Potter Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='tomcug']To świetnie, ciekawe, czym sugerował się nowy Opiekun wybierając Melę. Bo dla mnie one obie takie same. Chyba, że charakterki inne?[/quote] Surerował się moją opinią o ich charakterach, które się nieznacznie różnią. W domu jest już jedna sunia, też kiedyś bezdomna, mała i bardzo delikatna i chodziło o to, żeby któraś bestia ode mnie jej nie skrzywdziła. Poza tym Hela i Mela zawsze się różniły z wyglądu, ale żeby to zauważyć, trzeba było spędzać z nimi trochę czasu. Quote
tomcug Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Teraz przyjrzałam się fotkom, rzeczywiście różnią się od siebie. :p Quote
tomcug Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Bardzo cicho dzisiaj na tym wątku, więc podniosę chociaż. Quote
manforte Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [B]KAJO[/B] [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img137.imageshack.us/img137/5134/1001283zf9.jpg[/IMG][/URL] Quote
manforte Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 saphira karma doszła (dwie paczki), pięknie dziękujemy. Quote
Saphira Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='manforte']saphira karma doszła (dwie paczki), pięknie dziękujemy.[/quote] A ile sensacji przy tym było ! Quote
DuDziaczek Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Saphira']A ile sensacji przy tym było ![/quote] :evil_lol::evil_lol: Ważne że doszlo :loveu: Quote
eliza_sk Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [CENTER][B]Uprzejmie donoszę, że RUFUS z DT u Liryki już dziś w nowym domku !!!![/B] [/CENTER] Pojechał do domu z ogrodem w Sosnowcu. Dom z kotkiem i odwiedzającymi go małymi dziećmi - Rufus w siódmym niebie, Państwo zachwyceni psem :loveu: [CENTER][SIZE=3][COLOR=Blue][B]I kolejny raz nasz dobry anioł Cioteczka Liryka pomogła psiakowi, dała DT i zawiozła delikwenta na miejsce :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE] :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: [/CENTER] Quote
ewelinka_m Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 To ja jeszcze raz, jeszcze tu :multi::multi: Quote
saga_86 Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Cioteczko Liryko jak ty to robisz,że tak szybko domki wynajdujesz?:crazyeye: Wielkie gratulacje!:multi: Quote
eliza_sk Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='saga_86']Cioteczko Liryko jak ty to robisz,że tak szybko domki wynajdujesz?:crazyeye: Wielkie gratulacje!:multi:[/quote] Saguś, my to w porozumieniu - Liryczka daje domek tymczasowy, wspaniałą opiekę i serce, potem wysyła pozytywne fluidy do mojego kompa, a ja ogłoszeniuję, ogłoszeniuję i ogłoszeniuję i w końcu się trafia wspaniały domek :loveu: A telefonów w jego sprawie było tyle, że na palcach jednej ręki policzyć można, ale znalazł się ten jedyny w tej piątce :loveu: Quote
tomcug Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 A to niespodzianka. :loveu: Bardzo się cieszę. :multi: Quote
DuDziaczek Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='eliza_sk']Saguś, my to w porozumieniu - Liryczka daje domek tymczasowy, wspaniałą opiekę i serce, potem wysyła pozytywne fluidy do mojego kompa, a ja ogłoszeniuję, ogłoszeniuję i ogłoszeniuję i w końcu się trafia wspaniały domek :loveu: A telefonów w jego sprawie było tyle, że na palcach jednej ręki policzyć można, ale znalazł się ten jedyny w tej piątce :loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu: No tak stawiamy zdecydowanie na jakość :loveu::loveu::loveu: Quote
eliza_sk Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 może dziś będzie też dobry dzień ??? Quote
liryka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 chciałam donieść, a tu Elizka mnie uprzedziła :) Rufusisko omal nie odlecialo na smigielku z ogona, jak tylko zobaczył swoją nową rodzinę (oni ogonów nie mają, ale też odlatywali :evil_lol:). Kota pokochal wielka, szczenieca miloscia :loveu::loveu::loveu: PS. ciotka liryka tylko :painting:, ciacha i doręcza kosmato-futrzate przesylki - to Elizka wszystko wyoogloszeniowala :loveu: Quote
eliza_sk Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 [quote name='liryka']chciałam donieść, a tu Elizka mnie uprzedziła :) Rufusisko omal nie odlecialo na smigielku z ogona, jak tylko zobaczył swoją nową rodzinę (oni ogonów nie mają, ale też odlatywali :evil_lol:). Kota pokochal wielka, szczenieca miloscia :loveu::loveu::loveu: PS. ciotka liryka tylko :painting:, ciacha i doręcza kosmato-futrzate przesylki - to Elizka wszystko wyoogloszeniowala :loveu:[/quote] Prosimy o więcej szczegółów, no proszę, proszę, proszę :loveu: Takie info mogę czytać godzinami :loveu: P.S. ale gdyby nie ciocia Liryka, psiak może byłby już za TM dzięki uprzejmości sąsiadów:mad: Quote
martajaslan7 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 :-(Witaj Elizo, niunia mi choruje... znaczy się Orso. biegam z nim na zastrzyki do weta, jest pod ścisłą troską i opieką... Coś mi zjadl na dworze...wymiotował, miał biegunkę ... :placz: Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='martajaslan7']:-(Witaj Elizo, niunia mi choruje... znaczy się Orso. biegam z nim na zastrzyki do weta, jest pod ścisłą troską i opieką... Coś mi zjadl na dworze...wymiotował, miał biegunkę ... :placz:[/quote] Biedny maluszek - ale jest poprawa? Quote
liryka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='martajaslan7']:-(Witaj Elizo, niunia mi choruje... znaczy się Orso. biegam z nim na zastrzyki do weta, jest pod ścisłą troską i opieką... Coś mi zjadl na dworze...wymiotował, miał biegunkę ... :placz:[/quote] ech, te dzieci...zdrowiej szybko, maluchu. z nowego domku dopiero beda, a na pocieszenie jeszcze Rufusek z dt: lapać pileczke!!! [IMG]http://img517.imageshack.us/img517/820/miniimg8092rt3.jpg[/IMG] zlapalem i jestem dumny [IMG]http://img411.imageshack.us/img411/733/miniimg8089uo2.jpg[/IMG] lapac podstepna butelke! [IMG]http://img84.imageshack.us/img84/369/miniimg8101nu4.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts