Rybka_39 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='JOMA']Ciężki dzień dzisiaj w Silesii - ludzi jak na lekarstwo - chyba już sobie majówkę zrobili. [B]Poszły dwa dorosłe koty [/B]ze schroniska i [B]dwa szczeniaki [/B]fundacyjne - cała reszta wróciła - przyjadą jutro i liczymy na lepszy dzień. [B]Gisic87[/B] - sorki ale tym razem nie damy rady zaprosić Rozi - wisi jej ogłoszenie. Jutro zaczynamy od 11.00.[/QUOTE] A jakie szczeniory poszły? Quote
malawaszka Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [CENTER] [IMG]http://img532.imageshack.us/img532/9130/fretka3414116.jpg[/IMG] Fretka zaginęła w Dąbrowie Górniczej - osiedle Mydlice, ale to szybkie stworzonka i może być wszędzie :( [/CENTER] Quote
Guest _Kamila Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 jak tam? :D Kola/Cola już poszła? Mam nadzieję, że tak. Ile dzisiaj psiaków i kociaków znalazło dom? :) Quote
klaudiaaa Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='_Kamila']jak tam? :D Kola/Cola już poszła? Mam nadzieję, że tak. Ile dzisiaj psiaków i kociaków znalazło dom? :)[/QUOTE] tak Cola poszła, super państwo. ogólnie domy znalazło cztery albo pięć psiaków. Quote
BoUnTy Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Super, że dzisiaj bilans lepszy... Czy ktoś wie dokładnie jakie psiaki? Quote
klaudiaaa Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Cola, 4 szczyle (2 od Moniki) i szorstkowłosa jamniczka od Moniki Quote
Guest _Kamila Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 [quote name='klaudiaaa']tak cola poszła, super państwo. Ogólnie domy znalazło cztery albo pięć psiaków.[/quote] super! :D :D :D Quote
klaudiaaa Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 Jednak troszkę więcej, tylko ja liczyć nie umiem:evil_lol: Quote
soboz4 Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 jamniczki od Moniki, nie liczcie, bo ona nadal szuka domu stałego, jest u mnie na tymczasie! To raczej chyba do statystyki wliczyć nie można... Quote
JOMA Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 domki znalazły: 3 dorosłe koty ze schroniska 2 małe kociaki są zaklepane i umówione na odbiór Zyta i Zuza - szczeniaki ze strony fundacyjnej Hipek i Cypek - szczeniaki , które przyjechały prosto z Brynowa Cola - mama szczeniaków, które domków nie znalazły - ze strony fundacyjnej 2 szczeniaki merlaczki , które były na DT u dobermanicy No i jamniś szorstkowłosy poszedł na DT do kochajej soboz4 - co już napisała Quote
Avilia Posted April 25, 2010 Posted April 25, 2010 A ja chciałam serdecznie podziękować za to,że mogłam wziąć udział w akcji z Haną. Chciałam podziękować osobiście,ale niestety wszyscy mi gdzieś zniknęli. Niestety Hanusią nikt się nie zainteresował,ale nadzieja była;) A co do Koli,czy wzięły ją te dwie Panie,mama z córką? Quote
JOMA Posted April 25, 2010 Author Posted April 25, 2010 [B]Avilia[/B] - nam też był bardzo miło cię poznać. Szkoda tylko, że w Hanie nikt się nie zakochał. Po [B]Colę[/B] nie przyszły te panie, które prosiły nas o przetrzymanie suni do 17.00. - za to też fajna pani, która pilnowała jej przez godzinę i jak minęła 17-sta podpisałyśmy umowę. Quote
BoUnTy Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Ciesze się, że Cola w domku. Szkoda, że muszkieterkom się nie udało - bardzo fajna psinka, ta ciemniejsza muszkieterka. Wylękniona, ale kontaktowa, nawet powolutku zaczęła łapac komendę 'siad', no ale smaczki musiały być ;) Zapadła mi w serce :) Quote
__Lara Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Super, że wynik lepszy niż w sobotę ;) Bounty, czyli Coli mam nie ogłaszać, to jaką psinkę? Quote
BoUnTy Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Mogłabyś zrobić Lalunie, z kontaktem na Anetę? Quote
Rybka_39 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Muszkieterkom może zrób też jak masz czas. Quote
JOMA Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 [B]klaudiaaa[/B] - a co z Pinokiem ? - odezwali się ci ludzie, którzy nie mogli od niego odejść czy cisza ? Quote
klaudiaaa Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 [quote name='JOMA'][B]klaudiaaa[/B] - a co z Pinokiem ? - odezwali się ci ludzie, którzy nie mogli od niego odejść czy cisza ?[/QUOTE] Ci Państwo się nie odezwali, niestety. Wydawali mi się na super dom! Ale za to w niedzielę jadziemy zawieść go do Rudy Śląskiej, ale bez zapeszania :-) Pani ma 13-sto letniego psa. Oby się dogadali.. Quote
Glutofia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Szukam transportu dla Teosia . Rynik -Warszawa proszę o pomoc w rozpuszczeniu wici Quote
BoUnTy Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Figu jeździ na trasie Katowice - Warszawa niemal co tydzień. A przynajmniej tak było parę m-cy temu. Mam do niej numer telefonu. Możesz powoływać się na mnie, chcesz? Ona mieszka w Wa-wie, ale ma rodzinę w Katowicach. Quote
Rybka_39 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 A można by do Teosia dorzucić szczeniaka Coli? Quote
Glutofia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Rybko pani która będzie jechała do Warszawy jedzie jeszcze z dwójką małych dzieci. I tak nie wiem czy ten transport wypali bo mają tyle rzeczy do zabrania iz nie wiadomo czy wcisną doga. Szczeniak nie wchodzi w rachubę i tak juz dostatecznie angażuję ludzi wpychając im do samochodu doga niemieckiego nie będe tej osoby prosic by wzięła jeszcze szczeniaka i zobiłą wizytę przedadopcyjną no sorry Quote
Recommended Posts