Jump to content
Dogomania

Uratuj Tanie- dla jej dzieci juz jest za późno! Tania zostaje u Agnieszki...!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='halcia']A wiesz,że przewaznie psy ze schronu nie wiedza co to i do czego zabawki?I tu Tania mnie zaskoczyła.Moze kiedys miała?[/quote]
Chcesz powiedziec,ze ona nie powinna wiedziec,co z tym zrobic?;) Bo ona uwielbia wszelkie gryzaczki, a jak sie jej rzuci czyms, szczegolnie pilka,natychmiast biegnie i lapie:)

Posted

[quote name='agnieszkal2'] Bo ona uwielbia wszelkie gryzaczki, a jak sie jej rzuci czyms, szczegolnie pilka,natychmiast biegnie i lapie:)[/quote]

A może to robić sto razy i sie nie zmęczy. U mnie goniła za piłką przez cały ogród i o dziwo przynosiła ja z powrotem.....jak mądry, aportujący pies.
Aż się zdziwilam bo poza tym Tania sprawiała wrażenie psa podwórkowego.:eviltong:

Posted

Ciotki tyle tu Was wrocławianek, a i mieszkanki Trzebnicy bywają :cool3: , niech któraś pomoże dojechac [B]Dymkowi[/B] do mnie, do Milicza, w czwartek rano do 10-tej.

[B]W Warszawie czeka na niego fantastyczny[/B] [B]dom[/B] a ciotka [B]iwa 77[/B] choruje, nie powinna wychodzić z domu.

Tania rewelacyjna. :)