_beatka_ Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 zawsze pierwszy telefon już jest;) oby teraz byly następna:cool3: Quote
Kanzaj Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Wczoraj byliśmy u weta! Majka wygląda coraz lepiej, a Benio dostał pierwszą szczepionkę Nobivac Puppy DP dla maluchów! On jest tak zachwycony wszystkimi ciotkmi i wujkami jakie ma tu do towarzystwa, że cieszy się całym sobą! Teraz najedzony i po porannym brykaniu - śpi snem sprawiedliwego!:p Quote
Kanzaj Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Neris napisał(a):Dzielny Benio, nic nie płakał u weta? Raczej się wkurzał!:evil_lol: Quote
Kanzaj Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Neris napisał(a):Chodziliście na rękach, rozumiem... No też...:razz:, kto jak kto, ale Ty to chyba rozumiesz :p? Quote
Neigh Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 A ja mam znów problem z Tygrysem.........kurcze a tyle cazasu już był spokoj i już sie cieszyłam. Znowu dwie noce pod rzad - biegał, charczał, mlaskał. W końcu wykorzystał moment kiedy przysnęłam i zeżarł: wczoraj - 90 % kwiatka + jego pąki:mad: przedwczoraj górę moich hmm rajstop. Odgryzione nogawki zostawił - po czym to radośnie zwymiotował wraz z kolacją. Wchłoniętą 4 h wcześniej.... Ratunku ja naprawdę nie wiem co mu jest i rece mi do kolan opadły....... Quote
Kanzaj Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Neigh napisał(a):A ja mam znów problem z Tygrysem.........kurcze a tyle cazasu już był spokoj i już sie cieszyłam. Znowu dwie noce pod rzad - biegał, charczał, mlaskał. W końcu wykorzystał moment kiedy przysnęłam i zeżarł: wczoraj - 90 % kwiatka + jego pąki:mad: przedwczoraj górę moich hmm rajstop. Odgryzione nogawki zostawił - po czym to radośnie zwymiotował wraz z kolacją. Wchłoniętą 4 h wcześniej.... Ratunku ja naprawdę nie wiem co mu jest i rece mi do kolan opadły....... No jak zeżarł tyle rajstop, to się nie dziw, że mu zaszkodziły... To wygąda na jakiś problem zołądkowo-jelitowy... gastroskopia?... Quote
Neigh Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Kanzaj napisał(a):No jak zeżarł tyle rajstop, to się nie dziw, że mu zaszkodziły... To wygąda na jakiś problem zołądkowo-jelitowy... gastroskopia?... No nie wiem - kurcze leżę finansowo.......... Quote
Kanzaj Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Neigh napisał(a):No nie wiem - kurcze leżę finansowo.......... O Tygrysku - napisałam na Jego wątku. A my dziś znów brykaliśmy po słoneczku i tym razem zdjęcia zrobiliśmy, ale nie wiem, czy dziś dam radę je powstawiać... Quote
Kanzaj Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Czemu dziś Cioteczki do nas nie zaglądają???:mad: Quote
Neigh Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Mam znowy samochód popsuty i podły nastrój........ Quote
Kanzaj Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Może więc Cioteczkom poprawi nastrój kilka zdjęć: Mamo, co mas: Biegam sobie, biegam: No puscaj mnie: Quote
Kanzaj Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Pocekaj, nie tak sybko: O znalazłem coś: A teraz musem siem najeść: Dobranoc! Quote
Neris Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 On jest taki pocieszny, że naprawdę można się zakochać! Quote
Nicol Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Kanzaj przepiękne psiaczki, i mama i maluch są cudni.Żeby jeszcze tak samo cudny domek sie dla nich znalazł Quote
Neigh Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nicol napisał(a):Kanzaj przepiękne psiaczki, i mama i maluch są cudni.Żeby jeszcze tak samo cudny domek sie dla nich znalazł No czego jak czego, ale urody odmówić im nie można...... Quote
Kanzaj Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Neigh napisał(a):No czego jak czego, ale urody odmówić im nie można...... Prawda?.......:p Quote
Recommended Posts