agnieszkal2 Posted June 24, 2021 Share Posted June 24, 2021 Tania z trudem chodzi...od jakiegoś czasu to trwa, pol roku na pewno. To chyba stawy albo kręgosłup. Z trudem wstaje, chodzi, kladzie się bardzo ostrożnie, siada tylko czasami . Jednak dr Hildebrand mowi,że najpierw leczymy chorobę podstawową, dlatego nie może jej dać na razie żadnych leków na to, a tym bardziej sterydów. Staram się ja oszczędzać, ale Tania całe życie chodzi za mną, wiec nie na szans ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszkal2 Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 W poniedziałek, 27.09.2021 o godz.20.22 odeszla moja Najukochańsza Tania...Zostala pochowana na cmentarzu dla zwierząt w Szymanowie. Żałuję, że nie pochowano mnie razem z nią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszkal2 Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyśka) Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 Bardzo mi przykro:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszkal2 Posted September 30, 2021 Share Posted September 30, 2021 11 godzin temu, Tyśka) napisał: Bardzo mi przykro:( Chorowała od lutego,ale było coraz lepiej... nagle w sierpniu zaczęła utykac na łapkę...usg i rentgen wykazal osteosarcome... Rania była coraz słabsza mimo leków... w poniedziałek nie miala sily nawet podnieść główki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted October 1, 2021 Share Posted October 1, 2021 Bardzo mi przykro. Ciężko coś napisać bo w gardle ściska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agnieszkal2 Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Radek, tak naprawdę to nie lapka byka przyczyną...były liczne przerzuty, to właśnie odebrało Tani zycie:((((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 Straszne są nowotwory :( Naszą poprzednią sunię, kochaną Saruśkę, straciliśmy z powodu nowotworu płuc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadziejka Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Taniu odpoczywasz juz za mostkiem teczowem Bardzo bardzo zal kazdenkiej istoty prosimy o wysylke rzeczy z tego bazareczku do Kamili Proc i do Agatki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Dziś o 20:22 rocznica odejścia Tani 😞 Psinka zapadła mi bardzo w serce, chociaż nie poznałem jej osobiście. To jedna z psinek, które zostaną w mojej pamięci. Na prośbę Agnieszki zamieszczam zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts