Vannes Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Razem z mamą zjawimy się na akcji i w sobotę i w niedzielę. Ja postaram się być jak najwcześniej a ona pewnie od 12/13 ;) Quote
Guest _Kamila Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 smutna wiadomośc, razem z [B]_Aleksandra_[/B] w sobote przyjedziemy na 10:00-11:00 i będziemy bardzo króciutko, bo do ok. 14:00 :( Dzisiaj dowiedziałyśmy się że kolega robi urodziny :eek3: Quote
dobermanica1987 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Kochani dawno mnie tu nie bylo ...ja bede w niedziele na akcji z psami:) Quote
Blood Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 hey jesli potrzebna pomoc to moge wpasc w niedziele i pomoc;) Quote
JOMA Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Jestem, już nadrabiam zaległości ! Rozjechał mi się grafik ! - jak będę miała chwilę to postaram sie poprawić. [B]Gisic87, Avilia[/B] - na sobotę nie da rady abyście przyjechały z psami, Avilia - ciebie poproszę o nr telefonu na PW - chciałabym mieć z tobą kontakt gdyby się zwolniło miejsce, przyślij też proszę dane do identyfikatora no i jak będziesz miała chwilę w sobotę to zapraszam chociaż na kilka godzin. Proszę wszystkich, którzy nie mają jeszcze identyfikatorów o przesłanie danych na maila fundacyjnego:[B] imię, nazwisko, pesel, zdjęcie[/B] w sprawie wolontariatu: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#008000][email protected][/COLOR][/EMAIL] Przypominam też o plakatach: kartka A4, na połowie kolorowe zdjęcie na drugiej połowie kilka zdań o zwierzaku i koniecznie kontakt. Proszę przysyłac do mnie na maila, wydrukuję i powieszę na tablicy w czasie akcji w Silesii. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [B]Dobermanica[/B] - do ciebie będziemy jeszcze dzwonić w sobotę i potwierdzimy czy możesz przywieźć psy w niedzielę - możesz mi też podać na PW nr tel - bo nie mam - niewiedzieć czemu ?! [B]Blood[/B] - zapraszamy i przypominamy o przesłanie danych do identyfikatora. [B]_Kamila_, _Aleksandra[/B] - dobrej zabawy! Quote
Guest _Kamila Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [B]JOMA[/B] dziękujemy :) a to zdjęcie do identyfikatora ma byc takie legitymacyjne czy może byc jakiekolwiek? Quote
_Aleksandra_ Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Dziekuję JOMA ^_^ Dane do indentyfikatora prześlę tylko tez mam pytanie w jakim formacie zdjęcie? o.o Quote
BoUnTy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Czy ja bym tez mogła prosić o wyrobienie nowego identyfikatora - takiego malutkiego, bo ja mam jeszcze stary.... :( Quote
JOMA Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Zdjęcie legitymacyjne - niestety. [B]BoUnTy[/B] - jeszcze nie wiadomo czy nie wrócimy do starych identyfikatorów, więc na tę chwilę wstrzymaj się może jeszcze chwilę. Quote
__Lara Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='JOMA']Zdjęcie legitymacyjne - niestety. [B]BoUnTy[/B] - jeszcze nie wiadomo czy nie wrócimy do starych identyfikatorów, więc na tę chwilę wstrzymaj się może jeszcze chwilę.[/QUOTE] Znowu do starych :o Quote
JOMA Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 To jeszcze nic pewnego ale na tę chwilę wstrzymujemy się z "nadprodukcją" Quote
Guest _Kamila Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 hm...jak znajdę zdjęcie to od razu wysyłam...może wyrobię się do 5 minut :evil_lol: Quote
Gisic87 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Joma przesłałam plakat na akcję proszę daj znać jeśli doszedł jakby co wyślę jeszcze raz, jakby co możesz go zmodyfikować Quote
Avilia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dane już zostały wysłane;) Niestety w sobotę się nie pojawię-praca;/ Za to w niedzielę jak najbardziej na kilka godzinek;) Quote
_Aleksandra_ Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Dane do indentyfikatora wysłałam :D Dziekuje _Kamila za zrobienie mi zdjęcia ^_^ Quote
JOMA Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Akcja już jutro a nas jakoś mało - [B]ZA MAŁO[/B] ! Quote
klaudiaaa Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Przyjadę tylko z Pinokiem bo Nutka w poniedziałek do domku jedzie:multi: Quote
__Lara Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='JOMA']Akcja już jutro a nas jakoś mało - [B]ZA MAŁO[/B] ![/QUOTE] A tam za mało, poradzimy sobie :D Quote
Gisic87 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ja jeśli jutro dam radę wpadnę koło 13-14 i zostanę do końca, w niedzielę mogę być cały dzień;) Quote
JOMA Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Ciężki dzień dzisiaj w Silesii - ludzi jak na lekarstwo - chyba już sobie majówkę zrobili. [B]Poszły dwa dorosłe koty [/B]ze schroniska i [B]dwa szczeniaki [/B]fundacyjne - cała reszta wróciła - przyjadą jutro i liczymy na lepszy dzień. [B]Gisic87[/B] - sorki ale tym razem nie damy rady zaprosić Rozi - wisi jej ogłoszenie. Jutro zaczynamy od 11.00. Quote
__Lara Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ciężko, ciężko... jedyne dobre, że dziś dużo 10zł i 20zł wrzucali mi do puszki. Quote
Recommended Posts