szajbus Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 )).....(( ))........)) )).....(((|))) ))...(((((|))))) ))....((((|)))) ))......((|)) na zawsze w mej pamięci )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%) )).(%%%%%).. [_--**><**--_] Quote
szajbus Posted April 26, 2010 Author Posted April 26, 2010 Z radości powstał smutek Z codziennych uśmiechów powstały słone łzy Z wesołych dni powstały szare, puste sny. Pamiętam Quote
szajbus Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 „Słowa nie wyrażą cierpienia, łzy nie umniejszą bólu. Słońce nie rozjaśni twarzy. Nic już nie będzie takie jak było.” Quote
ewatonieja Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Szarlociu myślę o Tobie ciepło :) brykaj po łaczkach i czekaj na nas Quote
Aska7 Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Dzisiaj minęły dwa lata od śmierci Szarlotki :placz: Nie jest moim jedynym psem, który odszedł, ale to z Jej śmiercią nie mogę się do tej pory pogodzić :-( Quote
Aska7 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Dzisiaj mija pierwsza rocznica śmierci mojej Dianki (koleżanki Szarlotki). Dobrze, że ogródek jest duży i wszystkie moje dziewczynki mam obok siebie i mogę posiedzieć z nimi, pogadać i powspominać. A serce mimo upływu czasu boli jak cholera. Quote
Recommended Posts