Jump to content
Dogomania

Uratuj Tanie- dla jej dzieci juz jest za późno! Tania zostaje u Agnieszki...!!!

Recommended Posts

Posted

Pierwsze koty za płoty, ciesze ze sie dogaduja moze Tania bedzie napewno odwazniejsza z kolezanka i szybciej pozna swiat dzieki nie...:)

[B][COLOR=Purple]Jezeli masz zdjecie na dysku o odpowiednim rozmiarze czyli takim zeby nie wywalilo sie na cała strone to otwierasz np. [URL]http://imageshack.us/[/URL] dajesz przegladaj wybierasz fotke i dajesz [COLOR=Black]host it![/COLOR] i czekasz az sie przerobi zaznaczasz i kopiujesz link na saaaamym dole stronki nastepnie otwierasz juz na dogo okienko do pisania i wklejasz link klikajac na kwadracik z piramidami czy tam gorkami===> [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/editor/insertimage.gif[/IMG] i dajesz ok i juz:multi:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='emilia2280']Ale cuuuudowne wiesci!!!! :multi::multi::multi: Nie mogé uwierzyc ze to juz! Ciotki - piszcie jak bylo w podrózy.[/quote]

Emilia2280 - jak wrócą dziewczyny z Krakowa to napiszą. Kudłata i albiemu odebrały ode mnie Tanie i jamnisie o godz.4 rano. Obie spały w najlepsze a tu taka pobudka...:evil_lol:
W autku było super miękko wyścielone, Tania dostała aviomarin i przespała drogę do Krakowa. Jamnisia rozpaczała za mną bo dosłownie wydarłam ją spod koszuli mojej i kołderki, a było jej już tak dobrze i bezpiecznie.... Poczekamy teraz na wieści od dziewczyn, a ja się strasznie cieszę że znów wianuszek ludzi dobrej woli sprawił, że 2 fantastyczne sunie swój domek znalazły....:multi:

Posted

Oooo jak wspaniale, że Tania znalazła dom u Ciebie Agnieszko. Powitanie cudowne, a Nuka ...... aż nie mogę uwierzyć że tak przyjęła koleżankę-siostrę. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: