Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tomcug']To świetnie, ciekawe, czym sugerował się nowy Opiekun wybierając Melę. Bo dla mnie one obie takie same. Chyba, że charakterki inne?[/quote]

Surerował się moją opinią o ich charakterach, które się nieznacznie różnią. W domu jest już jedna sunia, też kiedyś bezdomna, mała i bardzo delikatna i chodziło o to, żeby któraś bestia ode mnie jej nie skrzywdziła. Poza tym Hela i Mela zawsze się różniły z wyglądu, ale żeby to zauważyć, trzeba było spędzać z nimi trochę czasu.

Posted

[CENTER][B]Uprzejmie donoszę, że RUFUS z DT u Liryki już dziś w nowym domku !!!![/B]
[/CENTER]

Pojechał do domu z ogrodem w Sosnowcu. Dom z kotkiem i odwiedzającymi go małymi dziećmi - Rufus w siódmym niebie, Państwo zachwyceni psem :loveu:

[CENTER][SIZE=3][COLOR=Blue][B]I kolejny raz nasz dobry anioł Cioteczka Liryka pomogła psiakowi, dała DT i zawiozła delikwenta na miejsce :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE]

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
[/CENTER]

Posted

[quote name='saga_86']Cioteczko Liryko jak ty to robisz,że tak szybko domki wynajdujesz?:crazyeye:
Wielkie gratulacje!:multi:[/quote]

Saguś, my to w porozumieniu - Liryczka daje domek tymczasowy, wspaniałą opiekę i serce, potem wysyła pozytywne fluidy do mojego kompa, a ja ogłoszeniuję, ogłoszeniuję i ogłoszeniuję i w końcu się trafia wspaniały domek :loveu: A telefonów w jego sprawie było tyle, że na palcach jednej ręki policzyć można, ale znalazł się ten jedyny w tej piątce :loveu:

Posted

[quote name='eliza_sk']Saguś, my to w porozumieniu - Liryczka daje domek tymczasowy, wspaniałą opiekę i serce, potem wysyła pozytywne fluidy do mojego kompa, a ja ogłoszeniuję, ogłoszeniuję i ogłoszeniuję i w końcu się trafia wspaniały domek :loveu: A telefonów w jego sprawie było tyle, że na palcach jednej ręki policzyć można, ale znalazł się ten jedyny w tej piątce :loveu:[/quote]

:loveu::loveu::loveu: No tak stawiamy zdecydowanie na jakość :loveu::loveu::loveu:

Posted

chciałam donieść, a tu Elizka mnie uprzedziła :)

Rufusisko omal nie odlecialo na smigielku z ogona, jak tylko zobaczył swoją nową rodzinę (oni ogonów nie mają, ale też odlatywali :evil_lol:). Kota pokochal wielka, szczenieca miloscia :loveu::loveu::loveu:

PS. ciotka liryka tylko :painting:, ciacha i doręcza kosmato-futrzate przesylki - to Elizka wszystko wyoogloszeniowala :loveu:

Posted

[quote name='liryka']chciałam donieść, a tu Elizka mnie uprzedziła :)

Rufusisko omal nie odlecialo na smigielku z ogona, jak tylko zobaczył swoją nową rodzinę (oni ogonów nie mają, ale też odlatywali :evil_lol:). Kota pokochal wielka, szczenieca miloscia :loveu::loveu::loveu:

PS. ciotka liryka tylko :painting:, ciacha i doręcza kosmato-futrzate przesylki - to Elizka wszystko wyoogloszeniowala :loveu:[/quote]

Prosimy o więcej szczegółów, no proszę, proszę, proszę :loveu: Takie info mogę czytać godzinami :loveu:

P.S. ale gdyby nie ciocia Liryka, psiak może byłby już za TM dzięki uprzejmości sąsiadów:mad:

Posted

[quote name='martajaslan7']:-(Witaj Elizo,
niunia mi choruje... znaczy się Orso. biegam z nim na zastrzyki do weta, jest pod ścisłą troską i opieką... Coś mi zjadl na dworze...wymiotował, miał biegunkę ... :placz:[/quote]

Biedny maluszek - ale jest poprawa?

Posted

[quote name='martajaslan7']:-(Witaj Elizo,
niunia mi choruje... znaczy się Orso. biegam z nim na zastrzyki do weta, jest pod ścisłą troską i opieką... Coś mi zjadl na dworze...wymiotował, miał biegunkę ... :placz:[/quote]

ech, te dzieci...zdrowiej szybko, maluchu.

z nowego domku dopiero beda, a na pocieszenie jeszcze Rufusek z dt:

lapać pileczke!!!

[IMG]http://img517.imageshack.us/img517/820/miniimg8092rt3.jpg[/IMG]

zlapalem i jestem dumny

[IMG]http://img411.imageshack.us/img411/733/miniimg8089uo2.jpg[/IMG]

lapac podstepna butelke!

[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/369/miniimg8101nu4.jpg[/IMG]