszania :-) Pani ma 13-sto letniego psa. Oby się dogadali..

Posted

Figu jeździ na trasie Katowice - Warszawa niemal co tydzień. A przynajmniej tak było parę m-cy temu. Mam do niej numer telefonu. Możesz powoływać się na mnie, chcesz?

Ona mieszka w Wa-wie, ale ma rodzinę w Katowicach.

Posted

Rybko pani która będzie jechała do Warszawy jedzie jeszcze z dwójką małych dzieci. I tak nie wiem czy ten transport wypali bo mają tyle rzeczy do zabrania iz nie wiadomo czy wcisną doga. Szczeniak nie wchodzi w rachubę i tak juz dostatecznie angażuję ludzi wpychając im do samochodu doga niemieckiego nie będe tej osoby prosic by wzięła jeszcze szczeniaka i zobiłą wizytę przedadopcyjną no sorry